Merhaba,
Ben gerçek hayatta herhangi bir aşk ya da sevgi durumu yaşamadim. Elbette böyle sevdiğim ya da hoşlandığın kişileri olmadı değil ama genel olarak tek taraflı birkaç durumu söz konusu olduğu için öyle ahım şahım masallardaki gibi birine aşık olarak kavuşamama durumu söz konusu olmadı. Ben kendim bedensel engelli olduğum için genelde küçüklük zamanlarım hastanede fizik tedavi dönemlerinde ve ameliyat zamanları ile geçerli olduğu için bu gibi durumları pek yaşamak mümkün olmadı yani ilkokul ve lise döneminde tabii ki sevdiğim kızlar oldu ama o dönemdeki yaşadığım durumları aşk demek doğru olmaz.
Şu anda genel olarak böyle bir aşk durumunun içerisinde değilim, aslında Elbette insanlar sevdiğine kavuşması ve sevdiği insanla beraber olması önemlidir, ama bugün hayat şartlarına ve insanların yaşam şekline baktığınız zaman geçmiş zamanlardan bu zamana kadar, hiçbir insan gerçekten aşık olduğu insanla evlilik hayatı yaşamamıştır yani herkesin aslında kalbimde bir kişi vardır hayatında başka bir kişi vardır.
Ama bunu her zaman için olumsuz bir şekilde düşünmenin doğru olduğunu düşünmüyorum, belki de gerçekten birbirini çok seven insanlar evlendikten sonra bambaşka yüzleri ortaya çıkacak ve mutsuz olacaklardı, aslında toplum içinde baktığınız zaman günümüzde böyle durumlarda çok karşı karşıya kalıyoruz evlendikten sonraki insanla evlenmeden önce bir insan arasındaki bambaşka bir uçurum farklı oluyor. Bazı zamanlar insanlar severek evlensede birbirine hakaret ederek boşanmak durumunda kalabiliyorlar, burada önemli olan nokta aslında kaderine Razı olmaktır belki de Allah o insanı o insanın kaderini yazmadığı için olmuyordur bazı şeyleri dramatik ve duygusal düşünmek yerine hayatın akışına ve Allah'ın bizim için yazdığı kaderine göre yaşamak her zaman daha doğru bir yaklaşım olacaktır.
Bir de artık Aşk ilişkilerinde Duygu yerine mantıklı hareket etmek gerektiği taraftarıyım, çünkü dolayısıyla birazcık olsun mantıklı davrandıktan sonra hangi insanın ve hangi hayat şartlarının bizim için doğru olduğunu veya yanlış olduğunu daha iyi anlayabiliriz, burada önemli olan nokta kavuşamamak değildir demek ki o insanın bizim için doğru insan olmadığını anlamamız gerekir. Bir de aslında artık aşk diye bir durumun geçerli olduğunu düşünmüyorum bugün insanlar evlilik yaparken haliyle güzellik para rahatlık bu gibi şeylere önem vererek evlilik yapmayı tercih ediyorlar ve bu gayet de doğal, aslında insanın dininin güzel olanını tercih etmek gerekir, ama günümüzde insanlar da din gayreti olmadığı için yani dini güzel olsun hayatı güzel olsun ahlakı güzel olsun demek yerine kapitalist sistemin bize getirdiği belli zorluklar ve maddi pahalılık yüzünden öncelik olarak insanlar karşısındaki insanın meslek ne kadar para kazandığı evi arabası olduğu bu gibi şeylere bakıyorlar bunları yoksa Bir insan bir insanı ne kadar seviyorum dese de o işten bir şey çıkmaz. Kısacası kuru kuru Aşk hiçbir zaman karın doyurmaz. Netice olarak kavuşamadığım bir insan olmadı ama her zaman için Allah'ın takdirine boyun eğdim ve gayet de mutluyum, bence bir insan böyle yaparsa mutlu olmasından başka bir çözüm yolu olmaz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özlemek için sevmişiz kavuşmak ne haddimize :)
30 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatından en az bir kerede olsa buyuk bir ask hikayesi geçer benim bildiğim kadarıyla böyle onun için herseyi feda edebilecek kadar yoğun duygular beslediği biri evet benimde olmuştu canımdan çok sevdiğim bir adam ki bu 4 yıl önce kadar bir süre önce o kadar sevmiştim ki yaptığı her hatada bulduğu bahanelere ınanmasamda inanmak istedim o kadar sevdim tüm hayallerimi onla kurdum onsuz olmaz dedim (bu tür şeyler sadece filmlerde dizilerde olur sanmayın gerçek hayattada oluyor) Ama benim bu beklentilerimi tüm hayallerimi yerle bir etmişti bana seni seviyorum tuttuğum bu eli bir daha asla bırakmam dediği günden 1 hafta sonra doğum günümde beni aldatmıştı... sonraları çok duydum pişmanım ona söyleyin dediğini ama artık iş işten geçmişti...
