Yine düştük yollara birbirimizi özleyince mesafelerin bir önemi kalmıyor sevgili @Illecebrous ile güzel bir hafta sonu geçirmeye gidiyorum biz gayet güzel uzak mesafe ilişkisi yurutebiliyoruz ya siz... @. @
Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin ♥️ Her ne kadar özlem daha yoğun sevgi bağı daha kuvvetli hissedilse de uzak mesafe ilişkisi aşırı yıpratıcı oluyor. Özellikle de güven sarsıcı şeyler olursa ya da taraflardan birinin zaten geçmişinden gelen bir güven problemi varsa.
Sizin aşkınız gibiyse yürür, ancak uzak mesafe ilişkisi pek yürümüyor, özlem duygusu çok fazla oluyor her dakika her saniye yanında istiyorsun o zaman daha katlanılmaz bir hal alıyor hırçınlaştırıyor iki tarafıda, yürütebilen varsa helal olsun diyorum, Allah ayırmasın iyi hafta sonları diliyorum ikinize de.
Bunu kim eksiledi ahahahha harikasın embesil geriiiii acayip haz aldım yahu düştü mü birileri harbiden şu hazzı yaşattılar mi bize ahahahahah 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sayesinde güzelce güldüm doya doya haz aldım inan bu yüzden ortaya çıkacak cesareti varsa söz kasa kasa soda ismarlayacagim sen de sahidimsin bak ahahahahah 😂😂😂🤜🤛
Şu eksileyenler kim olduklarını bildiğimizi bilmiyorlar ya daha bi güzel oluyor be rezilliğe bak Bak kardeşim bak bak yüz vermedin diye kasarlara yaptıklarına bak Burda abaza millet bunların bi yerlerini kaldırmış seni görünce carpilmislar eeee adam görmüşler hayatlarında ilk defa normaldir normal 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Arada özlem, sevgi ve bağlılık varsa elbette yürür lakin ben kendi adıma artık tercih etmiyorum. Eski eşimle de uzak mesafe ilişki yaşarken evlenmiştik, böyle şeyler hiç belli olmuyor büyük de konuşmak istemiyorum. 😁
İleriki yaşlarda mümkün çünkü insanlar artık sürekli dipdibe ve herşeye karışan birini istemiyorlar herşeyi zamanında yasadiklari için doymus oluyorlar uzun masafe iliskisinde rahat ediyorlar böyle olunca.
Karışan kiskanan yok ama sevgi ihtiyacini karsiliyorsun kimileri için ideal. Benim için değil yanındakine güvenmiyorum uzağa mi guveneyim benim için mümkün değil ben sevgilimi her an yanımda isterim sürekli beraber olmak isterim açıkçası.
Görüşülmediği sürece, roman okumuş gibi hisseder insan böyle ilişkilerde. Hani güzel romanlar vardır, okuması güzeldir ve roman bitince insanın içini garip hisler kaplar...
İşte uzak mesafe ilişkisi de öyle. Burada önemli olan bunun yan yana gelme olasılığının ne olduğu. Çünkü zaman geçiyor; insanlar tanıştıktan sonra uzaktan sevmemeli; sevdiğinin yakınında olmalı. Bunu yapamayacaksa da birbirinin hayatına engel olmamalı, usulca nasibine yol almalı, kimsenin hakkına da girmemeli
Doğru. Böyle bir iliski içerisindeyim. Aslında yaşadığı yerle alakam yok ama.. o gelemez buralara burada is imkanı az. Ben gitsem diyorum.. o da diyor maddi açıdan imkan olsa gel Kal diyeceğim diye.. kaybetmek istemediğim türde bi ınsan. . . Sizce en fazla ne kadar uzaktan ilerler.. yani bi süre kendimi toplayana dek uzaktan olabilir ancak.. sonra giderim..
2 senedir çok güzel yürüttüğüm ilişkimi bir kılıfa sokacak olursam “uzak mesafe ilişkisi” deniyor. Çok güzel gidiyor, normal ilişkilere nazaran çok daha az kavga ediyoruz. Birbirimizi özlüyoruz ama kendimize de iyice vakit ayırabiliyoruz. Bence isteyen yürütür…😻
Allah sizi mutlu, mesut etsin. Mesafeler bir kalp kadar uzaklıkta. Önemli olan uzaktayken de yanındaymışcasına sadakatle, aşkla bağlı kalabilmek. Maalesef bunu herkes yapamıyor, sorsan herkes aşık. Biri vardır burnunun dibinde olsa neye yarar? Biri daha vardır, uzakta olur her şeyin olur.
Merhaba. Eğer insan kalbinde hissederse mesafe diye bir şey yoktur. Bazen sesine sarılırsın, mesajlarına tutunursun, çok güzel hayaller kurarsın. Eğer gerçekten seversen, mesafe diye bir şeyi gözün görmez öyle güzel yürütürsün ki.
