2 aydır uzaktan konuştuğum kız beni istemiyor mu?

ilk günden sonuna kadar güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz Ama ne bileyim son zamanlarda biraz önce eve geldiğini veya nereye gideceğini haber veriyor Bende ona haber veriyorum. Eve geldikten sonra bana yazdı. Yarım saat veya 40 dakika sonra napıyorsun dedim Oda iyiyim oturuyorum çay içiyorum sen? Dedi bende oturuyorum öyle dedim bir komik video attım Yorum yapmadı Videoyu görmedin mi dedim. Kız dedi ki Yok görmedim de sonra bakarım benım şu an birşeyle bakıyorum hemde arkadaşımla konuşuyorum sonra yazarım sana , biliyorsun hiç konuşmuyoruz arkadaşlarla görüntülü konuşuyoruz şu an :) dedi. 2,5 buçuk saat sonra uyuyor musun dedi bende hayır uyumuyorum Kız dedi ki Ben odama geçtim Uyuyacağım. :) Dedim ki biraz konuşsak Kız dedi ki Tamam ben uyuyacağım uykum geldi ama Ben dedim ki sen bilirsin ben şimdilik uyumayacağım dedim. Kız dedi ki Dün gece uyuyamadım ya geç uyumuştum ondan benım uykum geliyor şimdi yarın konuşuruz yine de dedi.

Arkadaşlar bakın tamam kızçelerle konuşuyor olabilir onu biliyorum Arkadaşı olabilir Konuştuğum biri ise benimle konuşmayı istemiyor mu? Yazıyor ama önceliği arkadaşıyla konuşuyor.

Not : kızla ağustosta görüşeceğim benim için 2 gün izin alacak. O kızla ciddi düşünüyorum ve hoşlanıyorum ama son zamanlarda sorun mu var anlamadım.

2 aydır uzaktan konuştuğum kız beni istemiyor mu?