Merhaba
Yaşım 27 6 aydır takıldığım bir kız var ve aşık oldum. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Düzenli ilişkilerim oldu ve hiç tat alamadım. Sürekli kısıtlama peşindeydiler. Alkolü bırak sigarayı bırak bla bla bla.. yapacağım varsa bile yapasım gelmedi açıkcası. Durum böyle iken takıldığım kız ile çok iyi anlaşıyorum dertleşiyorum tam bir hayat arkadaşı olduk. Başlarda başkalarıyla takılıyordu sorun etmiyordum sonra o da sadece benimle takılmaya başladı. Bu beni mutlu etti. şu an başkasıyla takılsa hoşuma gitmez elbette ama bişey diyemem sanırım :) Kafam çok karışık konuşmayı düşünüyorum duygularımdan bahsedeceğim ama başından anlaşmıştık duygusal bişey hissetmeyeceğiz diye söz vermiştik. Belki buradan mantıklı cevaplar gelir diye bi konu açayım dedim yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Yaşım 27 6 aydır takıldığım bir kız var ve aşık oldum. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Düzenli ilişkilerim oldu ve hiç tat alamadım. Sürekli kısıtlama peşindeydiler. Alkolü bırak sigarayı bırak bla bla bla.. yapacağım varsa bile yapasım gelmedi açıkcası. Durum böyle iken takıldığım kız ile çok iyi anlaşıyorum dertleşiyorum tam bir hayat arkadaşı olduk. Başlarda başkalarıyla takılıyordu sorun etmiyordum sonra o da sadece benimle takılmaya başladı. Bu beni mutlu etti. şu an başkasıyla takılsa hoşuma gitmez elbette ama bişey diyemem sanırım :) Kafam çok karışık konuşmayı düşünüyorum duygularımdan bahsedeceğim ama başından anlaşmıştık duygusal bişey hissetmeyeceğiz diye söz vermiştik. Belki buradan mantıklı cevaplar gelir diye bi konu açayım dedim yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ama Şu an hıssedıyorsun:d boşver bir seyler hıssetmeyecegız lafını mutluysan duygularını içinde saklamaa belki evlenir cocugunuz olur:d
Açılma aranız bozulabilir sakın zamana bırak giderek azalıyor ben yaşadım hiçbir şey demedim sadece çok sevdiğini felan arada de samimi olarak belli etmeye çalış
ne oldu peki senin durumun?
hala konuşuyoruz ama mesafe girdi çok samimiydik her konuyu konuştuk 2 gün sonra doğum günü bir mektup yazacağım çok özledim anladı belki bilmiyorum
Aklıma çok acayip bisi geldi ilk önce aynı evde kalıyor musunuz ara sıra? Ona göre fikrimi solicem
evet kalıyoruz zaman zaman
Bak çok zor ya da manyakça bisi olcak ama yapabilirsen yap
Onun uyuduğu zaman ama iyice dalga uykuya kontrol et seslen uyumusmu diye sonra ona rüyaymış gibi ortam hazirlaman lazım o rüyada zannetcek kendini anladın sen sonra ona diyemediklerini sole açıl istersen sabah kalkınca sana anlarsın hole rüya gördüm diye belkide cevap verir rüyasında böyle bisi ve saçma evet
Dalsın uykuya olcakti sorry
Sonra uyandın sanırım
neyi sonra uyandım anlamadım
aaa anladım tamam :D aynen rüyaydı hepsi :D
Belki o da sana âşık, açıl ona, anlat
kalıcı olarak kaybetme korkusu var yoksa anlatmak kolay :) bi söz var "biriyle iyi anlaşıyorsanız sevgili olup kaybetmeyin" o hesap
Bastan anlaşmak nedir ya siz yaratılışınızı görmezden geliyorsunuz.. birşey hissetmeyeceğinizi nasil garanti edebilirsiniz? Ayrıca kaybetme korkusu var diyorsunuz, peki şimdilik açilmadınız kaybetmediniz diyelim, ne zamana kadar arkadaş kalacaksınız? Çok anlamsız çıkmaz ilişkilere sokuyor artık insanlar kendini sonra da ne yapacağını yaşıyor. Kızla erkek sadece arkadaş olamaz ya nereye kadar?
@Zealous89 yani durum başta sadece seks arkadaşı olmaktı tam anlatamadım sanırım
işte diyorum ya işler olması gerektiği gibi olmayinca çıkmaza girmesi normal 🤦♀️🤷♀️