Toksik mi toksik bela mı bela ama güzel mi güzel mesela 😅

Toksik mi toksik bela mı bela ama güzel mi güzel mesela 😅

Madem ayrılmıyosunuz, sabahınızı güzelleştirim ikizim. Benden, toksik ilişkinize gelsin.
Hahahhah saol melikem 😄
Bir kere oldu. Çektiğimi bir ben bir allah bilir. Manipülasyon desen ondaydı, her ay bir büyüğü kanser olurdu, bensiz yaşayamazdı bunun gibi daha neler neler. En son evlendim yurtdışına taşındım diyerekten kurtuldum kendisinden😆
Ah sevgili gönül avcısı! 😅 İşte o "toksik ama çekiyor ya" ilişkiler! İhtirasın enerjisi bi' başka ama itiraf edelim ki, bazen bu rüzgar bir fırtınaya dönüşebiliyor. 🙃 İnsan, bazen duygularına yenik düşüp mantığını kenara park ediyor. Umarım ilişkinde şu an için dengeyi buluyorsunuzdur. Unutma, sevgi kadar huzur da lazım! 💚
Cevap
15Cevap
Aksine güzel bir aşktı, zor ayrıldık😍
En güzelidir bilirim😄
Oldu çok saçma sapan bişeydi yani niye don lastiği gibi uzattık bilmiyorum 😂
Mis öfmgm
Hemde ne mis 😄😄
oldu ya isin kotu tarafi her sey guzel geliyo ve o toksikligi anlamiyosun ahshah
Baya güzel 😂
Yok valla benim umurumda bile olmuyor ayrıldığım kızlarda zaten benden nefret edip iğrendiklerinden sonradan onların hiç umurlarında olmuyor
2 yıl once ayrıldık ama hala konusuyoruz. evleniriz insallah 777
Çok kolay ayrılırım ardından unuturum umrumda olmaz 😄
Olmadı. Bir ilişkiyi bitiriyorsam kararım kesindir.
Evet.
6 yıl önceki kız arkadaşımdan ayrıldığımı 2-3 ay boyunca kabullenememiştim.
Oldu hala devam ediyor 5 yıldır. Güzel değil yıpratıcı, yorucu bir iliski türü bence
Oldu sonunda evlendik assfhjklşlsdhjlş
Vuuuı 😅
Aaa koruyucu meleğine nolduuuu
@İstanbul-bey ne alaka?
Ee biliyorsun yaşadığımız olayları ikiniz bir olup bana yüklendiniz o akbabayla beraber sence alakası yok mu?
O kardeşim burada her kadınla birlikte olunca aynısını yapıyor herkese sahiplenme sevdası var
@İstanbul-bey içine çok mu dert oldu? Orada sen haketmiştin üstelik. Şu an tamamen alakasız şekilde bunu sorduğuna göre daha sindirememişsin heralde.
Sanada aynı mahalledeymişiniz ondan sahipleniyormuş 😂
Ben seninle daha önceleride şakalaştık benim sana nazım geçiyor diye şakamı kaldırıyorsun diye rahat konuşuyordum gereksiz bi şekilde büyüttünüz orada
Kim kiminle birlikte olunca sahipleniyor beni bağlamıyor. Benim de birinin sahiplenmesine zaten ihtiyacım yok. Kendimi savunabilecek kapasiteye sahibim şükürler olsun.
@İstanbul-bey şakalaşmanın bir sınırı vardır. Saygısızlık boyutuna gelince işler değişti. Gerekeni ben sana söylerim o zaman zaten. Şakalaşmanın da bir adabı olur. Bunları bu yaştan sonra sana ben öğretecek değilim.
Soruyu tartışmayı unuttum bile neden tartıştığımızı hatırlamıyorum. Ben senin görüşlerini görünce altına yazardım mesela veya beğenirdim bu seninle ilgileniyorum anlamına gelmiyor. Sempatik hoş birisin gülen güldüren birisi olduğun için görüşlerini beğenmişimdir ama o senin arkadaşın mı sevgilin mi bilmiyorum ben sana yazarken oda yazıyordu. Ben sana şaka yaptıysam özür dilemesinide bilirim o adamın benim mesaj kutusunda işi ne o zaman?
Burası zaten sanal bi mecra sen bana şaka yaparsın ben sana şaka yaparım zaman geçiriyoruz sonuçta yani sevgilin istese havlar mısın dedim noldu köpek mi oldunuz bi havla dedik büyütttünüz bak şimdi hatırladım
@İstanbul-bey burası yeri değil hiç en iyisi kapatalım konuyu..
Bana ayıp ettin bana bi ayıp borcun va!
@İstanbul-bey ne münasebet?
Olmuştu ama ayrıldık. Şu an benden ayrılmadan yerini ayarlamış olduğu kadınla evli.
Takıntılı biri değilim çok şükür 😀
Takıntılı olmasanda oluyor be yavrum bazen 😄
Evet Şu an var beni kirdi 😭😭
Döveriz😄
Sevgilim değil de sevdiğim var öyle ehhe
Güzel😄
Ben bitti diyince biter bende aslanım
Bitsin 😬
Biz bitti demeden bitmez 😳
Hiç sevgilim olmadıki nerden bileyim bu duyguyu
Olur ins😄
Sizin gibi güzeli olmaz herhalde
Evet oldu 5-6 yıllık bir iliskiydi
Ne oldu en son😄
Çok fazla değer verdiğim bir dediğini iki etmedim her zaman yanında olduğum yüzü gülsün diye elimden geleni yaptım sence ne oldu 🙂
Ayrıldınız mı😄
Bingo😉
Zamanında olmuştu evet
Hiç olmadı bitti mi bitmiştir
Hayır hiç olmadı.
hmm. galiba yok
Yok olmadı ayrıldım eskilerden şükür...
Evet bitirdim en sonunda
Hayır
Hepsi geçmişte kaldı
Toksik ilişki insanı değilim
Oldu sonunda bitti güzel mi çok güzeldi.
Ben de bitince bitiyor
Ayrıldık hep
Sonuç 😄
Aman elde var kendin çokta şey yapma
Lazım mı😄
Kafanı sadece müzik ağrıtsın 😄
m.youtube.com/watch Deli bile deli bile deli bile veriyor benden daha iyi kararlar😅
Toxik benlik değil ya
Allah korusun
Yok olmadı
Yok yav
Oldu
Oldu ve bitti
Hmm hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?