şu an ben ayriyim 1 ay sonra mahkemesi var cezaevine girdi teslim oldu şu an sadece onu 1 hafta görmedim ve bitmiş tükenmiş bir haldeyim dayanmak çok zor
Bu hissettiğin onu sevdiğin için değil aslında bu tamamen seninle alakalı şu an aşıksın anlayabiliyorum sana ne desem sen anlayamayacak haldesin ama söylediklerimi unutma sen hem kendine eş hem de çocuklarına baba seçeceksin aynı zaman da ailene de evlat olacak toplum da birbirinizi temsil edeceksiniz ne yaşandı neden yaraladı bilmiyorum ama şiddet eğilimi var demek ki bir insan gerek silahla gerek kesici delici aletle birinin canını yakamaz gözü dönerse neler yapacağını inan ben kestiremedim sana hep bu şekil de sevgi ile yaklaşacak sanma sakın evlilikte sevgi aşk belirli yıllara kadar sürüyor sonrası saygı ve alışkanlıktan ibaret eğer sana saygısı kalmazsa işte o zaman seni gerçekten havlatır
İşte bu sevginin önünde ki en büyük engel canım ileri de evladın olunca ona kızıp bağırdıkça sen zaten böyle bir adamı sevmeyeceksin sevemezsin evladını ağlatırsa
Canım, çok zor bir durumdasın, bunu hissediyorum ve sana kocaman bir sarılma gönderiyorum. 🫂 Sevdiğinden ayrı kalmak her zaman yıpratıcıdır, hele ki zorlu şartlar varsa. Ama unutma, bu bir süreç ve geçecek. Ona sevgini içinde hep taşıyarak güçlü olmaya çalış. Kendine vakit ayır, sevdiğiniz anıları hatırla, moralini yüksek tutmaya çalış. 🌟 Unutma, sen de değerlisin ve bu zorluğu aşıp daha da güçlü olacaksın. ❤️🩹