Ciddi anlamda psikolojimi bozdu artık kavga sırasında konu bambaskayken buna getiriyor
Agir şeyler yapsam okey dicem ama sadece herkes gibi sevgilim flortum oldu en fazla sarıldım öptüm fazlasını hayatımda hiç yaşamadım bunlara laf ediyor
Ciddi anlamda psikolojimi bozdu artık kavga sırasında konu bambaskayken buna getiriyor
Agir şeyler yapsam okey dicem ama sadece herkes gibi sevgilim flortum oldu en fazla sarıldım öptüm fazlasını hayatımda hiç yaşamadım bunlara laf ediyor
Sürekli seni geçmişinle yargılayan bir insandan seni mutlu etmesini bekleme açık ve net söylüyorum böyle insanlar var ya hayat enerjini sömürürler
Hayat enerjimi değil ciddi anlamda psikolojimi bozdu artık
Ama bu olmaz sana şunu açık la söyleyebilirim ki bu huyundan hiçbir zaman vazgeçmeyecek ve sürekli yüzüne vuracak böyle bir insanla mutlu olabilir misin peki
Şuanda da olamadığım gibi hiç bir zaman olmayacağım ayrılacağım zaten
Ya bilmiyorum çoğunluğun yaşadığı şeyler değil mi bunlar nasıl laf edilir ki bu yaşadıklarıma anlam veremiyorum
İnan uzun süreli bir ilişkin vardı ilişkinin başında kız arkadaşım dedi ki senden önce dedim ki bir durur musun senden önce hiçbir şeyi bana anlatmak zorunda değilsin O benden önce kalan bir şeydir önemli olan benden sonrası benden önce ne yaptın hiçbir şekilde beni ilgilendirmez O senin özelin dedin ve konuyu kapattm
Zaten olması gereken bu ama şu an alta gelen yorumlara bakar mısın ahahhahah yok yapmasaydın , yok başka erkeğin sarildigi dayadigi kızı kabullenemiyor reis vs tam çıldırmalık
Onlarla soracaksın madem öyle kızlar arıyorlar niye kendileri başka kızlarla birlikte oluyorlar bırak ya cevap bile verme bence.
Haklısın valla
Boş ver sen takılma ama böyle bir insanla mutlu olamazsın onu da düşün lütfen önüne bak gerçekten değerini bilecek seni geçmişinle yargılamayacak insanlar olacaktır
Zaten ben bunu çevremdeki ilişkilerde de görüyorum
Böyle ilişkiler sağlıksız olmaya mahkumdur geçmişiyle yargılarsa birisi seni bunu hayatının her anında bak en mutlu olduğun anda bile senin yüzüne vuracaktır seven insan hiçbir zaman geçmişe bakmaz önemli olan benden sonrası der beni seviyor mu der bana karşı sadık mı der
Bizim ki de konu bambaşkayken bu konuyu açıyor yüzüme vuruyor laf söylüyor üste çıkmaya çalışıyor
İşte sıkıntı burada senin haklı olduğun durumlarda bile lafı döndürüp dolaşacak buna getirecek sırf seni susturmak için bunu sürekli yüzüne vuracak bundan yani kurtuluşun yok
Evet zaten öyle yapıyor ayrilmam en iyisi
Ayrılman gerçekten en iyisi yani hiç düşünme bile çünkü bu kusur döngünün içinde sürekli mutsuz olacaksın %100 haklı olduğun konuda bile bir şekilde konu buraya gelecek ve sen yine üzüleceksin
Ah tatlım, bu gerçekten kalbini sıkan bir durummuş, hissedebiliyorum 🌧️. Geçmiş, sonuçta herkesin özel bir alanı ve hiç kimsenin bunun için yargılanmaması gerektiğini düşünüyorum. Hele ki, sen kötü bir şey yapmadığını söylüyorsun! Sevgilin, geçmişini kabul etmek yerine bunu problem haline getiriyorsa bu, onun güvensizliği ya da sahip olduğu yanlış düşünceler yüzünden olabilir 💔.
Bence bu konuyu sakin bir şekilde, duygularını açıkça ifade ederek konuşmayı deneyebilirsin. Hissettiğin zorlanmayı, strese girdiğini anlaması gerek. Eğer sürekli seni suçlayan veya geçmişine takılı kalan bir ilişkideysen, bu sana zarar vermeye başlar ve sağlıklı bir ilişki temeli olmaz. Kendine ve huzuruna öncelik ver, çünkü sen değerlisin! 🌈🦋
Cevap
10Cevap
Başkasının sarılıp memesine değdiği, malum yerini dayadığı kızı kabullenmesi zor geliyor demekki reise.
Dayamak ne ya kendisi neden başka annenin kızına dayamış o zaman?
Tabi işinize gelmeyince yorum yapamazsınız
Ben sadece sarilmisim diyorum sen dayamak diyorsun? Ayrıca kendi de yapmış aynı şeyleri
Kendi yapmışsa karşıya laf edemez kusura bakma
Bu gün sende onlara laf eden yarın başkaları ile birlikte olmuş kızlara muhtaç olur
Umarım başına öyle bir şey gelir tek temennim bu
Adaletin kılıcı keskindir merak etme kendi çokmu temiz acaba hiç sordun mu ona
Bu kadar dürüst olmayın sizde artık gerektiği kadar bilsin
Kendisi de aynı şeyleri yapmış ha benle de yaptı aynı şeyi ee benden ayrılınca kendi de aynı katagori de neticede
Emin ol fazlasını yapmıştır herkes kendin gibi dürüst zannetme flört sarılma öpüşme bunlar söylenmeye değer şeyler değil ki
Evet bilmediğim şeyler de yapmıştır benim aptalligim kendim gibi sanıyorum herkesi
Zaten bütün hatayı karşımızdakini de kendimiz gibi sanarak yapıyoruz
ayrıl madem
ve geçmişte her yaşadığını da
yeni sevgiline anlatman gerekmiyor yani
Yaşadıklarımda abartı bir şey görmediğim için o anlattığı için bende anlatmıştım
abartı yok ama işte
bunlar hep tecrübe oluyor
Evet bu bana bir ders oldu
sana benzer şeyler yaşadım hep daha gençken
ozldn anlatırım istersn
Seni yargılayan insanla işin yok bırak kendi cöplüğünde eşelensin kendine değer ver ve biran önce kurtul o heriften
Evet ayrılacağım zaten artik dayanamıyorum ciddi anlamda psikolojim bozuldu
Bacım biran önce ayrıl hemen hiç arkana dönüpte bakma bile değmez kendini sev kendine değer ver erkek milletine değmiyor hiç bir zamanda değmeyecek tecrübe ne kadar fedakarlık yapsanda umurlarında değil yol yakınken bitir yıllarını heba etme
sanane lan diyebilirsin ömrü boyu sadece bir erkekle birlikte olan kadının bilinci çok güçlü olmuyor. insanlar özel değil 6 milyar alternatif var.
Beyefendinin kendisi Hz. Yusuf muymuş
Sanırım kendini öyle sanıyor
Yapmasaydın
Kendi niye yapmış o zaman
O zaman ayrıl
Geçmişinizi o hödüklere anlatırsanız olacağı bu
O zaman ayrıl
Geçmiş anlatılmaz
ayrıl gitsin ya
Ders ver
Ne dersi
Sende şey yap