Merhaba arkadaşlar 7.5 aydır beraberliğim var ondan öncesinde de sevgilim olmuştu 21 yaşındayım erkek arkadaşım da 22 sürekli bana geçmişimi soruyor bende sussun diye anlattım çoğu kez ayrılmaya kalktı benden instagramdaki ondan önce beğendiğim fotoğraflara bakıp bana senden tiksiniyorum dedi ayrıldı yine barıştık ben bu durumdan cok yoruldum ikimiz de çok acı cekiyoruz ondan önceki gecmisimde 2 kere tecavüze uğradım bunu biliyor bunu bilmesine rağmen neden evine gittin cocuğun diyor evine gittiğim çocuk ise 1.5 yıllık sevgilimdi ve ailesi de oluyordu genelde bunu kafasına çok takıyor onu benden daha çok sevdin diyor sürekli ama böyle birsey yok bunu ona anlatmaya çalışıyorum sürekli anlamıyor onunla çok mutluyum ilişkiyi bitirmekte istemiyorum ayrıca kendisi de barmen ve yatıp kalkmadığı kız kalmadı daha öncede birinr aşıkmış onunla beraber yaşamışlar ben bunları umursamıyorum çünkü beni bugün ilgilendiriyor anlıcağınız çok çaresizim bu durum yaklasık 6 aydır devam ediyor
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi 2 kere tecavüze uğramışsn buna dayanabilmen bile imkansız hem buna dayanmışsın hemde kimseye anlatmamışsın vebunları kimseye anlatmayarak böyle kendine edersin ve bu kadar kendi içinde sıkıntıların varken bir de onun senin üstüne gelmesi gerçekten çok sinir bozucu senin kendi hayatın var yarın bir gün karşına ne güzellikler çıkıcak bilemezsin bence sen bu boş adamla boşuna vakit kaybediyosun onun açısından da zor her erkek kabullenemiyor işte ama yine de senin yanında olması lazım bu kadar sorgulama doğru değil bende aynılarını yaşadım sevgilimle ama tecavüz falan yok yani bu kadar ağırlarını yaşamış olsaydım umrumda olmazdı ayrılır kendi yoluma bakardım kendi hayatını kaçırıyosun bence boşver unutursun emin ol hiç kimse vazgeçilmez değil hele ki bu yani değmez ki herife bak hem bir sürü tamam hem de seni sorgulasın bence kendine etme daha fazla çok ağır şeyler yaşamışsın ve bir an önce toparlanmaya bak bu dünyanı da öbür dünyanı da yakma daha fazla.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel cevap vermişsin bunun için ilk başta teşekkür etmek istiyorum sana. İkincisi ayrılmayı düşündük ama yapamadık ayrıldık ama yapamadım en fazla ayrılığımız yarım saat sürdü onda da konuştuk
- +1 yıl
İşte bunu da anlayabiliyorum diyorum ya aynılarını yaşadık sevgilimle bizde 6 7 ay sürekli sorguladı ben ondan önce yaptıklarımdan utandım halbuki o kadar kötü şeylerde yapmamıştım ben unutmaya çalışırken o sürekli yarama tuz bastı bide bir yandan bana kızdığı şeylerin daha beterini yapmıştı ve yapmaya devam ediyodu çok canım yandı ayrılmak istedim olmadı sonra ayrıldım yine yapamadım sabrettim böyle bikaç ay ara ara düzeliyoduk güzelleşicek sanıyodum sonra tekrar boka dönüyodu bu şekilde 1 sene sürdü 1 senebin sonunda artık onsuz canım yansa da ayrılmayı kafama koymuştum bikaç gün ona sert davrandım ve ayrılcağımı söyledim bu sefer tutuştu pervane olmaya başladı etrafımda ama bir sene bana çektirdikleri yüzünden haketmişti o
- +1 yıl
Şimdide gerçekten mutluyuz
- +1 yıl
O zaman iyiki sabretmişim diyorum şimdide
- +1 yıl
Başkası olsa asla hakettiğini düşünmezdim ve direk ayrılırdım ama şimdi o kadar güzel seviyo beni ki belki sizinkide böyle olur çok mutlu olursun sınanıyosun belkide sabretmen gerekiyo
- +1 yıl
Sadece gönlünden geçeni kararlı bir şekilde yap umarım mutlu olursun
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
ikinizde bütün sosyal medya hesaplarını tamamen kapatın ve geçmişe dair herşeyi tamamen silin. sonra yepyeni hesap açarak yeni bir başlangıç yapın ve artık geçmişe dönmemek üzere birbirinize söz verin. yeni bir sayfa açılır ve umarım mutluluğunuz devam eder
