Kızla tanışıyoruz, arada bir nasılsın falan... Yani pek Muhabbetim yok malesef ama ben bu kızı çoook seviyorum
Açılma en iyisi uzaktan sevmek
Açıl belki mutlu olursunuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç romantizmini ve tadını kaçırma uzaktan sev. Açılınca ters tepki alabilirsin ya da ilişki olursa aslında verdiğin değeri haketmşcenide görebilirsin. Buda seni üzer heralde.
Ha sevişp aşık olup mutlu olmak gibi düşük % li bir ihrimal daha var tabi
Belii erkek arkadasi olabilir guzel kardesim arastir sagini solunu ona gore yanas selam vermeyle hoslanmayi karistirma birbirine
Sana yazik olur
Uzulen sen olursun
Haklısın
en kötü durum bile belirsizlikten iyidir, eğer cevap olumsuz olursa kendini toparlar yoluna bakarsın, olumlu olursa zaten mutlu olursun ama söylemezsen bunu saplantı haline bile getirebilirsin, kendine bunu yapma..
Haklısın
Arkadaşım öncelikle merhaba, bence açılmanda bir sorun olmaz. Hislerini karşı taraf bildiğinde dünyanın sonu da gelmez. Fakat açılırsan mutlu olabileceğini de düşünüyorum
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Seviyosan gidip konuşma, konuşursan sevmeyebilirsin:)
seviyorsan git konuş kanka :D
Teşekkür ederim
acilamazsan asiksan işin zor
Gerçekten artık bıktım uzaktan sevmekten
uzaktan sevip kapilirsan daha kötü platonik aşk bitirir 10 yıl çektim yarı platonik ti karışık baya yani
Bende platonik seviyorum gerçekten çok zor bir durum, kızı Hergün görüpte konuşamamak
sen şimdi agliyorsundurda☺ya konuş ya daha çok yipranmadan uzaklaş derim
biz aramızdan taş kalpli dogmadik sonradan olduk acıma duygusu yok bende yasadiklarimiza güven ya uzaklaş ya da konuş
Teşekkür ederim
açıl... yoksa açılmadan kapanırsın...
Açılma en iyisi uzaktan sevmek
Önce muhabbeti ilerlet
Nasıl ilerletebilirim
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar