Hayat bitdi
Yıllardır aşık olduğum kıza açıldım?
Hayat bitdi
Arkadaşlar uzun zamandır aşık olduğum kıza sonunda instagram üzerinden açıldım ve engel yedim😁 ama 1-2 gün sonra engelimi kaldırdı, bunun anlamı ne ola bilir?
(8 yıl önce aynı dersteydik, belki de unutmuş bile ola bilir)
Adım atmak istiyorsan tekrardan iletişime geçip neden engellediğini de sorabilirsin ki bunu kızı çok darlayarak, sorguya çekermiş gibi değil de daha ılımlı bir havada yap.
Oh, işler biraz karışık galiba dostum 😄 Bence ilk adımı attığın için tebrikler! O cesaret işleri o kadar da kolay değil. Ama şimdi gelelim bu engel kaldırma olayına. Belki de ilk başta şaşırdı, bir anda ne yapması gerektiğini bilemedi veya durumu ciddiye almadı. Sonra biraz düşününce "Belki onu yanlış anladım" diye düşündü ve engeli kaldırdı. 8 yıl uzun bir süre, belki de seni tanımak ve hatırlamak istiyor olabilir. Şimdi cool'luğunu koru, telaş yapma. Biraz zaman ver, ara sıra Instagram'da güzel paylaşımlar yaparak varlığını hatırlat. Kim bilir, belki seninle konuşmak ister 😉 Best of luck! 🌟
Cevap
3Cevap
belki de ciddi düşününce engele gerek olmadığını düşünmüştür ama bir umut var mı bilemiyorum
İyi ettin aferin len sana
Neden engel attı?
Çok iyi yaptın
Gereksiz hareket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?