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimizinde ortak bir sosyal medyası var sıfırdan zaten söz veriyoruz ama o hep kendini gecmisimden söz ederken buluyor galiba başka bir şehir tatil iyi gelebilir bize diye düsünüyorum
Soran+1 yılHahahhaha daha evlenemezken cocuğu nasıl yapıcaz
+1 yılBu kisiyle evlensen bile seni zor durumda birakicak laflar soylicek sonu cok iyi gozukmuyor aurilik istiyor senin ki senin iliskini kabul edemiyor ayrilik icin bahane ariyor olabilir. Bence deneme amacli ayrilmak istiyorum diyebilirsin kendini belli eder yok ayrilmayalim felan diyebilir
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ayrıldı ben uyurken sabah kapıma gelip ağladı ben o an öğrendim ayrıldığını ama sonra bırakamadı
- +1 yıl
Karisik bir iliskin var karmasik uzun uzun yorumlamak gerekiyor aslinda senin istegin cok onemli sen istiyomusun yoksa isteniyormusn
- +1 yıl
bir başkasi seni kotuluyor oda gaza gelip ayrilmak icin aranizi bozuyor bu en tehlikeli iliski bana gore cunku iki tarafta cok zarar goruyor benim gorusum.. bu
Soran+1 yılTabi ki istemiyorum bunlar sadece kötü seyler güzel seylerimiz de var birbirimize cok aşığız ailelerimiz ayrılmamızı istiyor buna rağmen savaşıyoruz bu durumla da savaşıyoruz ama o an sinirle söyledikleri cok yıpratıyor beni ben onu kıramıyorum bile sonra cok pisman oluyor bunu da biliyorum yine de insan artık çare arıyor buna
- +1 yıl
İstenmiyorsun ama o aileye gelin olarak gideceksin onun ailesi ile kavgalarin olacak anlasamicaksn belki iftiralar atilacak seni cok yipratacaklar. Yapmaniz gereken aileelerinizle gorusmiceksiniz ayrica bambaska hayat yasicaksiniz erkek aileyle gorusurse ailesi yine aklini bulandiracak. Hayirlisi olsn Allah gönlüne gore versin
Soran+1 yılAilesi şu an bana karşı biraz daha iyi en azından engellerimi kaldırdılar babası sorun gibi benimde ailem madem cok ciddi ailesi gelsin tanıssın diyor ama o buna hazır değil bu sekilde oyalıyorum ailesi ve benim ailemden uzakta olmayı düsünüyoruz eğer evlenirsek
- +1 yıl
Egerki uzak durabilirseniz mutku olursunuz. Cunku size karisacak kimse olmicak 😀
Soran+1 yılBeni yanında amerikaya götürmek istiyor ama korkuyorum ya orda beni terk ederse döneceğim bir evimde olmaz
- +1 yıl
Tabiki bunuda düsneceksin karar vermek cok zor
Geçmişini sürekli sorgulayan insan saplantılı ve takıntılıdır. Hayatını sana zindan eder. Benden söylemesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyor değil ama bununla ilgili tedavi olmak istiyor bunları düşünmemek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
+1 yılTecavüze uğradığın için seni sorguluyor ama düşüp kalmadığı kız kalmamış sevgilinin kafasından istiyorum.(üzme kendini eninde sonunda seni sen olduğun için seven sorgulamayan birisi çıkacaktır.)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bu yüzden sorgulamıyor bunda benim hatam olmadığını söylüyor ona zor gelen ondan önce birini sevmem
- +1 yıl
O zaman gerçekten çok sevmiş güzel sevmiş umarım sonu ayrılık olmaz
Soran+1 yılUmarım
+1 yılbaşından geçen üzücü olaylar geri kalan yaşamınıda etkilemekte kendiside anladığım kadarıyla o kadar düzgün biri değilmiş zamana bırak biraz daha düzelme eğilimi gösterir belki az sabret
00 Yorumla
+1 yılSeni geçmişinle yargılayan biriyle birlite olma. Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşikmis gibi bir de seni sorgulamaz mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende ona aynı bu sekil konustum aslında onun umrunda olan bekaret değil ondan önce birini sevebilmem
- +1 yıl
E o da sevmiştir mutlaka?
