@ilginfulyaa teşekkürler :)
Uzak mesafe ilişkisi yürütmek zor mudur?
@ilginfulyaa teşekkürler :)
Gerçekten ilk görüşte etkilendiğim biriyle birlikteyim ablam yürütemezsin o çocuk iş yerinden arkadaşım benim tayinim çıkarsa çocuğun buradan birileriyle takılacağına eminim diyor ama ben ablama inanmıyorum bence o bana ihanet etmez
Evet zordur. Yani her insan uzak mesafe ilişkisini yürütemez bence. Aslında gerçekten birbirini seven iki insanın için nereye gidersen git sorun olmaz. Mesafeler hiçbir zaman aşka, sevmeye, birine değer vermeye falan hiçbir zaman engel falan olamaz. Birbirinize güveniniz var ise dünyanın neresinde olursanız olun bence o ilişkiyi her şekilde yürütebilirsiniz.
Yürümez. Görmediğin etmediğin insanla ne ilişkisi olabilir?🤔 Vakit geçirmediğin biriyle olmaz. Şuraya gidelim, şurda bunu yiyelim orada bu açılmış bunu yapalım akşam bişeyler içelim diyemedikten sonra ne sevgisi ne ne ilişkisi. Göz görmeyince gönül gördüğüne gider 😂
Öncelikle kimse için kefil olmamak gerek. Devir öyle bir devir ki bu ailemizden birisi de olsa böyle. Karşılıklı güven çok önemli. Eğer ilişki karşılıklı güven esaslı kurulmuşsa ve kişilerin sevgileri sahte değilse uzak mesafe ilişkisi pek tabi yürür
Ablan öyle bir şey dediyse bir bildiği vardır bence görüyordur tavırlarını ilişkilerini durup dururken demez bunu
Uzak ilişkiye gelince ben denedim olmadı tamamen sana ve ona bağlı
Cevap
16Cevap
Evet biraz zordur.
Ben birini yeter ki seveyim mesafeler mühimsiz bir detay olarak kalır ve biz er geç kavuşuruz, sabrım azimlidir kesinlikle.
Karakter meselesi cidden seviyorsa gözü senden başkasını görmez. Uzak yakın demez bekler. Ahir zamandayız çok da güvenmemek lazım kişilere. Ablanızla konuşun neden öyle düşünuyor diye.
Herkesin harcı değildir uzak mesafe ilişkisi
Gerçekten çok istiyorum yani gün içinde sürekli görüntülü konuşuyoruz hem belki haftaya onu ziyarete giderim o da hafta sonları ayda bir kere olmak üzere beni ziyarete gelecek ama ne zamana kadar böyle devam ederiz bilmiyorum
Kimseye bu kadar güvenme. Uzak mesafe olayı zor gerçekten. Eğer uzun süre ayrı kalıcaksanız yürümeyebilir. Size bağlı aslında ama zor gerçekten.
Bu dediğin uzak mesafe ile alakalı değil çocuğun karakteri ile alakalı bir durum
5 yıl yaşadım zor olsada güzeldi özlem olur kavust8gundada güzel olur
Uzak mesafe ilişkide aldatıldım. Hiç beklemediğin birinden bile bekle yani
O yapmaz dediklerimiz yapmadı mı zaten herşeyi çok da güvenme her şey olabilir
Çok zor ama iki tarafda duygularından eminse hiç bir şey engel değildir
Yorumun için teşekkürler
Bence zordur. Uzak mesafe ilişkisi yürütmek istemezdim.
Keşke ablan tabsiye vermeseymiş neyse sen uymamışsın zaten boş ver yaşa gör ağla büyü.
Devir öyle devirli yapmaz beklemez dediğin kişi bile çeker gider uzak mesafeydik okadar güveniyordum asiktimki evlenicektik hayaller kurardım mutlu olurduk ama bir anda çekip gitti iste böyle hayat sen kendinden nekadar eminsen ve asla bırakmayıp bağlı kalırsan kal karşındaki bir anda bir gün çeker gider öyle bir sola gorersinki ağzın açık kalır gerçekten sevip değer veren insan ne olursa olsun asla birakmaz
Bilmem hiç olmadı öyle bir ilişkim sjjsj sanırım kişiye göre değişir
Evet fazlasıyla. Tecrübeyle sabit...
Ya uzak mesafe olmaz olmaz bi süre sonra yürümez buluşamama sorunu falan olur zor yani
Günümüzde her şey kolay sorun etme yurur
Yil 2023 uzak mesafe mi kaldi bacim
Ama ben öğrenciyim o da çalışıyor ilk yılı tayine daha 2 yıl var
uzaktan zor ya şans işi
Öyle mi diyorsun
Umarım hayattaki tüm şansımı burada kullanırım sjsjjs
sjsjsjsj yok yok ben hislerimden eminim yanımda o olursa sırtım yere gelmez
:)
Ablanın sözünü dinle
Ben kalbimi dinlemeyi seçtim
Nasıl bağlayayım çocuk zaten peşimden çok koştu şimdi vazgeçerse adam değilmiş zaten sjsjjsjs
Evet kesinlikle çok zor
Çok zordur hiç o yola girme
Kişiden kişiye göre değişir bu
En saglikli iliski yontemidir uzaklik
Zor be
he abla ihanet etmez he görürsün ileride
çok zor bence
Zordur
Çok zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?