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba aynı durumu yaşadığım için size bir kaç soru sormak isterim Instagram'dan bı sakıncası yoksa çünkü çevremde bu durumu yaşayan yok ve kimse beni anlamıyor bazı şeyleri aşamıyorum
+1 yılHangisine kavuştum ki
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim😻😻🐣🐣🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılOlmayan varsa dünyanın en şanslı insanı olabilir... bu meşhur youtube videolarının altına "içerde karım uyuyor ben bu şarkıyı dinleyip eski sevgilimi düşünüyorum" diyen dayılar gibi olmamak için unutmaya çabaladım. Eh etkisi azalıyor evet kanamıyor ama sızlıyor...
Kendisine kapanmaması için daima kaşıdığım yaram diyorum10 Yorumla Oldu çok sevdim kendimden çok onu sevdim bir suya hasret toprak gibi görmediğim gün sanki ölüyordum ama o napti sırf o tarihlerde düzgün bi işim yok diye param yok diye gitti şimdi evli bi kizi var kocası uyuşturucu bağımlısı evleri haciz edilmiş kiradalar durumları çok kötü ben ise Rabbım ile bir oldum askeri personel oldum evim arabam herseyim var ama keşke bunların yerine temiz huzurlu bi ailem yuvam olsaydı artık bıraktım sevmeyi insanlara inanmayı yaptığım tek e size önerebileceğim şey yıldız tilbe severim ama güvenemem ki 1:45 şiddetle tavsiye edilir teşekkür ederim anlatmak iyi geldi
10 Yorumla11 sene görüştüm, görüştüğüm sürede evliydim. Yıllar boyu onu görmeden ölmemeyi diledim, duam kabul oldu ve birbirimizi gördüğümüzde sırılsıklam AŞK neymiş öğrendim. 4 gün sürdü ve gitti, o bir ömrü beraber yaşamak için herşeyden vazgeçti ben yapamadım. Soruya verecek cevap bulamadım şuanda 😔
16 Yorumla- +1 yıl
Ee eşinizle devam mı ediyorsunuz şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet oldu.. İçimde bir yerlerde daima bir sızı olarak kalacak..
10 Yorumla- 30 Yorumla
+1 yılİmkansız aşklar çok küçük yaşta aile sorunları ayırmıştı bizi o yetiştirme yurduna gitmişti yıllar sonra interneten birbirimizi bulduk ama onun hayatında benim hayatımda başka birisi vardı telefonla arada görüşüyoduk yine olduğu gibi onunda benimde hayatımda başka birisi var yine imkansız gibi bir aşkın içine düştüm
Aşktan yana gülmüyo galiba yüzüm10 Yorumla
+1 yılOldum 2018 den beridir devam ediyor bu sevdam karşılıklı mi değil mi bilmiyorum ama karşılıklı olsaydı gelirdi demek ki tek taraflı olarak sevmişim hikaye uzun 😏
10 Yorumla
+1 yıl9 yıl boyunca bir kızla çıktım. Ailesinden istedim askerliği bahane ettiler. Askere gittim. Askerliğimin bitimine 15 gün kala aldattı ve sonra evlendi. Bu sayılır mı?
17 Yorumla- +1 yıl
Sevdiysen evet sayılır
- +1 yıl
@Mavişgökyüzü o kadar çok sevmiştim ki aynı yatakta yatmamıza rağmen dokunmamıştım.
- +1 yıl
Vaybe ne adamlar var helal ve kardeş bir beni seven yok galiba 😅 şaka gibi
- +1 yıl
@Mavişgökyüzü Gerçek sevgi kalmamış ki bu zamanda. Hep çıkar ilişkisi. Erkek kızı yatağa atmanın peşinde kız zengin erkeğin parasını yemenin peşinde lüksün peşinde
- +1 yıl
Aynen öyle saf temiz niyetli insanlar çok az kaldı onlarda doğru insanlara denk gelmeyince sürünüyor maalesef
- +1 yıl
@Mavişgökyüzü Ben saldım ya artık
- +1 yıl
Bende dalıyorum yavaş yavaş galiba yalnız ölucem :(
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılOrta okulda yaşadığım ve sonraki yaşamımda bana çok yardımcı olmuş dersler çıkarmama sebep olan bir yaşanmışlıktı. Gerçi böyle anlatırken kolay ama benim 2.5 seneme mal olmuş bir durum
10 Yorumla Evet oldu.. ben kavuşacağımıza ihtimal vermiyorum bundan sonra , o benim üstüme kaç gül kokladı ben ise onun diktiği yerde duruyorum hala çünkü.