Soran+1 yılSevmez mi destansı aşkı vardı
- +1 yıl
O zaman seni niye yargılıyor? Hakkı yok ki, sonuçta olan olmuş biten bitmis
Soran+1 yılEvet olan oldu biten bitti diyorum o kadar kolay değil yediremiyorum kaldıramıyorum hep böyle
- +1 yıl
Çekilmez o Ya, peki ne yapabilirim de, elimden gelen bir şey mi var de. Eskiden ne olduysa oldu şu an bireyi sen varsın de.
Boyle bir gecmisi varsa senin gecmisini sorgulamaya hakkı yok. Yarınına bakamıyorsa bırak. Ileride bu durum değişmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. 2 kere tecavüz mü Nasıl atlından kalkabildin onun senin arkanda durması lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılAtlatamıyorum artık intihara kalkıştım bunları tek başıma atlatmaya çalıştım ve ilk anlattığım insan o oldu intihar ettim bunu ona anlattığım için ama sürekli bunlardan bahsediyor sürekli açıyor artık yaşamak istemiyorum kendimden nefret ediyorum aynalara bakamıyorum bunu ona da söyledim
Soran+1 yılAlmadılar bunu bilen tek kişi sevgilim birisi nişanlandı birisi bursada cocuğu oldu gün be gün bununla ölüyorum
Soran+1 yılSöylesem ailem beni evlendirirdi diye korkumdan söyleyemedim bir tanesi 2 yıl boyunca aileme anlatmakla tehdit etti dövdü etti bunların hepsini gömdüm içime olmamıs gibi devam ettim ta ki o gelip herşeyi sorgulayana kadar simdi tekrar basa cıkamaz hale geldim
- +1 yıl
Çok özr dilerim ya benim yüzümden tekrar hatırlamış gibi oldun ama gerçekten çok üzüldüm yani bir insan Nasıl bu kadar pislik olabiliyor anlamıyorum sen sıkma canını herşeye rağmen belli ki seni çok seviyor keşke şu or. sbu çocukları da cezalarını alsalarmış o kadar zoruma gitti ki
Soran+1 yılYok her gün hatırlatıyor sevgilim zaten artık normal geliyor bu durum bana o yüzden özür dilemene gerek yok gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin
Yobaz biri belli
Bakire misin
Değilmisin onu öğrenmeye çalışıyor küçücük beyniyle
Imam hatip mezunu kesin01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor herşeyimi ve beni sevdiğinden de eminim ayrılmayı denedim
+1 yılHerseyi bildigi halde senden boyle uzaklasiyorsa sende sokulma bir sefer degil iki sefer ayni seyi yasamissin kafasina takmasi normal ama herseferinde bunu bahane ediyorsa sana guvensizligi sevgi eksikligi var
00 YorumlaSizin gibilerle niye ilişkiye başlarlar zaten anlamam :D
00 Yorumla
+1 yılBenimde vardı böyle bir sevgilim. Geçmişe takılı kalan geleceğe bakamaz, ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılYol ver burnu sürtsün tekrar sana döner merak etme çok sevdiğinden böyle yapıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. 2 kere tecavuz edildim gecmis olsun peki kendi isteğinle sevistinmi hic biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli geçmişi öne sürüyor ise çok zor yani ben dayanamazdım zor gibime geliyor ilişkiniz
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ne olursa olsun asla küs uyumazdık 3 gecedir doğru dürüst konusmuyoruz o çalışıyor ben tüm gün evdeyim o kafasını dağıtıyor ben ise deliriyorum
Cevap sahibi+1 yılResmen kendimi gördüm sende.. deliren biz oluyoruz kafaya takan biz oluyoruz işte 😪
Soran+1 yılO beni bulduğunda hayata dört elle sarılan biri değildim kendime ömür biçmiş biriydim onun sayesinde ben hayata döndüm ayrılınca onun bana tiksinerek baktığı görünce tamam dedim bitti intihar ettim beni kıl payı o hastaneye yetistirdi ağladı etti sonra seni kaybetme korkusunu yasadım dedi bana
Cevap sahibi+1 yılİyi seni hastaneye yetiştirmiş intihar ettim diye kaç gün konuşmadı 😂 kendisi de kaybetme korkusu olmadığını söylüyor bilmiyorum ya tuhaf bişey benimki de
Soran+1 yılBen ona daha cok iyiyim artık gidebilirsin dedim ama ona rağmen ailemin karşısına geçip beni sevdiğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılYa da çok sevdiği için sürekli sorguya çekiyor :/ bence düzelir ya bekle bakalım elbet fark eder yanlış yaptığını
Soran+1 yılO çok acı cekiyor ben bir sekilde acımı anlatırım bunu burda paylaşma amacım ona çare bulmak kendime değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun psikolojisi bozuk sen onunla bir ömür geçiremezsin hemen ayril
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde psikolojik sorunlarım var intihara teşebbüslerim var hastaneye yatışım verilir o düzeydeyim
- +1 yıl
yaz bana
Soran+1 yılYazamıyorum
- +1 yıl
takp at
Sende ona söyle sen neden o kızlarla beraber oldun de
07 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim zaten sorunda burda oluyor ben söyleyince sakladığım birsey oluyor yalan söylüyormusum kacıyormusum ondan
Soran+1 yılHerşeyimi biliyor artık herşeyimi
Soran+1 yılŞüphe
+1 yılben olsams eninle çıkmazdım yemedgn bok kalmamıs mk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı kimi alacağını bilmesi gerekiyor
02 Yorumla
SoranZaten herşeyimi biliyor ona beni bırakabilirsin de dedim
- +1 yıl
Ben olsam oturur karşılıklı konusurdum her seyi ilerde geride bir sorun cikmasin diye geçmişi de ona göre aldığım karara göre geride bırakırdım yapılması gerekende bu. Kabullenemiyosan ugrasmiycaksin demektir sevgi varsa zaten hicbirsey sorun olmaz ama şu zamanda sevilecek insan bulunmuyo bir defa sevdim ağzım yandı o yüzden bundan sonra böyleyim tekim
terket gitsin şerefsizi erkek mi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek var ama benim güvenim yok hayatımda ilk defa bir erkeğe korkmadan yaklastım icimi döktüm ailem dedim ilk defa korkmadan sarılabildim terk etmek kolayda sonrası cok zor
Soran+1 yılYaşadım zaten erkeksiz bu zamana kadar olay çektiğim acı olur bu düşünce bile kalbimi parçalıyor bir daha onu görememe düşüncesi
Soran+1 yılİşte canım bok gibi davranıyor da güzel davrandığı zamanları hiçe mi sayayım
cok zor senin isin 🤔🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılKesin akrep burcu :D
338 Yorumla- +1 yıl
Kesin var ya
- +1 yıl
@mavimsimoor Tam nefret ettiğim burç kemik sayıma kadar öğrenmeye çalışan en nefret ettiğim burç oldu :/ Kova Vs Akrep
- +1 yıl
Ben de o ikisini sevmiyorum. Hangi burcsun?
Soran+1 yılMaalesef oğlak
- +1 yıl
Of onlar daha beter.
- +1 yıl
Kova sevilmez mi ayıb ayıb :D
- +1 yıl
Boğayım ya 😏tabi sevmem.
Yalnız kova akrep, bir de kova aslan birbirlerini çiğniyorlar resmen. Ringde gibiler, asla olamayacak çiftler bence 😂
Soran+1 yılBen kovayım
- +1 yıl
@mavimsimoor Aslanada denk geldim gururundan bildiğin Consantine surları gibi şahi topu getirip yıkmamı bekledi resmen ama ben kalbini fethetmiştim :)
- +1 yıl
Kova olduğundan o ilişki yürümücek bak görürsün :)
- +1 yıl
Tebrikler güzel dostum :) olabildiyseniz yani. Çünkü çok zor bir ikili kova aslan, kova akrep. ( uranusyen kova misin?)
Soran+1 yılAslında tam ortasıyım kovadan balığa geçiş kova mıyım balık mıyım belli değil ikisinin de özelliklerini taşıyorum ilişki yürüyor cünkü ikimizde sadığız bizim sorunumuz geçmiş
- +1 yıl
Bana da yürümez gibi geliyor
- +1 yıl
@mavimsimoor Dostlarımda yok Sırf yalnız kalmak yaşam tarzı nefret ettim burcumdan
- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle deme Ya, kovalar iyidir şaka bir tarafa. Cok iyi anlaştığım kova arkadaşlarım vardır. Kafa insanlarsınız aslında, frekans tuttuğunda. Sadece asabiyetinizden biraz taviz vermeniz gerekiyor. Çünkü bu sizin toplumsal ilişkilerinizi zedeliyor gibi geliyor Bana, yanlış miyim?
- +1 yıl
@mavimsimoor Ne tavizi beynimizi çöpe mi atmalıyız veya çıkar ilişkisi kuranlara yüzlerine menfaatçisiniz lan demek mi :D
Soran+1 yıl@mavimsimoor hiç arkadaşım yok hiç bu zamana kadar taviz vermediğim için hayatımda sadece sevgilim var duvarlar ördüm etrafımıza ailem bile giremiyor o duvardan öyle diyim
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet işte öyle yapanın suratına söyleyeceksin ki utansın, bir daha yapamasin. Utanması yoksa da o onun yüzsüzlüğü. Zekânızı elbette çöpe atmayın, çünkü o sizin en büyük silahınız. Ama var olan kapasitenzi de kullanın. 🙃
Soran+1 yılValla attı
- +1 yıl
O duvarlardan bende de var maalesef. Ama bu sadece bize zarar veriyor. Çünkü hayatımıza birini aldığımızda duvarın iç kısmında olan sadece o insan oluyor ve o yüzden onu kaybetmek bir uzvunu kaybetmek gibi oluyor.
- +1 yıl
@mavimsimoor 2 Kızın arasında kaldım ne yapsam Kız kaçıran alıp ortaya atıp kaçsam mı :D
Soran+1 yıl@mavimsimoor onu kaybedersem kendimi kaybederim babam vefat etti üvey babam var yıllardır babamı 2013 te kaybettim o Şu an benim sadece sevgilim değil yani o gözle görmüyorum
- +1 yıl
Nasıl diliyorsan öyle yap 🙃
- +1 yıl
O yere koyduğun için bundan güven alıp sana karşı bu kadar rahat davranabiliyor o olmasa nolucak ki hayatından bir ahmak eksilmiş olucak yaptığı ergence davranışlar hayatından zaman güzel anılar çalıcak bunu mu istiyorsun?
- +1 yıl
Katılıyorum sana
Soran+1 yılİşte benim tek güzel anılarım onla güldüğüm doyasıya ağladığım rahatça tek kisi o
- +1 yıl
@mavimsimoor Sende iyi gaz veriyon :D
- +1 yıl
Şu dünyada tek bir insan yok tek bir melek yok tek bir güvenilir insan yok ağladığın tek sensin tek gören sensin o bir sıradan anlık geçirici bir animasyon
- +1 yıl
Doğruyu da mi söylemeyeyim 🙄😏
- +1 yıl
@mavimsimoor Böyle arkadaşım olsa el bombasına kafa atardım :D
- +1 yıl
Hahaha teşekkür ederim 🤣😂
- +1 yıl
@mavimsimoor Yalnız sahte el bombasına
- +1 yıl
Sahtecilik yapma 😏😏🙄
- +1 yıl
@mavimsimoor Ölmeye değer tek kadın annemdir :) der geçerim
- +1 yıl
Kesinlikle oyle 👍👍katılıyorum
- +1 yıl
@mavimsimoor Kendimi alkışlıyor ve gidiyem hoşçakal
Çocuğu bırak ileride seni çok üzer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasik tecavüz vakası mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende ona sor?
00 YorumlaO zaman brak
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun da bu bırakamıyoruz birbirimizden başka bir hayat düşünemiyoruz
+1 yılYol ver gitsin
00 YorumlaBence ayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri