Mis gibi de yürüyor. Hatta öyle bir ilişkinin ardından evlenenler dahi oluyor. Zor bir şey, herkesin cesaret edip sabredebileceği türden bir sorumluluk değil bence. Evet normal birliktelikler de sabır istiyor ancak bu uzak mesafe ilişki bambaşka. Bunu yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hayatınızda en değer verdiğiniz kişilerin arasında yer alan biriyle ha diye buluşup görüşememek her ne kadar o kişiyi deli gibi sevseniz de ilişkinizin arka fonunda canınızı yakıyor. Hani bir diğer taraftan da sadık olma problemi doğabiliyor bir noktada. Bazı kişiler sadık kalamayıp nasıl olsa burada değil kafasıyla düşündüğünden ilişkide sorunlar olabiliyor. Tam anlamıyla sadık kalıp o kişinin sizin hayatınızda en değer verdiğiniz kişilerden biri olduğunu unutmamak gerekiyor. Hani bunu yaşayanlar da bilir. Genelde bu ilişkilerin sonu işte görmeden yapamam, görmeden sevemiyorum deseler de aslında sadık olamadıkları ya da karşı tarafın sadık olamayacaklarını düşündüklerinden bitiyor. Belki de aşkın en zor hali denilebilecek ama aslında da en güzel halidir.
şu an için bu çok zor , bizim zamanımızda diye başlayan cümleler vardır hani işte tamda onun gibi ☺️ Her şey bu kadar yaygın ve aktif değilken uzak mesafe ilişkileri sürdürülüp çoğu evlilik ile sonuçlanırdı.. şimdi iletişim zenginleşti -sosyal ağlar (yedek sevgililer ) çoğaldı kimse o kadar uzun süre bekleniyor
Her gün görüp her gün öpüp koklayınca ilişki yürüyor mu ki? :)
Uzun mesafe ilişkileri arada güven varsa çok da iyi yürür. Önemli olan mesafeleri bahane edip kavga etmemek, ters yapmamak. Ki bunu yakın olanlar da yapacağı için iş sevgide, biraz da karakterde bitiyor.
insan hiç görmediği hatta varlığından bile emin olmadığı birine aşık olabiliyorsa, bir şekilde iletişim kurduğu kişiye neden aşık olmasın dediğim durumdur. aşkta herşey mümkün gozden irak olanin gonulden irak olmasi olasi olsa da esas onemli olanin belki de gonul gozu oldugunu dusundurtur boyle iliskiler.. iliskinin yurumesinde her iliskide oldugu gibi en onemli etken iliskiyi olusturan kisilerdir, aradaki kilometreler degil, gonuldeki mesafelerdir.. kisilerin arasinda mesafeye kosullandirilmamis bir guven ve sevgi oldugu zaman zaten aldatma konusunu denkleme katmak gereksizdir.. zira aldatma potansiyelini hisseden insan allem ve kallem ederek kisinin yaninda bile yapar bunu, mesafe nedir, distance nedir ki.. yollarda insana çok vakit harcattığı, telefon paralarının azdığı, çok daha fazla fedakarlık istediği doğrudur ama önemli olan ilişki şekli diil insan faktörüdür. iki taraf isterlerse birbirlerine zaman yaratmayı ve güvenlerini korumayı bilirler.
Yanımdakilerde ilgimi çekmiyor o nasıl olucak burnumun dibindekilerde sıkıyor beni sürekli buluşalım falan.. Sabırlı olmak lazım otobüs uçak denilen birşey var buluşulur. Benim almanyadaki arkadaşım 1 sene izmirdeki sevgilisiyle buluşamadı ama geldi yani sonradan illada her gün öpim ellim diyenler varsa o başka
Yürümez ben bizzat yaşadım hem kültür farkı hem birlikte geçiremediğiniz zamanlar güven problemi bu da anlaşmazlığa yol açıyor bizzat görüp tanımak canlı canlı sesini duymak hal hareket ve tavırlarına bakmak VS bunlar olmadan sanal alemde konuşursanız çoğu yalan dolan olur gerçekte görüştüğünüzde hayal kırıklığı yaşarsınız benden söylemesi boşver yol yakınken ayrıl çünkü bende uzak mesafe ilişkisiyşe evlendim ve şu an çok pişmanım...
Ben avrupada yasiyorm, eski sevgilim Turkiye de yasiyo ve sanaldan tanisip sevgili olmuştuk 8ay beraberdik ama ayrildik, olmuyo yani illa buluşmak lazm ya da yürümez diye düşünüyorm, demekki sevmiyomuş ya da bir turlu buluşamıyorz diye ayrılmış olabilr o başka, ama buluşmadan olmaz bence🤷
Yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki çok zor. Güven de olsa insan bir yerde tökezliyor. Sorunları yüz yüze görüşüp çözememek de iyice kavgaların artmasına neden oluyor. Bir şekilde yürür ama çok fedakârlık ve alttan alma ister.
2 ilişkim oldu , biri 3 yıl sürdü şu anki 1 yıl olacak , ikisi de uzun mesafe ilişkisi , güven olmadıktan sonra aynı evin içinde olsanız daha aldatılıyorsunuz bir sorun çıkıyor yürümüyor , tek sıkıntıl yanı çok fazla özlüyorsun ama o da tuzu biberi oluyor :)
Zor ve gereksiz bir çaba olarak görüyorum, uzak mesafe ilişkileri. En basitinden askere giden erkekler ve onları bekleyen sevgilileri tecrübe etmiştir. Korkunç bir deneyim uzak mesafe ilişki.
Cok seviyosan yürür gecmiste beraber yasadiysaniz hani ayni sehirde bir iki yil sevgilisinizdir sonra uzaklasmsinizdir bu yurur. Ama sifirdan baslama derim. 3 yil yurutum uzaktan sifirdan baslayarak deli gibi pişmanım millet boy boy gezerken ben herseyden kendimi kisitlayip telefonla sevgili oldum diye. Herkes hak ediyor beraber vakit gecirmeyi uzak ilişki yorar.
Sevip koklayınca da görüyoruz olanları.. Kimse kusura bakmasın karakteri oturmuş her insan evladı uzak mesafeli de olsa aşkını yaşatabilir. Yeter ki p. clik olmasın kanda
3 yıldır yürütüyorum. Yeri geliyor aylarca görüşemiyoruz ama bir hoşgeldin diyip sarılması dünyalara bedel. Yürür ilişki için yan yana olmak gerekmiyor. Mesafeler bedenler içindir. Böyle şeyleri dert etmeyin kalbiniz doğruysa geri gelir 👌