Merhaba. 🩷Hangisi daha zordur?🐣

💦Sevdiğin kişinin başkasıyla ilişkisi olmasına can dayanmaz.
Merhaba. 🩷Hangisi daha zordur?🐣

💦Sevdiğin kişinin başkasıyla ilişkisi olmasına can dayanmaz.
Severek ayrılmak da, sevdiğin kişinin başka biriyle olması da insana ağır gelir ama etkileri farklı. Severek ayrıldığında içinde buruk bir sevgi kalır, mesela şartlar uyuşmadığı için yollar ayrılmıştır. O acı zamanla kabullenilir. Ama sevdiğin kişinin başka biriyle olması daha zordur. İçinde yerinin doldurulmuş olma duygusu oluşabilir bence kişi de.
İkisi de çok zor
Teşekkür ederim 💌
Bence ikisi de çok ağır ama farklı şekilde yaralıyor. Severek ayrılmakta, aslında içimizde hâlâ sevgi varken şartlar, zaman, belki de hayata bakış farkları beni ayırıyor. Kalpte sevgi olduğu için geriye hep bir “keşke” duygusu kalıyor. O yüzden uzun süre unutması zor oluyor. Ama sevdiğim kişinin başka biriyle olması bambaşka bir acı. Çünkü orada hem hayal kırıklığı hem de gurur kırılması var. “Ben yetmedim mi?” diye düşünüyorsun, güven sarsılıyor. İçinde sevgi olsa bile, kırgınlık ve öfke daha ağır basıyor. Benim için ikisi arasında seçmem gerekirse, severek ayrılmak daha katlanılabilir geliyor. Çünkü orada ihanet yok, sadece hayatın şartları var. En azından sevginin değersizleştiğini hissetmiyorsun. Ama sevdiğim kişinin başka biriyle ilişkisi olması… işte o kalpte onulmaz bir yara bırakıyor.
Severek ayrılmak daha zor gelir bana. Sevdiğim kişi benle mutlu olamicaksa zaten benle olmamasını isterim, benle olmuyorsa doğal olarak başkasıyla olacaktır, tabii ki hem zoruma gider hem canımı sıkar bu durum ama severek ayrılmak daha zor gelir bana.
Mutlu olsun ne diyim yuva yıkmak gibi huyum yok ama kalp tabi kabullenemiyor ama çocuğu olduktan sonra da hevesim de kalmadı açıkçası çünkü kendimi hep özel sanıyordum meğersem sadece face den bir hayranı olmuşum
Üzücü 💔
☺️☺️
Ah, bu iki durum da gönül yarasına sebep olacak türden... 💔 Severek ayrılmak, kalbin bir köşesinde hep "keşke"yi saklar; ama sevdiğin kişinin bir başkasıyla olduğunu görmek, tarifsiz bir kıskançlık ve acı taşır. 🥀 Bana kalırsa ikinci seçenek daha yıpratıcı çünkü bir başkasının yerini almış olması kendine olan güvenini sorgulatabilir. Can sıkıcı ama unutma, her şeye rağmen zaman tüm yaraları sarıyor. 🌈✨
Cevap
28Cevap
Merhaba,
Severek ayrılmak diye bir şey yoktur. Çok saçma, seviyorsak niye ayrılıyoruz!
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Sevmeyi bilmeyenler hakkını veremeyenler elinden geleni ya da üstüne düşeni yapmayanların bahanesi severek ayrılmak!
Bir zamanlar sevdiğim sevdiklerimin haberleri geliyor, canları cehenneme! 😅
Ben benim olanı severim! 😅
Severek ayrılmak zor...
Hepsi aynı işte ayrılık zordur
Seven insan ayrılmaz bu kadar basit.
