Sevgilime 9 aydır çıkıyoruz daha çıktığımızın ilk haftasında ona geçmişte biriyle yattığımı söyledim ona karşı tamamen dürüst olmak istedim ve bu olayı bir tek ben biliyordum kimseye anlatamayacak kadar pişman olmuştum. Ama sadece bir kac saniye sürdü yani bir anda oldu ve kızlığıma dokunmadı bir anda oldu ve bitti o günden sonra da ayrıldık bidaha görüşmedik soğudum baya. Benden en ufak ayrıntısına kadar anlatmamı istedi bende anlattım ne kadar zor olsada benim için ona anlattığımda çok üzüldü ağladı konuşmadı çok zor gönlünü aldım ama sonra benden önce olmuş diyipte affetti beni. Ve başkası olsa anlatmazdı sen anlattın dürüst oldun dedi. Ben onun ilk sevgilisi olduğum için daha önce böyle bişey yaşamadığı için daha çok koydu. O gün o konuyu hic konuşmamışız gibi kapatmasını istedim tamam dedi ve kapandı. Ve bana çok farklı gözle bakmaya başladı en ufak şeyde güvenmiyor gibi sorguluyor. Aradan bir kaç ay geçti ne zaman büyük bir kavga etsek ve haklı ben olsam direk bana o konuyu açıyor ve kendini haklı çıkarmaya çalışıyor sende bunları bunları yapmışsn gibisinden bana öyle ağır seyler söylüyor ki ben yine affediyorum ugrasiyorum kendi derdimi unutup onun derdiyle uğraşıyorum bide. bir kac gundur aramız cok kötüydü baska sebeplerden dolayı tam ayrılma noktasına geldik bitti dedim tuttu bana yine ona ilk anlattıgım günkü mesajları attı bana ve ağzına geleni saydı bende o kadar ay geçmiş de söylediğimin arasından şimdi mi ayrılmak istiyosun bu konu yüzünden dedim ve bu durumdan cok sıkıldım son bir kac gundur baska şeyler yüzünden soğuk davranıyordu bana karşı ve bugun tam bitsin dedim kendimi kac gun ugraslar sonucunda haklı olduğumu sonunda kabul ettirmisken yine kendini haklı çık
Güncellemeler
+1 yıl
Devamını silmişim yanlışlıkla.. Yine kendini haklı çıkarıyor ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer