Evlenmeden yaşamaması gerek şeyler yaşamış. Hazmedemiyorum. Öte yandan bana bir yanlışı yok ole bir istegide olmadi evlenmek istiyor. ama gecmisi ne olacak bu hatasini kabul etmeli miyim? erkeklerin cogu bir seyler yasiyor oda ben bir hata yaptim dedi. Senin kadar kimseye deger vermedim dedi sana odaklandim ben dedi. Gecmisini affetmeli miyim?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Saçmalıyosun ya insanları geçmişiyle bu derece yargılama. Her insan aynı konularda olmasa da yapmaması gereken şeyleri yapmıştır.
Sen çok kusursuzsun gibi hallere girme, seninde illaki bazı konularda yanlışların vardır biri gelip onları da senin yüzüne vurmasını bilir.
Ha madem geçmişi böyle birini istemiyordun o zaman baştan hayatına almayacaktın, şimdi adama hakaret etmeye hakkın yok.14 Yorumla
Soran+1 yılbu cok ozel bir sey degil mi evlenince benle yasasin isterdim simdi evlenince yasasak onun icin bir anlam ifade edecek mi heyecanlanacak mi
Soran+1 yılbak ben onu seviyorum bana sadik bundan eminim cunku cok kez ayrildim hep pesimden geldi hakaret ettim yine pesimden geldi beni gercekten sevmese gelmez peki ben ne yapmaliyim bu durumda nasil bu durumu unutabilirim nasil simdiki zamana bakabilirim? bunu soyle bana bende cok uzuluyorum bide bana beni daha cok sevdigini soyledi en cok beni sevmis bu zamana kadar zaten opusmeyelim bile desem kabul ediyo bir sene sonra opustuk mesela
- +1 yıl
Senin adama bu yaptıklarından sonra hala seninleyse onda da kabahat var.
Şimdiye bakmak senin elinde, bu kafayla gidersen sen bırakmasan da bir gün o seni bırakacak. Sabır da bir yere kadar. Hep böyle gider sanma.
Belli ki fazla yıpratmışsın ilişkinizi. Dediğim gibi ya başta almayacaktın hayatına ya da kabullenecektin.
Bundan sonra da ya önüne bak ya ayrıl.
En İyi Cevaplar
Geçmiş geçmişte kaldı artık onun geleceği sensin 🤗 Onun yaptığını sende yapabilirdin gecmişte olan birsey sonucta hicbirimiz masum değiliz onu geçmişiyle yargılamamalısın ve onu sürekli yüzüne vurarak onun sana söylediğine pişman etme yoksa sana birsey söylerken hep cekinir yüzüne vuracağından bunları düşünerek hareket et ve affet onu ☺️🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar kimseye deger vermedim sevmedim ben dedi o kadar ayrildim hakaret ettim yanimda oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bile kimsenin suçunu yüzüne vurdurmazken sen kimsin yüzüne vurup hakaret ediyorsun? Yapmışsa yapmış, hazmedemiyorsan soda iç üstüne ayrıl. Aynı şekilde bunu kızda yapmış olsa cevabım aynı olurdu. Hazmedemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
Ben olsam ayrilirdim , diger kizi deneme tahtasi gibi kullanip kullanilmamis tahta istiyo benzetme biraz garip oldu ama yorumlari okuyunca pek oluru yok gibi bee 😏
06 Yorumla
Soran+1 yılokudun mu yorumlari
Soran+1 yılevet oyle. Bide kizda bakire degilmis onu neden ayrilip tekrar kabul etti ve bana etmezdim seni diyor
Soran+1 yılben 19 o 25 yasinda 20 yasinda yapmis ben ona gore gencim tabii baya
Soran+1 yılayni dusunemiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
11Cevap
+1 yılEger bu senin icin cok onemliyse ve hazmedemeyeceksen ayril derim. cunku sen kendini muhafaza etmissin en dogal hakkin boyle birini istemek. o da pisman olmus olablir. ve bunu senden saklayabilirdi de. durust bir insanmis ve sana deger veriyorki soylemis.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar kimseye deger vermedim sevmedim ben dedi o kadar ayrildim hakaret ettim yanimda oldu
- +1 yıl
Senin tercihin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmisi iyi olan bir erkek tanımadım henüz.. erkekler bizim gibi değiller bir hata yaparken geleceği düşünmüyorlar ben yazık ki o yüzden o hatalara çok takılma derim.. kendimi sürekli avuttugum bir söz var " kadına doymuş erkeğin , adamlığına doyum olmaz " seninlede paylaşmak istedim 🤗
03 Yorumla- +1 yıl
İşte senin gibi dar beyinler yüzünden bu ülkedekitecavuzler kadına şiddet vs.