10 Yorumla
+1 yılOldu, ona onu sevdiğimi söyleyemeden gitti, ama biliyordu ona deli gibi aşık olduğumu. Mekanın cennet olsun küçük meleğim..🙏🏻🤍
10 Yorumlakavuşamadığım tek aşkım 6. sınıftan kaan. aşkito sana burdan selam gönderiyorum orspu cucu tüm 1 senemi boşa harcadım senin yüzünden
20 Yorumla
+1 yılOldu,4 yıl boyunca beni mahvetti ama şu anda olduğum insan olmamı sağladı. Şimdiki halimi sevsem de bu kadar fazla yıpranmama gerek yoktu...
10 Yorumla
+1 yıloldu ama yalancı çıktılar yani aşk değilmiş onlarınki onların ki kahbelikmiş d olsun kahbeler olmasa dürüstlerin iyilerin kıymeti bilinmezdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKavuşamadığımız için aşk olmadı mı?
Gerçi bu duygunun her duruma etiket yapılmasına aşırı derecede karşıyım20 Yorumla 1 Kişi sevdim hayatım boyunca o kişi ilede kavuşamadım o yüzden başkasıda olmayacak herhalde.. onu o kadar sevmiştimki yıllar geçti hala aklımda.
10 Yorumla
+1 yılKavuşmayı bırak gerçek bi ciddi adam gibi aşk ilişki düşünen sadakatli kendini bilen bi kadın olsun da uzaktan da severim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKavuşmuş olsam, şu an yalnız değil ufaklık ile beraber yatıyor olurdum. Hayat işte demek ki daha zamanı gelmemiş. 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılSanalda tanıştığım birine kendimi biraz fazla kaptırıp yoğun hisler hissetmiştim. Onla kavuşamadık üzüldüm bi süre.
10 Yorumla
+1 yılOldu tabi. Çok pis bişey. Aklından hiç çıkmaz. Çakılır kalır. Sonra işte dünyanın anlamsız olduğunu falan anlarsın.
10 Yorumlahayır
kavuşamayacağımı düşündüğüm insana karşı aşk beslemem21 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
Böle Sanal aşklar hiç zaman benim için ciddi olmamıştır
10 Yorumla
+1 yılOrtaokulda platonik aşık olmuştum ona kavuşamadım bi daha da aşık olmadım hic
10 Yorumla
+1 yılOldu , gitmek istedi ve gitti iyikide gitmiş diyorum şimdi geçmişte çok uzulsemde
10 YorumlaEvet 17 yaşımda oldu tek taraflı sonra peşime düştü ama nafile iş işten geçmişti çünkü
10 Yorumla
+1 yılEvet ama kavusamadigim iyi olmuş. Benim aşk hayatım biraz şeyy kendimden 19 yaş büyüktü adam 😂😂
10 Yorumla
+1 yılevet oldu keşke dünya gözüyle 1 kez görme şansım olsaydı
10 Yorumla
+1 yılOldu ki bunda sebep bendim, ilişki nasıl ilerler nasıl flortlesilir falan bilmiyordum o zaman.
10 Yorumla
+1 yılBir kere aşık oldum, başkası ile aşkını izledim, izliyorum.
10 Yorumla
+1 yılBizim tek kavuştuğumuz şeyler şu ülkede çile bülbülüm çile modu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes biraz kavuşmuştur ama yetinmemiştir ama bakışarak oma konuşarak evlenmeye gerek yok
10 Yorumla Bir değil iki tane oldu.. ikisinle, de evlilikten döndüm🤒🤔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. olmayan yoktur sanırım
senin onu sevdiğini hiç bir zman ogrenemeyecek10 Yorumla
+1 yılEvet deli gibi severken araya engeller girdi maalesef
12 Yorumla- +1 yıl
Ne engeli
- +1 yıl
Anlatırım 🥺
Oldu o vakitlerde buraya girmeye başladım zaten aradan beş yıla yakın zaman geçti
10 Yorumla
+1 yılAh ahh ne sen sor ben diyim, kavusulamayan aşklar , hiç bir zaman unutulmuyor da. yemek yerken pat aklına geliveriyo, lokmalar boğazında dizilip kaliyo, gülerken aklına geliyor, yüzünün o halı birden düşüyor ve kavusulamayan aşklar hep bir yanda içimizde bir umutla bekliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sevip kavuşamadığım oldu, yani aşkı yaşamadan sona erdi.
