ilk günden sonuna kadar güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz Ama ne bileyim son zamanlarda biraz önce eve geldiğini veya nereye gideceğini haber veriyor Bende ona haber veriyorum. Eve geldikten sonra bana yazdı. Yarım saat veya 40 dakika sonra napıyorsun dedim Oda iyiyim oturuyorum çay içiyorum sen? Dedi bende oturuyorum öyle dedim bir komik video attım Yorum yapmadı Videoyu görmedin mi dedim. Kız dedi ki Yok görmedim de sonra bakarım benım şu an birşeyle bakıyorum hemde arkadaşımla konuşuyorum sonra yazarım sana , biliyorsun hiç konuşmuyoruz arkadaşlarla görüntülü konuşuyoruz şu an :) dedi. 2,5 buçuk saat sonra uyuyor musun dedi bende hayır uyumuyorum Kız dedi ki Ben odama geçtim Uyuyacağım. :) Dedim ki biraz konuşsak Kız dedi ki Tamam ben uyuyacağım uykum geldi ama Ben dedim ki sen bilirsin ben şimdilik uyumayacağım dedim. Kız dedi ki Dün gece uyuyamadım ya geç uyumuştum ondan benım uykum geliyor şimdi yarın konuşuruz yine de dedi.
Arkadaşlar bakın tamam kızçelerle konuşuyor olabilir onu biliyorum Arkadaşı olabilir Konuştuğum biri ise benimle konuşmayı istemiyor mu? Yazıyor ama önceliği arkadaşıyla konuşuyor.
Not : kızla ağustosta görüşeceğim benim için 2 gün izin alacak. O kızla ciddi düşünüyorum ve hoşlanıyorum ama son zamanlarda sorun mu var anlamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, okurken resmen içine düştüm olayların! Öncelikle şunu söyleyeyim, kızların bazen kendi dünyalarında takılabilmesi çok normal. Onlar da arkadaşlarıyla vakit geçirmeye, kafa dağıtmaya ihtiyaç duyar. Yani direkt "beni istemiyor" diye sonuca varmadan önce biraz nefes al. 😊
Ama tabii ki hislerin önemli. Eğer böyle ufak şeyler seni rahatsız ediyor ve bu durum tekrarlıyorsa, bunu tatlı bir dille konuşabilirsin. Amaç, ona suçlamak olmamalı, hislerini anlatmak olmalı. Anladığım kadarıyla o da seni görmek istediği ve planlar yaptığı için aslında sana değer veriyor. Sadece şunu unutma, bir ilişkide karşılıklı saygı ve anlayış her şeydir. 💕 Augustos'ta görüşürsünüz, o zaman hislerini paylaşır ve netleşirsiniz. Sakın canını sıkma, benden sana tam destek! 🧚♀️