Cümleye bak ya resmen zinaya teşvik cümlesi ve bununla avutuyor kendini cahil... insAllah evlenince de aldatilirsin madem öyle düşünüyorsn
Cevap sahibi+1 yıl@ŞefkateMuhtaç gerizekalığın ve beyinsizliğin çıtasını baya bir yükseltmişsin !! Sen benim ben demek istediğimi o ufacık beyninle algılayamamışsın bide gelmişsin bana burda ahkam mı kesiyorsun terbiyesiz ! Benim bahsettiğim şey geçmişe takılma geçmişte her erkek hata yapmıştır , evlendiğiniz zaman sıkıntı yaşamazsın kocanın gözü dışarda olmaz Çünkü bekarken doymuştur karıya kızaydı.. ama senin o ufacık beyninle bunu anlamanın beklemiyorum
- +1 yıl
Lan defol git beyinsiz aldatilinca görürsün. Madem evlilik öncesi bunlar normal ne diye evleniyon sen
affetme hadi ordan gitsin hadi ordan yanina sen el degmemis olucaksin o o * senin bu * benim takilip gelip namuslusunu ariycak sal tasmasini sekinsin bende aynisiydim suratina vuruyordum her seferinde igreniyordum hatta oyna oyna hadi ordan et onlar oyle seyden anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde bakir değil. 2. bucuk yıllık kız arkadası vardı onunla yapmıslar. Üstüne bir de kız bunu aldatmış. Brn zor kabullendim ama bana dediği şey sen bakire olmasaydın da ben senden vazgecmezdim
015 Yorumla
Soran+1 yılsen hazmedebiliyo musun
Soran+1 yılnasil kabullendin veya bende kabulleneyim
Cevap sahibi+1 yılÖğrendiğim günün akşamına düşünmek istedğimi söyledim ve hiç yazmadım o gece ağladım hep mutsuzdum o da sabahına çok sevdiğini ayrılmak istemediğini söyledi sabahına tövbe etçeğine söz verdi. Ben de onsuz olamıcağım için kabul ettim
Soran+1 yılsence ilk olmasakta evlenince bizim icin heyecan duyarlar mi
Cevap sahibi+1 yılBence tabiki de heyecanlanırlar. ZAten erkeklerin en sevdiği şey ve bunu sevdikleri biriyle yapmak onlar için çok özel. Seninki de eski sevgilisiyle mi yapmış?
Soran+1 yılEvet ama 25 yasinda suam 5 yil once yapmis galiba o kizda bakire degilmis
Soran+1 yılama evliyken gerdek gecesinde bunu yapmakpa gunahla yapmak ayni degil ki
Soran+1 yılen ozelleri evlendigimiz zaman yaparsak biz oluruz en cok bizde heyecanlanabilirler
Cevap sahibi+1 yılSeninki erken yapmış tam zamanları erkeklerin ne yazık kiS: Ben de günah boyutunu düşündüm ve çok üzülmüştüm Allah ın yasakladıgı en büyük günahlardan zina yapmışlar
Soran+1 yılevet erken ama hata diyosa pismandir ki degil mi :( benimle evlenince yapacak yine heyecan olur ki dimi o kizida dusunmez yani 25 yasinda 19 yasindaki kizi dusunmez degil mi ilk cinselligi onla yasasada hem kiz bakire bile degilmisken
Cevap sahibi+1 yılEvet pişmandır herhalde.. Benimki de benle ilk yaşamıcagı için pişman. Ve çoktan unutur yani sonucta seni seviyor
Soran+1 yılama ilkti ya onunla bide 4 yil ozel midir ki onun icin benle evlendiginde yaptigindan ozel olur mu ilk oldugu icin
Cevap sahibi+1 yılAy canım ne takıntılısın yaa sorun olmaz diyorum hala benle özel olur mu diyosun.. Öylesine yapmak var sevdiğin aşık oldugun insanla yapmak var tabiki de özel olur nokta
Soran+1 yılcok takintiliyim :( onuda seviyomus ama omur boyu olacagi insan farkli tabii bide beni bekleyecek biz daha guzelini yasicaz cunku gunahsiz olacak
Cevap sahibi+1 yılBu durumu hazmedemiceksen ayrıl bakir birini bul ya da sonsuza dek kapat bu konuyu.. Çünkü değiştiremezsin. Dinine düşkün mü bilmiyorum tövbe etsin yaptıgı hatadan dolayı. Sizde evlendipğnzde yasarsınız en güzelini
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. neden boyle bu erkekler
kadin tertemiz olcak kendileri afedersin hataydi
cok adaletsiz cok14 Yorumla- +1 yıl
kanka çok güzel söylemişsin ama kadınlar tecrübeli erkekleri daha çok tercih ediyorlar. belki sen farklısındır. biraz evvel bir soru sordum. erkekte tecrübe önemli mi diye çıkan sonuçlar beni korkuttu. ayrıca emin ol çevremde tanıdığım kadınlar bile öyle diyorlar.
