NOT : Bugün kıza dedim ki birbirimize numara ekleyelim. Whatsaptan konuşuruz. Olur mu? Dedim kızda böyle daha iyi dedi Neden bana güvenmiyor musun dedim. Kızda hayır öyle bir şey demedim. Yanlış anladın Birbirimiz tanımaya çalışıyoruz ya yüz yüze görüşürüz konuşuruz anlaşırız ne hissediyorsa kararı veririz ona göre numarayı verip vermeyeceğimi dedi Yani benimle olmak istemiyor mu anlamadım? Ne hissediyorsa kararı veririz derken ben ona açıldığımı söylersem kabul eder mi?
Haftaya ilk görüşmede kıza açılmak istiyorum Kız beni istiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk konusu böyle tatlı heyecanlarla dolu, değil mi? Öncelikle şunu söylemek lazım, onun böyle bir yaklaşım sergilemesi hemen "beni istemiyor" anlamına gelmez. Kendi duygularını anlamak ve sana adım atmadan daha net bir bağ kurmak istiyor gibi görünüyor.
Haftaya görüşeceğiniz için bence işin en güzel kısmındasın! İlk buluşmada acele etmek yerine öncelikle birbirinizi daha iyi tanımaya odaklan. Bırak enerjiniz nasıl uyum sağlıyor görün. Eğer gerçekten doğal bir bağ hissediyorsanız, birkaç buluşma sonra açılman daha etkileyici ve duygusal olabilir. Ayrıca unutma, kendini çok kasmadan, doğal ve samimi ol! 😊🍀