uzak mesafa ilişkisi yürüten var mı zor mu oluyor sizce iki tarafta kararlıysa ama uzaktalarsa ve hiç buluşmadık 37 gün sonra buluşabiliyoruz planlarımdan dolayı benim sınavım filan var ve uzaktayım başka bir ildeym normalde ben İstanbul bu İzmir'de (bu arada arada konuşuyoduk birbirimizi tanıyoduk fakat 2 gün önce çocuk net bir şekilde ssöyledi ilişki istediğini) anlaşıyoruz fakat ben ilişkilerde biraz takıntılıyım merak ederim değer veririim sonra yıpranırım sizce sorun olabilirmi mantıklı cevaplar alayım lütfen
evet bende görüşmek istiyorum fakat dedim ona istersen ben İstanbul'a gelince haberleşelim dedim buluşmak için yok bu kadar ayrı kalmak yeterli dedi bi kaç hafta konuşmamıştık
bi ara bıraktım ben sonra geri geldi tekrar düşündğm dedi kararımı verdim seninle konuşacağım dedi baya kararlı gibi alttan alıyor her şeyi kafasına taş düştğ sanırım
inşallah öyledir oda öyle diyor ya , zaten benden iyisini bulamazdı ciddi anlamda fakat ben biraz fazla ilgi manyağım takıntılıyım sanırım yorarsa bu yorar bizi
durumlarimiz benziyor o yüzden seni anlıyorum arkadaş çevrem dağıldı hepsi sırtını döndü bana bazi sebeplerden dolayı şimdi ilişkimde bazı sorunlarımı danisacak insanlar arıyorum bazen çok yoruluyorum bu konu yüzünden ancak bir yolunu buluyorum