Ortak noktanız olması lazım görüşmeniz için.. izin günleriniz birbirinize uymuyor bunu çözmeniz lazım bu şekilde bir yere varılmaz + saygısızlık sen yapmışın o şekilde hakaret edilmez, adamın işi vardır hastane falan diyor çünkü biraz ciddi bakman lazım olaylara gelemiyorsa bu kadar büyütmene gerek yok zaten eski sevgilinmiş…
Cevap
5Cevap
O çok kaba konuşma üslubu yanlış sende düşüncesizsin. Adamın kardeşi hastaneden çıkmış onu görmeyip senle mi vakit geçirecekti? Planı değişmiş olabilir normal
Bu arada sende çok kabasın
Ama canim haber verebilirdi değil mi? Dun aksam bakarız diyip 7 saattir hicbisey yazmadi ne Günaydın, ne böyle böyle durum oldu gibisinden ben yazdım sordmda oyle dedi
Hep ben yazıyorum hep ben çabaliyorum sonra gelmiş bana kendi keyfini düşünüyorsun diyo benim dışarıda isim aksam 7 de bitti 9 buçukta buluscaktk normalde kendi keyfimi düşünsem bi kac saat onu dışarıda beklemeyi göze almazdım. Ayrica onun arabasında oturacaktk Sahile inelim demiştim hava soğuk demişti. Kimin keyfi onun uçkur keyfi değil de benim keyfim mi varmış ortada.
Evet haber vermesi gerekirdi önemsememiş ama aranızda saygı kalmamış zaten
Sence artık ne yapmalıyım inan düşünemiyorum
Sende onu umursama dünden buluşalım demiş sen 5 te yazınca cevap vermiş olmaz öyle
Günden güne kendinden soğutuyor zaten eskisi gibi kendimi yirtmiyorum
Yırtma ya kusura bakma bile dememiş boş ver konuşma değmez
Eski sevgilinin eski olması iyi de sen niye değiştirmeye çalışıyosun? Velayetini sana mı verdiler?
Yo vermediler
Oha nerden bildin? Biz sevgiliyken bana 3. Ayda bana tokat atmıştı sinirlenip.
Ve pişmanlgm bunla biseyler yaşamış olmam
Yarin oburgn hayatıma bana değer veren biri girerse ben ne yapcam
Geçmişimi anlatmalimym?
Ama erkekler genelde kabul etmez
Sagol
Sen de ayak uyduruyorsun..: )
Nasil uyduruyorum
Sen de küfür ediyorsun, yanlış mı okudum?
Ondan dolayı ben küfür nedr bilmezdim
Anladım eğer küfür edilmemesini istiyorsan asla etme ve edildiğinde de büyük tepkiler koy ki sınırlarını aşamayacağını bilsin ha geçmiş olsun bu böyle geldi böyle gider diyorsan değişim bekleme ama seni yıpratacak bir ilişki için de çabalama yol ver gitsin. Arkasından üzülmen daha hayırlı.
Evet haklısın teşekkür ederim ama ben böyle değildim inan bu saçma ilişkide cok çaba harcadm değişir düzelir diye ama olmadı daha beter oldu davranışları küfürleri umursamazligi onunla konuşunca geriliyorum huzurum gidiyo dimdizlak yalnız hissediyorum
O ise sadece kendi uckurnu düşününce buluşmak istiyor , benle birlikte olduktan sonra bile bizim geleceğimiz olmaz demişti..
Sen ne yapıyorsun orada.. Kendine değer ver.
Bitirdi tuketti beni
Uzaklaş.
Daha fazla ne olabilir ki..
Aksi hali kendine yazık etmiş olursun.
Ya benim anlamadığım insan sevdiği birisine nasıl kötü konusabilir. 😕
Ayrılman iyi olmuş şu küfür olaylarını hiç sevmiyorum duygusal bağ olan kişilere karşı özellikle
Yok artık eski sevgilinse niye buluşma ayarlıyorsun
Paşam bune
Beyaz yazılar eski sevgilimin okusana bi
Okudun mu?
Sence bu tartışmada kim hakli?
Kendisi bana saygısız edepsiz diyor
Ama yalan konuşuyor
Sonra kafamdan uydurdugmu söylüyor
Bakarız buluşuruz dedi dün gece sabah ne bi Günaydın ne bi olmaz isim çıktı mesajı ben kendim yazdım sordum
Beni küfüre o alıştırdı çıldırtıyor resmen beni
Ayrıyız zaten arada konuşuruz sonra sövüp bi kac ay konuşmuyoruz
Yarin obur gn hayatıma müdahale olursa?
Ya hayatımdaki kisiyi bulursa
Yarin obrgn ciddi iliskim olursa
Birde benden özel bolgelermn resimlerini istiyip durdu kac kere
Hayir tam olarak atmadım ama o konuları konusmstk ve biseyler yaşamıştık
Ya salça olursa?
Yalandan biriyle sevgili gibi yapıp foto atıp tepkisini olcsemmi
Sevgili yapsam evlensem bile paylaşmimmi
Neden?
Kendin de küfür etmişsin ona ne diyelim