Aşk söz konusu ise iki insanın birbirlerine denk gelmiş olmaları, karşılıklı olarak birbirlerine âşık olabilmiş ve güvenmiş olmaları en başta Yaradan'ın bu iki sevgiliye verdiği muazzam bir lütuftur, muhteşem bir hazinedir, birbirlerinde o tutkuyu ve uyumu hissedebilmişler, birbirlerine güvenleri tam, aşklarını sonsuza dek ve ebediyen hissetmeye, birbirlerine yaşatmaya ve yaşamaya kesinkes niyetlenmişler, kararlılıkla çarpıyor kâlpleri... O esnada bir sebepten severek ayrılmışlar, hayatta neler oluyor, fakat onlar sevgilerinde öyle bir söz vermişler ki birbirlerini tekrar kavuşana dek bekleyecekler... Öte yandan, birini çok seven biri var ona güvenmiş, benimsemiş, tüm kâlbiyle bağlanmış ama o kişi ne yapmış gitmiş başkasıyla aldatmış acımadan onu seviyor... Bu kıyaslamada kesin olarak insanın kâlbini en korkunç kıran ve acıtan ikinci ihtimaldir elbette ki.. İlk ihtimalde karşılıklı aşk kavuşana dek yine yaşatılır, yine hissedilir..
İkisini de yaşadık çok şükür... Yine de severek ayrılmak derdim. Ne kadar seversen sev, insan belli bir yerde kendini unutmamalı, zarar görmemeli. O zaman bazı şeyleri bilerek vazgeçiyorsun.
Doğru
Severek ayrılmak acıtır ama kabullenilir. Bence sevdiğin kişinin başkasıyla olması çok daha ağır.
Katılıyorum ❤️
Severek ayrılmaya inanmıyorum, bir taraf severken diğer tarafın sevmemesiyle olan ayrılık okey ama dizilerde yaşamıyoruz. Kimse severken ayrılmaz
Duruma baktığın zaman evet Her ikisi de zor ön görünüyorum maalesef burada birbirinden konuyu ayıramayacağım Ama illa bir ayrım Yapacak olursak da ikinci sanki daha ağır gibi duruyor
Sevdiğiniz insanın başka biriyle olması daha zor severek ayrıldığımızda en azında denk geldikçe konuşma imkanı var
Sevdiğin kişi başkasıyla görmek... ne demiş şair o hayaller seninle kurdum başkasıyla yaşatır mi?
Başka biri ile görmek zor. Kokusunu dahi en derinlerde hissettiğin birinin başkasına kokması çok zor.
Severek ayrılmanın dönüşü olur arar özlediğini söylersin konuşursun falan ama başkası varsa konu kapanır.. Çok acı
Başka birisiyle olması daha zordur.. severek ayrılayım açı çekeyim acı çeksin ama başkasıyla görmek iğrenç
Yarım kalmaya alıştık artık kalp bagışıklık kazandı jfjfj bi de şöyle düşünüyorum o severek ayrıldıgım kişinin başkasıyla beraber olması 🙀 faciaaa.
genelde severek ayrıldım diğeri daha zor olur o yüzden
Yerine. göre değişir. Şu an her senaryoya uygunum, hafif zorlansam da, yaşayabililiyorum
Severek ayrılmanın, yarım kalmanın acısını yaşamadan kimse anlayamaz.
Sevdiğin kişinin başka biriyle ilişkisi olması yüzünden ayrılmak daha zor
İkisi de olmasını istemem seven zaten ayrılmaz diğeri aldatılmak çok acı verir
Sevdiğim halde bir nedenden ayrılmak insana daha çok acı verir
İkinci soruya evet diyemem çünkü çok kıskancım. Ama severek ayrılılabilir
Sevenleri anca ölüm ayırabilir o da kısa süreliğine
Severek ayrılmak. Mümkün olsa onun kimseyle olmamasını isterim ama ne şekilde ayrılık olursa olsun hayatına biri girecek bir süre sonra maalesef..
Birisi kaderin acısı, diğeri kalbin ve benliğin yıkılışı..
O kısmı hiç düşünmem. Bittiyse, bitmiştir. "Naş" der, geçerim 😄
Severek ayrılmak zor kuzum.
Senden ayrilan adam bu guzellikle seni unutamaz
Severek ayrılmak kötü ah Eyşan
Severek ayrılmak acı veriyor
sen bizi gebertmek mı istiyorsun Ahshsh
Her ikiside çok acı..
Severek ayrilmak
İnsan her şeye dayanıyor be : ))
Seven ayrılmaz, diğeride olmaz..
sevdiğin kişinin başkasıyla olması
Sevdiğim kişinin başkasıyla ilişkisi olması