Soran+1 yılnapayim simdi? bu onemsemem gereken bisey mi
- +1 yıl
Valla en doğru yorumu sen yapmışsın kız. Ama diğer hemcinslerimiz bizim gibi düşünmüyor olayı kabullenmis hatta biri demiş ki kadına doymuş biriyle yaşama doyum olmazmis. Resmen erkekler yapar onlara haktır demiş canım
+1 yılAyrıl ozaman. Ne şekil yapıyorsun adama. Ben o adamın yerinde olacaktım küfrü basar yolu verirdim. Dua et sabırlı birine denk gelmişsin.
00 Yorumla
+1 yılGecmis gecmiste kalmis iste daha fazla ustune gelme hem pismanmis zaten cocuk
023 Yorumla
Soran+1 yılEvet pismanim diyo benle bir sene sonra opustu yani ben izin vermedim o istedi ama zorlamadi senin kadar kimseye deger vermedim sevmedim diyo bakir degil diye surekli yuzune vurdum hakaret ettim yanimda hala
- +1 yıl
Bak bundan sonra pek ustune gitme bence yuzune vurma seviyo bak cocuk seni sende onu seviyosun daha ne istiyosun
Soran+1 yılevlenimce birlikte olsa bir anlami heyecani olur mu onu dusundm aslinda bide ilk olmak isterdim
- +1 yıl
Ilk olmayi bende isterim tabi sevgilim allaha sukur gecmisinde o tur seyler yasamamis ilki olacam bu konuda, ama zaten seninle ilk olacak o gecmisindekini unutmustur diye dusunuyorum. Kotu dusunme bu konuda
Soran+1 yılsirf bu yuzden birakmak onu haksizlik gibi geliyo hem hatam diyosa memnunda degildir
- +1 yıl
Aynen oyle hata yaptim diyosa zaten pismanlik duydugundan
Soran+1 yılbakire olmayan kizla neden devam etti bana ama konustugumuzda bakire olmasan seninle olmazdim dedi o kizla 4 yil nedem cikti acaba kullanmak icin mi snce
- +1 yıl
Ya o kizla ilk basta mi biseyler yasamis yoksa sonlara dogru falan mi
Soran+1 yılbilmiyorum hic sadece birlikte oldugunu biliyorum ayrilmis ogrenince barismis kiz farkli sehre gitmis ordada baya surmus ama cok tartisinca kiz ayrilmis galiba bakire olmadigi halde kabul etti onu bana kabul etmem diyo. eskiden dusuncelerim farkliydi dedi ama bana sosyal medyadada boy boy ask sozleri vardi gecmis paylasimlarinda yani
- +1 yıl
Pfff bilemedimki simdi 😕
Soran+1 yılneden? mesela sen ne dusundun simdi
- +1 yıl
Ya durum karisik biraz
Soran+1 yılneden acik olur musun
Soran+1 yılbana sana odaklandim dedi
- +1 yıl
Ya o zaman durum degisir benim sevgilimde bana oyle demisti biseyler yasadiysan olmaz diye ama yasamadim o yuzden hala devam eden iliskim var ama o yaptiysa da hata yapmistir diye dusunurum. Ya erkekler cok bencil dusunuyo bu konuda. Onlar yapmissa kotu degil pismanlar ama biz kizlar bisey yasamissak olmaz diyolar.. o yuzden karisik diyorum
Soran+1 yılBakire olmayan kizi sevmis midir simdi kabul etmedigine yoksa kullanmis midir sence onceki dusuncelerim farkliydi demisti ama sosyal medyadada ask sozleri vardi
- +1 yıl
Sevmistir.. 4 yil o kizla birlikteymis ne de olsa
Soran+1 yılsimdi neden kabul etmem diyo veya bana neden eskiden dusuncelerim farkliydi belki gunluk dusunuyodum dedi?
