Gönlünüz bir başkasına kayar mı yoksa dinlenme moduna mı geçer?))

Gönlünüz bir başkasına kayar mı yoksa dinlenme moduna mı geçer?))
Birincisi kolay kolay sevgilimden ayrılmayı düşünmem, ikincisi beni sevgilimden koparıp kendine bağlayabilecek bir insan evladı varsa buyursun çıksın karşıma 🙂 ben birini sevmişsem konu kapanmıştır. Güven problemi yaratmadığımız müddetçe ben bir ömür boyunca p kişiye büyük bir sadakatle bağlılığımı beyan ederim. Dışardan gelebilecek hiçbir insan gücü de bu sadakate engel olamaz, imkansız
Sevmek, birine değer vermek öyle kolay olmuyor.
Üzüldüğüm tek bir şey var.
Bitmek üzere olan bir ilişkiyi önceden tahmin etmek , bilmek ve sonrasında olacakları görüp söylememe rağmen kabul görmemek, sonucunda ama ben demiştim demek.
Neden insanoğlu bir konu hakkında karar verirken çok aceleci davranıp kestirip atmaktan haz duyar.
Ben çok zor seven ve etkilenen biriyim, ayran gönüllü olmadığımdan hayır ayrılır ayrılmaz hiçbir erkekle bağ kurmam, kuramam. Ayrica serinleme süresinin uzun olmasında fayda var sağlıklı bir iletişim ve karşılıklı ilişki için.
Yeni muhattap olduğunuz kişiye olan duygunuzdan emin olmakta çabası.. hakka girmek, vebal almak, duygusal boşluk vs.
Cabasi*
Cevap
39Cevap
Ayrılmayı başarabildiysen gerçekten sevginin bittiğine eminsen olabilir ama hala aklındayda kimsenin duyguları ile oynamaya gerek yok bence
Ölünün arkasından bile 40 yas tutuyoruz. Aylarca yas tutmaya gerek yok. Hayat kısa.
Gönlümü arındırdığım an yeni bir sevdaya hazır olur. Yapım gereği aşk acısı çekmiyorum. Bu nedenle gönlüm biten sevdayı içinde tutup oraları çürütmüyor. Yani sevgilimden ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yelken açabilirim.
Ayrıldığımdan eser kalmazsa olabilir.. Yoksa tükenene kadar nadas..
O kadar seri iliski insanı değilim, uzun iliskiler bittiginde insanın iyileşme sürecine ihtiyacı oluyor aksi yara bandı demek benim için.. kimseye o haksızlığı yapmam
Çok şükür o kadar karaktersiz değilim. Seversem hatta değer bile versem uzun süre unutmam onu. Yerine kimseyi almam. Kimseye onun gibi davranmam. Yani ne bileyim bir çeşit ihanet gibi görüyorum.
Hiç sevgilim olmadığı için hiç ayrılmadım ama empati kurcak olursam ilk önce aşk acısı yaşarım sonra erkekler ilgimi çekmeye başlar
sevgililik derecesi önemli , çok aşık olduğumuz bir sevgili ise kaymaz ama sıradan bir sevgili ise kayabilir
Umurumda bile olmaz, özlerim ağlarım ama bağrıma taş basar çok kısa sürede atlatırım kimse için harap olmaya değmez
Bir seneye yakındır ayrıyız, hala onu sevdiğim kadar kimseyi sevemedim.
Bir ilişkiden çıkıp başka bir ilişkiye hemen başlayanlar nasıl beceriyorlar anlamam
Kızlar ayrılır ayrılmaz soluğu erkek kankasının koynunda soluğu alır.
Gercekten sevdiyse kisi gecmemesi lazim. Benim gecmez...
Zıplamadı zıplayacak çoook uzun zaman aldı normalime döndüm şu an ki benden mutluyum
Asla!!! Bekler, yasını tutarım. İçten içe dönmesini beklerim
Zıplıyorsa sevmemişimdir zaten. Hiç daha önce başıma gelmedi zor unutuyorum ben..
İnsan kendini nadasa bırakmalı. Acısını yaşamalı. Yoksa hep başa sarıyor. Yenisi eskisini unutturmaz
Günlük başkasına geçer çünkü başka sevgili arayışına girer isterse
Dinlenme modu akabinde yeni biriyle tanışıp unutma modu ( genelde işe yaramıyor
En son sevgilimden 4 yıl oldu ayrılalı hatta 5 yıla yaklaştı.
Gerçekten sevdiğim ve beni de gerçekten seven birisinden ayrılmam ayrılırsam da asla ilk günden saçma sapan şeyler
Saygıdan dinlenme moduna geçiyor benimki ya aşıksam süre uzuyor baya ama en azından 1 ay bekliyorum bi
Önce bir durum değerlendirmesi yaparım. Alırım elime kalemi defteri, ne kadar zarar ettiğimizi hesaplarım. Düze çıkmak için gerekeni yaparım. Sonrası mı? Allah Kerim 😂
Bir müddet yeni ilişkiye kapalı olurum. Sonrasinda ise hayat devam ediyor, dünyada 8 milyar insan var sonuçta illa bizi mutlu edecek biri çıkar karşımıza.
isimiz gucumuz yokta aglayacak degiliz yenisiyle takilriiz tabi ben sahsen sevgililik sevmem zaten seks arkadasligi severim ben
Ziplamaz. Bencede ziplamamasi gerekiyo. Nasil olur ki? Insan bi yas tutar acisini yasar, eger asiksa tabi
birini birisiyle unutabiliyorum yoksa depresyona giriyorum bir ay bile dinlemedim kafamı bu bazen cok yorucu oluyor ben yanlizlikdan korkan ve yanliz yaşayamayan biriyim belkide o yüzden
Yok yapmam bir süre kendime gelmeyi beklerim
Biraz zaman geçmeli.
Hayatim boyunca 1 kisiden etkilendim ve sevdim okadar erkekle konusmama ragmen ve bunun degiscegini hic sanmiyorum
Öyle bir insan değilim.
Yok, biraz kendimle baş başa kalayım
Çekirge mi ki bu gönül zıplasın? Hayır.
Gönlüm şey değil zip zıp zıplamaya
Uzun süre kendime gelemiyorum ben
Zıplamaz.
İstesem de zıplayamam. :D
Ayrılırken aldığın veya verdiğin yaraya bağlı
Hemen , hem de hemen işe koyulurum:)
30 saniye bile düşünmem
Hayır öyle kolay olmuyor maalesef
Muhtemelen hayır