Ama bos zamanlarda gezdigim kişi neredeyse yok.
Sosyalim, ama arkadaşım yok?
Ama bos zamanlarda gezdigim kişi neredeyse yok.
Bu isin icinde senin kontrolunde olmayan sans faktoru De vardir. Hangi okula hangi Sinifa denk geldigin gruplarin yapisi ve ilgi alanlari, senin yaninda nasil hissettikleri seni nasil gordukleri VB. De onemlidir. Senin iletisimin rahat samimi olabilir ama karsi taraf o durumda olmayabilir belki enerji frekansi hayata bakisi ve ilgi alanlari tamamen farklidir. Ve Mesela
Biri seni cok sevebilecek potensiyele sahiptir ama o gun annesiyle tartismistir kimseyle konusmak istemiyordur. 1 hafta sonra annesiyle barisir ama bu sefer de Sen denk gelmezsin.
Veya biriyle ortak ilgi alanin benzer karakterin vardir ama farkli okul farkli sinif farkli ortam derken bir turlu karsilasamamasinizdir.
Yani bide insan sosyal varlik oldugu icin yanlis anlasilmalar olabilir veya onyargi olabilir.
Mesela akademik basarin iyidir Herkes tebrik eder ama o Kisi kiskanir yetersiz hisseder ama dikkat cekmemek icin o da tebrik eder gibi yapar ama icinde negatif birsey besliyodur
Yabanci Dil ogreniyosundur ama birisi soyle yorumlar yapar. buradaki hayatindan memmun degil mi?, yabanci kultur ozentisi vatan haini gibi etiketler koyabilir
Hobilerin vardir ama karsi tarafla tamamen farklidir Mesela atiyorum Sen futbol oynuyorsun keman calisiyorsun ve satranç oynuyorsun ama karsi taraf PC oyunlari seviyor resim ciziyor kaykay kayiyor. Bu durumda ortak bag kuramazsiniz. O Kisi belki satranci sikici buluyor. Futbol oynamayi daha once denemis becerememis Sen onu oynayinca kendini golgede hisseder mesafe koyar VB. Ve hobilerini paylasmiyorsan online satranç oynamak yalniz kodlama yapmak gibi kimsenin haberi olmaz arkadasliga katki saglamaz.
Dis gorunusun iyiyse bakimliysan felan bu ilk izlenim olarak olumlu his birakir ama kisa surelidir ilk 3/5dk icin
1 saat sonra insanlar
kendini yaninda nasil hissettiklerine
Samimiyetine
Sicakligina bakarlar.
Ve guzellik gorecelidir atiyorum uzun boylu Esmer duz/dalgali sac karisimi siyah gozlu analitik birisin ama karsidaki belki kisa Boyle kivircik sacli sarisin mavi gozlu gamer tipleri cekici buluyordur Sen ona itici gelmissindir.
Yani hersey yolunda olsa bile insanlar yanlis anlayabilir yakin hissetmeyebilir ama senin sucun degildi cunku dogru kisiyle dogru yerde dogru zamanda denk gelmek sans isidir.
Olamaz burda yazan bir karakter asla arkadassiz kalmaz yani samimi arkadaş eksik bir şeyler var
Aynen :) Arkadaşlarım var. Ama samimi arkadaştan muzdarip'im. Ama gercektende bos vaktim olsa, kimseyi aramiyorum. Kendim geziyorum. Bazen arkadaslar gel diyor. Ama birazda seçici biriyim.
İnsan öyle bir varlık ki çözülmesi zor karmaşık ve bir o kadar da muhteşemdir senin içinde bulunduğun durum kalbinin ve mantıginın arasında kalmak gibi bir şey
Sen sosyal değilsin sadece sosyal olduğunu düşünüyorsun
Kesinlikle :)
Buyrun biraz daha açalım bu konuyu.
bu konular az önce de söylediğim gibi karmaşık anlaşılması ve çözülmesi zor konular insan bazen hayatın kısa olduğunu bildiği halde nereye harcayacağını bilemiyor bazı insanlar her şeyden üşenip tembellik yapıp yatıyor bazı insanlar sürekli arkadaşlarıyla bazı insanlarda ailesiyle sen genelde yalnızlığı tercih eden aslında aktif olmak istiyorsan fakat bu sana zor geldiği için kendinibiraz uzak tutyorsun
Sosyal oldugumu biliyorum, ama birazda introvertlik var.
Ben zevk alırım.
Tembellik ile ilgisi yok. Tabiki tercih meselesidir. Fakat iletişimde neyden enerji aldigin ile alakalı.
Öncelikle yazdığın kelimenin anlamını biliyorum dersem yalan olur ama az çok tahmin edebiliyorum sana lazım olan aslında nedir biliyor musun haydi yapalım gel ve bu konuda sana sürekli ısrarcı olan seni ikna edebilen bir arkadaş gerçekten senin de haz aldığım sevdiğim bir arkadaş
Zaten az almadığın sevmediğin bir insanın arkadaşlığı seni çekip seni etkilemez uzak durmayı tercih eder insan
Bunlara söylediğinde bahane bulup gelmiyorlar mı yoksa, sen mi onlara mesafelisin
Ben mesafeliyim.
Nerde piççç serseri tayfa var oraya takıl, valla çok iyi pluyo hayat böyle bir dans gibi geçiyo
Belki seçiciyim..
Cevap
14Cevap
Sosyalsin ne güzel işte sohbetlere daha çok katıl ve de samimi ol kimse ayarlamazsa sen organize et
Birazda seçici oldum. Organize etmekte iyi değilim. Hani o adımı ben atmak istemiyorum. Genelde karşıda kişi benim gibi aktif olmadığı için bıraktım.
bende gezmeyi seviyorum ama 10 yıldır arkadaşım yok
bende deliyim sevenim çok bir türlü biraraya gelemiyoruz yalnızlığın vucut bulmuş haliyim
ayhnı sartlara sahıbız.. mera demek ıstıyorum sana takıp mesaj lutfen
Çok konuşup, başkalarını dinlemiyor olabilirsin.
Belki de sosyal olduğunu zannediyorsundur.
Neden guvenip samimi olmuyorsun
Olduklarım ile de var ama, onlar evli veya yogun çalışıyorlar.
Hahaha yok tabiki, ama hani onları arayabilirim.
Gel sunu yapalım diye.
Eksiklerin var demekki
Ne anlamda
Evet. Ama boyle organize hic etmiyorum.
Aynen. Toplu gezme yok.
Bu aralar bende oyleyim :)
bazı insanlar herkese açılamaz kolay kolay
Bende biraz oyleyim.
Yani sicakkanliyim, ama genel halimdir. Ama sessiz biriyim.
ben mesela birilerini sevsem bile, samimi olabilmem için bir süre uzaktan gözlemlemem gerekir.
İyi olur ins
Gel gı kanka olak:)
Kendine en yakin kişileri ara bulusalim de çıkıp gez yani birisi istemiyorsan öyle yap
Genelde işleri oluyor onların. Evliler ve yogun calisiyorlar
Yeni arkadaş edinmek en iyisi o zaman
Olur zamanla
Hadi arkadas olalim
Yok oyle bir ihtiyacım yok.
Konuşalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?