- +1 yıl
Soyle dusun, 4 yil onceki akliyla simdiki akli bir degil. Olgunlasmistir normal olarak
Soran+1 yılOlgunlastigi icin simdi olsa yapmaz ole bir kizlada birlikte olmaz miydi diyosun bide ne biliyo musun dinlemek tabii anlatayim
- +1 yıl
Anlamadim
Soran+1 yılsey bana dedi ki bu dort yil gecirmis ya onunla dedi ki seninle oldugu kadar vakit gecirmedim dedi seninle oldugu kadar samimi olmadim seninle daha samimiyiz her seyi paylasiyoruz dedi disarida seninle oldugu kadar el ele bile tutusmadim dedi bana benle bir yil oldu Şu an o da 24 yasinda bir cinsel iliskisi olms gibi
- +1 yıl
Hmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaffetmelisin eğer içine sinmiyorsa ona da saygısızlık etmemeli ve ilişkini bitirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılzina yapmis ama hemde uzun iliskisi olan kizla benimle yasadiginin ne anlami olacak sence olur mu ama kimseye senin kadar deger vermedimde dedi
+1 yılİşte benim en kızdım şey her türlü pisligi yiyen erkekler ter temiz kizlarla birlikte bu nasıl adalet ve bu kızla neden bunlarla nasıl guveniyorlar anlamış değilim. ..
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş olmusla ölmuse cagre yok. Geleceğe bak bu sekilde iliskiniz yipranir ne faydasi var ki laf yapmanin ayril hazmedemiyosan.
015 Yorumla
Soran+1 yılIlkini benle evlenince yasasin isterdim simdi bir anlami olur mu onun icin :(
- +1 yıl
Sevdiği kisi sensen senle hersey farkli ve ozel olur.
Soran+1 yılsana bir sey sorabilir miyim
- +1 yıl
Evet?
Soran+1 yılBen 19 yasindayim o 25 bu yaptiginide 20 yasinda yapmis 4 yillik iliskisi o zamanmis cok bir sey ifade etmis midir onun icin bana onemli degil gecti bitti vs dedi (kiz zaten yaptiginda bakire degilms yoksa kolay cesaret edemezdi ) oyle midir
- +1 yıl
Kizi kullanmak icin cikmistir belki cesaret eden ediyor. İnsan sevdigini helali olmadan evire cevire kirletmez gecmis gitmis esegin aklina karpuz kapuğu sokma daha fazla bu konuyu kapat bence.
Soran+1 yılOnu gercekten sevmis olsa gelecegini dusunur kirrletmezdi mi diyosun cunku benden boyle bir sey istemedi 1 sene sonra opustuk hatta
- +1 yıl
Yani erkekten erkege degisir ama bence oyle hem yasadiklarina saygisi yok detaya girmezdi arkasindan yorum yapmazdi
Soran+1 yılzaten kiz icin bisey demedi bakire degildi dedi bide onceden dusuncelerim farkli dedi 5 yil once olan bisey ergenlikte aslinda cokta dusunmeme degmez belki
- +1 yıl
Yani capkinlik donemi olmus bitmis sen lafini yaptikca adamin aklina girecek belki aklinda olmayan kiz. Erkek kadindan temiz bir gecmis kadin erkekten temiz bir gelecek ister gecmisi unut yarinlar guzel olsun.
Soran+1 yılsurekli aciyorum o da sen aklima getiriyosun yoksa ben dusunmuyorum demisti zaten
- +1 yıl
Bir erkege ne yapmamasi gerektiğini soylemek ona neler yapacağını göstermektir gecmisini umursamadigini kendinden emin bir kadin oldugunu goster ona.
Soran+1 yılkendinden emin? nasil davranmaliyim mesela hic aklina gelmemesi icin veya gozunde gercekten dhaa farkli olmak icin
- +1 yıl
İlk basta gecmisi acip hatirlatmayi birak aranizda huzursuzluk olmaz sende huzur mutluluk bulabilsin sevmediği seyleri yapma güvendigini inandigini belli et samimi ol duygularinda ve iliskinizde yuz goz olmayin isi cinsellige getirip diger sevgilisi gibi olma daha bisuru sey iste...
