Yalnız kalmak istiyorum dedi geri döner mi?

Eski sevgilimle ciddi bir ilişkimiz vardı ama son zamanlarda işle alakalı sorunları vardı yani bu konuyu da çok kafaya takıyordu ben de biliyordum hep destek olmaya çalıştım ama bir gün artık baktım ki çok bunaldı hem maddi hem de fiziki açıdan çok yoruldu ben kafamı toplamalı planlar yapmaliyim ama bu durumda ilişkiye kafa yoramıyorum vs dedi ayrıldık beni açıkça isteyip istemediğini sordum düz cevap vermedi birkaç kere ısrar edince de senle olmasın istemiyorum falan dedi ama işte bu durumu ben de sen de hak etmiyoruz bir süre kafamı toparlamalıyim yalnız kalmak istiyorum istersen hayatına devam edebilirsin dedi ama işte bunlarla beraber beni bekleyen biri olsun isterim falan dedi neyse ayrıldık yani tabi gördüğünüz gibi ilişkimizle alakasız sebeplerden oldu kafası çok karışıktı şu an da Instagramda takibe devam ediyoruz birbirimizi çok fazla aktif olmaya başladı eskiye göre belki de kafa dağıtmaya çalışıyor çünkü çok stresli bir de kızları eklemeye falan başladı burada benim en canımı sıkan nokta da bu tabi konuştuğunu düşünmüyorum bilmiyorum ama hiçbir şey belli de olmaz bir de bazen huzur bulmak için tek yol uzaklaşmaktır gibi şeyler paylaşıyor düşünceleriniz ne sizce döner mi ben sessizliğimi koruyorum bir de boş şeyler yazcaklar yazmasın rica ediyorum

Yalnız kalmak istiyorum dedi geri döner mi?