Beni terk etti, geri döner mi?

30 yaşındayım. ilk defa sevdiğim bir insanla bir ilişkim oldu. Ben çalışıyorum ama o üniversite okuyor. Asıl konuya gelecek olursak; güzel başlayan ve güzel giden bir ilişkiydi. Çok güzel şeyler paylaştık ve ben onun her zor anında yanına gidip, ben geldim yurdunun orada bekliyorum seni arayıp darlamak istemedim ama konuşmaya ihtiyacın olursa bekliyor olacağım diye mesaj atar onu beklerdim. Ben biraz kıskanç olduğum için ilişkide tartışmalar yaşadık elbette. Kız arkadaşımın babası vefat etmiş olduğu için ona karşı çok hassastım. Bana babasını anlatırdı ve birlikte ağlardık. Ben yapım gereği ağlamayı ayıp olarak görmeyen biriyim o yüzden onun yanında ağlardım bazen. İlişkimiz boyunca ona çok değer verip hep el üstünde tuttum. Hasta oldu işten izin alıp onunla hastaneye gittim. Yurda tek başına giderken başına bir iş gelir diye korktuğum için işten çıkıp yorgun olmama rağmen onunla hep yurduna kadar gittim sonra evime gittim. Bu arada arabam yok o yüzden toplu taşıma kullanırdık. Onun bana gösterdiği en küçük iyiliğe bile çok anlam yüklerdim ve duygulanıp ağlardım. Bi yerlere gittiği zaman o gittiği yere odaklanır benim arama mesajlarıma çok geç dönerdi ve ben bunu sorun eder onunla tartışırdım bazen. Üniden kız arkadaşlarıyla alkol alırlardı bi mekanda ben iş çıkışı yorgun olsam da dışarısı buz gibi olsa da sokakta onun işinin bitmesini bekler onu Yurda bırakır evime giderdim. İlişkimiz boyunca bi konuda tartışacak olsak ya bana hakaret ederdi ya da senin yüzünden nefesimi tüketemicem derdi. Ama tartışmadığımız zamanlarda benim onun hep destekçisi olmamdan dolayı bana şey derdi; Sen tanıdığım en harika adamsın. Sana bazen istemeden kötü davranıyorum fiziksel zarar da veriyorum ama sen ağzını açıp beni kıracak tek laf etmiyorsun derdi. İlişkimiz boyunca benden 4 5 defa ayrıldı ve genelde ayrılırken hemen engellerdi WhatsApp ve instagramdan ama ben sevdiğim için onunla bi şekilde iletişime geçmeyi başarıp onunla buluşup o benden ayrılmış olmasına rağmen hata bendeymiş gibi beni yokluğunla cezalandırma derdim. Ağlardım ona sarılırdım sonra o da yumuşardı ve barışırdık. Ama dişe dokunur ayrılık sebebi olmadı hiçbir zaman hep tartışma olduğunda hakaret eder kızar engellerdi. Neyse son ayrılıkta beni engelledi yine ben ortak arkadaşlarla bi yerde karşılaştım onunla ve selam verdim seni yurda bırakayım mı dedim işin bittiğinde sen bilirsin dedi. Benim niyetim onunla son bir kez sarılıp ayrılmak ve unutmak idi. Öyle de oldu yurdun orada gözyaşlarım boşalırken ben onun saçlarını okşayıp ona sarıldım ve seni çok seviyorum kendine çok iyi bak hakkını helal et dedim. O gün öylece bitti ve ertesi gün yine karşılaştık bana dedi ki sen hep benim karşıma mı çıkacaksın böyle s. git, defol git şunu kafana vurayım mı gibi sözler söyledi ortak arkadaşımızın yanında. Ben çok kırıldım bu defa ve çekip gittim. Ona ne fiziksel ne sözsel hiçbir şiddet uygulamadım. Kafamda bitirdim ilişkiyi ama kalbimde bitmedi. Ayrılalı 20 gün oldu ve her yerden engelim duruyor. Ben hiçbir kötülük yapmadım bana neden engel attığını da bilmiyorum. Merak ettiğim şey şu; er ya da geç bana bir gün döner mi bunu merak ediyorum ama tekrar birlikte olmak için değil benden özür dileyip helallik almasını istiyorum beni kırdığı için. Ortak arkadaşımız bana onun hiç üzüntülü durmadığını ve hayatına normal bir şekilde devam ettiğini söyledi. Bana tanıdığım en harika insansın seni çok seviyorum sana kurban olurum sen benim ailemsin diyen kız arkadaşım nasıl oluyo da ilişkinin yasını hiç tutmadan unutabiliyor. Sizce bana bir gün mesaj atar mı?

Beni terk etti, geri döner mi?