Sen ciddi Misin? İŞTE BEKLEDİĞİM SORU.. defalarca ben de aynı başlıktan soru açtım.. Uzak mesafe iliskisi içerisindeyim.. bu konuda sorduğum sorular da aldığım yorumlar da içimin karardığı çok oldu.. Bence sevgi, sadakat (özellikle bu) ve güven oldukça iliskinin devam etmemesi için herhangi bi sebep yok. sana bu konu hakkında soru sorabilir miyim? ... birbirimizi iyi anlayacağımızı düşünüyorum, amacım kötü bir şey değil..
yurumez diyenlerde bahane g.. t gibi olur. iki kisi birbirini sevdimi mesafe sorun olmamali tamam. evet bir yanin eksik olabiliyor ama o. aşk varya o aşk yerini sevgi alana kadar fedakarlik ister , emek ister. ama bunu kaldirabilen olsa kesinlikle yuvami onunla kurarim.
Gerçekten öyle mi.. mesela mesafe yüzünden ona olan özlemin iyice artsa.. bu seni üzecek gücüne gidecek her an yanına gelemiyor diye.. soğur musun ondan üzüyor bu mesafe diye? yani bi sevgilim var. Maddi manevi fedakarlık yapıp zor donemde yanima geldi. Gittikten sonra dedi ki canım yanıyor fotoğraflara bakamıyorum nefesim daralıyor demeye basladı. Çevresi uzak mesafeli iliskimizi bilmiyor beni bilseler de. Aynı yerdeyiz sanıyorlar. Gücüme gidiyor neden görüşmüyorsunuz diye soruyorlar mesafe aklıma geliyor diyor. Hem seviniyorum böyle demesine hem de korkuyorum mesafenin onu yıldırmasana.. sence bu söylediğim cümleleri sarf eden bi erkek mesafe yüzünden gidebilir mi ki diyorum.. c***l açıdan da zorlandığını ve uzakta olduğum için gözünün dışarı bakması ihtimaline sinir oluyorum da neyse..
@anlasamsoylerımya benimde oldu mesafeli ikiskim eski sevgilim cocuk doktoruydu ben astsubayim 3 4 ay gormedigim olurdu bazende 1 yil yanyana olurduk her anlamda yeterdik birbirimize Şu an batidayim dogu gorevim bitti. ben bir defa yalanini yakaladim ama aldatma vs degil yalandi sadece. ona tek bi sozum oldu guven bi ayna gibidir birkez kirildimi kendini hep cizik gorursun. guvenimi kaybetmisti. araya sogukluk girdi ve bitti. yani mesafe olsun ya da olmasin ortada guven varsa korkmayin derim. aşk hadi ordan et elbet bitecektir ama sevgi varsa baglarin en saglami budur.
Yürütmek istensin yeter ki. Her istediğinde yanında olmasa da devam ettirebilmek önemli. Sarılmak varsa ucunda başlangıcı önemli değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zor yuruyor. Mesela benim sevgilim hic gelmedi beni gormeye, 7 ay icerisinde. Arabayla 3-4 saatlik mesafe var. isleri nesi nesi bir olaylar, hic yanima gelmedi. Onun icin sebep ola bilir. Amma onun sebep olanlar, benim icin sadece bahane
Benim herif en son sakaryaya gitti bi da haber alamadim ztn daha burda temeli bozuktu ilismimizin bisey beklemiyorum sahsen ve hayir uzak mesafe yasamam guvenmem katil mi cikar kadin dusmanimi sapik mi hic belli olmaz burda ortak arkadaslarim olan biriyle olurum
Uzak mesafe ilişkim evlilikle taçlandı 3 senedir evliyiz şimdi evlat bekliyoruz güven varsa yürüyor kadında adam da karakterli haysiyetli olmalı İlişkilerde birbirinizi denemek için kıskandırmak olmamalı tam samimiyet tam teslimiyet olmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
6 sene birlikte yaşadık, 1.5 sene de uzaktan yürüttük şimdi evliyiz 🥳🥳
çok güzel de yürür tabi biraz özlem hasret olduğu için tartışmalar olabiliyo ama olsun bende mesafe ilişkisi yaşıyorum. Çok özlüyorum AMS sabretmeyi onunla ögrendm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Daima mutlu olun soruya gelirsek biz yürütememiştik istisnalar elbet var
Biz yks ye hazırlanırken bir soru çözüm grubunda tanıştik sorusunu çözmemle başladi her şey tanışmıyorduk biz yani sanaldan başladi ayrilmasaydi en kisa zaman icinde buluşmaya çalışacaktık. yani biz hep beraber gibiydik sürekli sesli goruntulu konuşurduk. ben tercih yapacam bu sene ama o mezuna kalmak istiyordu. ders çalicam dedi giderken ondan da uzak duruyo olabilir dedim kafamda onu hep hakli çikarmaya çalıştım ama bitti