10 YorumlaÇok sevdiğim bir sevgilim oldu ilişkiyi de ben bitirdim altı yıl sürdü olmayınca olmuyor şuanda da kendilerinden nefret bile etmiyorum ama pişmanda değilim
20 YorumlaOldu zamanında ölüyordum resmen onun için asla unutamicagkmi sanıyordum ama şu an yanımdan geçse umrumda olmaz herkes unutuluyo fazla kasmaya gerek yok
23 Yorumla- +1 yıl
Siz bayanlar cok rahatsınız
- +1 yıl
@korkusuz13 ne anlamda
- +1 yıl
Umurunuzda degil kim karşıdakinin durumu
Evet oldu ve tam da bugün arkadaş kalmaya karar verdik çünkü tutkuyla devam edersek ve görüşemezsek çok acı çekeceğimizi anladık. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılEvet maalesef, ailesi yüzünden ülkesine dönmek zorunda kaldı severek ayrıldık bizde😑
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında oldu, seninde mi oldu yoksa ama siz geç tanıştınız ondan dır hatta tanışmadınız bile
10 Yorumla
+1 yılEvet oldu aynı mahalledendik ailesi beni istemıyor diye gitti aynı mahalleden başka kızla nişanlandı sonra ayrıldı benim affetmemi istedi bende evlendim affedemedım sindirimedim ama insanın içinde o acı çıkmıyor
20 YorumlaAJSMXJCNDJSNDHNDUNSSJNDHSNSJSMEJMCUD SINIR KRIZI VAKTI ya
00 Yorumla
+1 yılevet oldu çünkü o beni benim onu sevdiğim kadar sevmedi araya en ufak bir şeyin girmesine izin verdi ama ben şu an onun yerinede kendimi seviyorum :)
10 Yorumla
+1 yılSanal aşk sayılır mı :D
117 Yorumla- +1 yıl
Üzmüştü çünkü tanıdığım kişi çıkmadı
- +1 yıl
Bir kere oluyor bu tarz hatalar zaten bir daha sanaldan olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
İlgine teşekkür ederim bu arada :)
- +1 yıl
Bu sendeki gülüş emojisini bir yakın arkadaşım sürekli kullanıyor bir de sende gördüm :D
- +1 yıl
Ne çağrışım yapıyor sana merak ettim :D
- +1 yıl
Anladım güzelmiş bu arada biraz geç yazmam gerekti lütfen kusura bakma tekrar ilgine teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
İyi sabahlar dilerim öyleyse tekrar bir gün görüşmek üzere :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim, beklerim :D
- +1 yıl
Knk seni de üzdülerse bence geri kalanlarımızın hiç şansı yok 😂
- +1 yıl
@Secretservice_ Estağfurullah kardeşim, düşüncelerin için teşekkür ederim :D
+1 yılOldu ama iyki de olmamış çünkü sevgi hak edene verilir
20 Yorumla
+1 yılHayır olmadı ama sonuna kavusamadim hep mutlu sonla biten olmadı hep ayrılık yani
10 Yorumlaşu an yalnız olduğuma göre kimseye kavuşamadım demektir
10 Yorumla
+1 yılEvet var şimdide kavuşamıyorum ve kavuşamayacağımı bile bile 3 yıldır karşılıksız seviyorum🖤
10 Yorumla
+1 yılOldu malesef.. Çok acı çektim ama her acı bir gün son buluyor
10 Yorumla
+1 yılKavuşamamıştım çok üzülmüştüm hatta ama 4 yıl sonra karşılaştık ve o beni seviyordu ben sevmiyordum
10 Yorumla
+1 yılEwet oldu hayatım boyunca onu arıyorum aramayada devam.
10 YorumlaOldu 1.5 sene sürdü 1 ay yanımdaudı sonrasında görmeden bekledim aldatmayla bitti
10 Yorumla
+1 yılAşık olduklarına kavuşamadım kavustuguma aşık olmadim
10 Yorumla
+1 yılbaşka şehire taşınmadan 10-15 gün önce bi kıza aşık olmuştum, hiç konuşamadan gittim
10 Yorumla
+1 yılOlmadı
madam bana bi ulaşır mısınız20 Yorumla
+1 yılYarım kalan hikayem oldu
20 Yorumla
+1 yılOldu. Ben ona platoniktim. Yıllarca böyle devam etdi. Evlendi düğününe gitdim. Şimdi bir çoçuğu var, sadece mutluluklar dilerim☘️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılKavuşup da yarıda kalan oldu 💔
10 Yorumla - Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne