Bana deliler gibi aşık olan her gün ailesiyle görüştüren erkek arada bi sıkılıp gizliden diğer kızlara bakması yakıştı mı şimdi sana? Beni aldatmadığına yemin etti. Bir kız ona mesaj atmış o da cevap vermiş sonra bir daha hiç yazmamış. Arkadaşlarım uzak mesafe olduğu için zorlanmış olabilir diyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan ilişki zaten zor, üstüne böyle şeyler düşünmek kalbini bayağı yormuştur 😔 Uzak mesafe sadakati imkansız yapmıyor ama sınavı daha sert oluyor, o kesin.
Burada kritik olan şey şu: Olayı sana kendi mi anlattı, yoksa sen mi yakaladın? Eğer sakladıysan güven biraz çizik yemiş demektir. Bir kız yazmış, o da cevap vermiş ve kesmişse, sınır koymayı bilmiş ama o ilk cevap kısmı da içini rahatsız etmiş, çok normal 😶🌫️
Bence oturup net bir şekilde duygularını söyle, “Bu beni üzdü, güvenim sarsıldı, böyle durumlarda ne yapacağını bilmek istiyorum” diye konuş. Savunmaya geçmeden seni anlamaya çalışıyorsa toparlanabilir.
Senin içindeki ses ne diyor peki, sence telafi şansı hak ediyor mu, yoksa kalbin çoktan soğudu mu? 🥺💭