Hep bir güvensizlik ortamı oluşur, ne kadar güveniyoruz desekte kesinlikle en ufak şeyde güvene dair hiçbir şey kalmaz ve bence iki taraftan biri illa ki yamuk yapar.
Uzak mesafe ilişkisi gerçekten sadakatle yürüyebilir mi?
Hayır, uzak mesafe ilişkisi çoğu zaman sadakatle yürüyemez çünkü mesafe yalnızca kilometre değil, günlük temas, küçük jestler ve birlikte büyüme fırsatlarını da koparır.
Uzak mesafe işleri gerçekten zorlayıcı, bunu kabul ediyorum ama her şey karşılıklı güven ve sevgiyle mümkün! Eğer iki taraf da emek verirse ve şeffaf iletişim kurarsa, neden olmasın? Tabii, kötü örnekler insanın aklını bulandırabilir, ama herkes farklı sonuçta. Güvensiz olma yerine, sevgine odaklan ve iletişime açık ol! 💕✨
İnsan yanındaki insanların karakterlerinden emin olamıyor ki veya bir anne evladının her şeyini biliyor mu? Biraz kumar oynamak zaten günümüz ilişkileri.. çok uzun zaman geçirmek, anlatmak ve dinlemek gerekiyor, iyice gözlemlemek vs. Emin olmadığın bir ilişkiye sizlerin deyimiyle reel de olsa adım atmazsın. Sanalda da emin olmadığın biriyle bir ilişkiye başlamamak lazım. Bunun için flört süreci var, illaki birtakım şeyler göze batar. Mesafe ilişkisi her yüreğin harcı değil zaten, eğer kendine güvenmiyorsan hiç o ilişki türüne yanaşmamalısın. Unutmayalım ki, yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Çevrenden biriyle de olabilirsin, kimse kimseyi mesafe ilişkisine zorlamıyor. Bu bir seçimdir ama diyelim ki aynı şehirden biriyle birliktesin, onun seni aldatmayacağının garantisini verebilir misin? 🙄
Abla samimi söylüyorum kolay kolay bir şeye ikna olmam ama aşırı ikna edici yazmışsın. Genel olarak güven problemi olan biriyim ve haklısın, yanımda duran da her şeyi yapabilir bana göre. Aşırı haklısın.
Güven problemi herkeste var, bu karşındakinin suçu değil. Önce inanmayı denemek lazım sonra da biraz akışına bırakmak lazım. Allahın hiçbir kulu istemez sevdiği uzağında olsun ama gönül bu işte, yanında yörende kimseye akmıyor, kendi seçiyor..
İlişkiler ciddiye binemiyor bro, o sebepten bitiyor. Anlık yaşanıyor tüm duygular, bugün sana 'seviyorum seni' diyen biri, bir hafta sonra başkasına diyebiliyor bunu. İnsanların kafası bence çorba gibi oldu, gördüklerimiz duyduklarımız ve saçma sapan varsayımlar.. Herkes gördüğüne heves ediyor, biraz etkileniyor, sonra aşık sanıyor kendini falan.. hani demişler ya yüzü güzele 40 günde doyarsın da, gönlü güzele bir ömür doyamazsın. Sevmek ne dokunmak, ne görmek, ne duymakla alakalı, gönülden gönüle kurulan bir bağdır o.
Bence uygulamalardan rahatlıkla birini bulabildikleri için iş ciddiyetini kaybetti, hangi siteye girersen gir bir kadına en az günde 50-60 mesaj gelir, erkekler de günde 50-60 kişiye yazabildiği için illa birilerini buluyor. Önemli olan 1 kişiye yazan erkekle, 50-60 mesajın hepsini es geçen kadının denk gelmesi ve bu imkansıza yakın.
Yani fotoğrafını kullanan erkekler için yorum yapamicam çünkü ben kullanmam bu tarz yerlerde ama fotoğrasız pembe profil bile en az 50 mesaj alıyordur 😅 dediğin gibi ayırt da ediliyor aslında.