Soran+1 yılzaten farkli niyeti olsa opusmeyi benimle bir yila birakmazdi:)
+1 yılkiz degil farkindaysan erkek... smdi kizlar erkeklerden beter k. bakmayinda
01 Yorumla
Soran+1 yılne oluyo erkek olunca
bilemem onu senin kararın ama yerinde olsam süründürürdüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Gerçekten seviyorsan unut geçmişi şimdiye bak. Ama kabul edemem diyorsan ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılSenin geçmişin tertemiz ise temiz geçmişi olan bir insanı istemek senin hakkındır. Kabullenemiyorsan başlamıyacaksın bu ilişkiye hiç.
00 YorumlaGecmise takarsan onu da kendini de yıpratırsın. Bence bugüne bakmalısın adı ustunde "gecmis"
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet pismanim diyo benle bir sene sonra opustu yani ben izin vermedim o istedi ama zorlamadi senin kadar kimseye deger vermedim sevmedim diyo bakir degil diye surekli yuzune vurdum hakaret ettim yanimda hala
Soran+1 yıleminim ilk benle olsun isterdim ama cok ozel bisey degil mi uzun iliskisindeki kizla yasamis ama kizda bakire degilmis ayrilimis kizdan tekrar devam etmis
Soran+1 yılNeden bakire olmayan bir kizla devam etti 4 yil? simdi soruyorum bakire olmasan birakirdim diyo? onu neden kabul etti sence yoksa kullandi mi ama 4 yil yani
Soran+1 yılkiz uzak bir sehre gidincede devam etmis iliskileri bilmiyorum bana eskiden dusuncelerim farkliydi belki dedi ama ask sozleri ve gecmise dair facesinde anlamadim bana kabul etmezdim seni dedi peki ya onu anlamadim
Sizin gibi düşüncesiz insanlar ölse de artık oksijen tasârufu yapsak
00 YorumlaMadem yüzüne vuracaksin geçmişini ne diye hayatında yer veriyorsun o adama. Ya hayatından çıkar ya da geçmişini yüzüne vurup durma ona da yazık be o da can 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüstmüş en azından, ama bu senin vicdanınla alakalı bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişe takılıp kalacaksan bırak ki geleceğin kaygılı olmasın..
06 Yorumla
Soran+1 yılaklina gelmez mi? ilk benle evlenince olsun isterdim bir anlami olacak mi evlenince yasadigimizin
Cevap sahibi+1 yılondan bırak diyorum
Soran+1 yılsence oyle olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş geleceği zehirler
Soran+1 yılyani?
Cevap sahibi+1 yıltakılacak bırak onu
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bence etmelisn. anlamsız bir inat bence seninkisi.
07 Yorumla
Soran+1 yılevlenince olmasi gerekmez miydi
Soran+1 yılEvet kimseyi sevmedigim kadar seviyorum dedi ama zina bu. ben bakireyim. Benim icin anlamli olacak evlensek ya onun icin? ama onun icin herkesten degerli olduysam anlami neden olmasin diyorum diger yandan birlikte oldugu kiz uzun iliskileri olmus 4 yil kadar bakire degilmis ama bana bakire olmasan sevgili olmazdim ciddi dusunmezdim senle dedi neden onla oldu
Soran+1 yılBen 19 o 25 yasinda
Soran+1 yılo da bu iliskisini dun sordum 20 yasinda yasamis
+1 yılHakaret edeceğine ayrıl daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSeni geçmişi ilgilendirmez, haddini bilmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirliğini mi kaybetmiş?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok komiksiniz, size mutluluklar
Soran+1 yılSenin icin basit olabilir
+1 yılPis olduğunu bilmeni istemiş
00 YorumlaBnce sen sevmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah başka dert vermesın
00 YorumlaAffet
00 Yorumla
+1 yılZor affetme
14 Yorumla
Soran+1 yılIlki olmak isterdim evlenince cok kotu bir durum bide kiz bakire degilmis ilk beraber oldugu ayrilmis barismista oyle bir kizi nasil kabul etti bilmiyorum simdi kabul etmem diyo ama onu neden etti o zaman
- +1 yıl
Kullanmak için iste
Soran+1 yıldort yil ama
- +1 yıl
Bilmiorum seviosan mide alırsa :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenme ozaman
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılSebep
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin geçmişini sürekli yüzüne vurup , hakaret ediyorum ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler