Evlenme teklifi aldım ama 1.5 ay sonra attım yüzüğü?

durduk yere bana bir sürü olumsuz şey dedi söz için ikide bir acele ediyorsun daha kardeşim var ben ev kirası ödeyemem ev alamam dedi ağlayacak gibi oldum ailenle bile yaşarım yeterki beraber olalım altın önemsiz benim için dedim senden anne eş olmaz çok ağlak duygusalsın dedi bir anda babamın yanında ciddiyim kızınız efendi talibim derken neden böyle oldu 2 gündür ağlıyorum annesi gece arayıp altıncısınız dedi küfürler etti ailemin şartı bile yoktu babam düğünü yaparım dedi bu benim kaderim mi hak etmedim yemeden içmeden kesildim sürekli ağlıyorum
Güncellemeler
1 yıl
görücü usulü aşık olduk 1.5 ayda aileler tanıştırdı efendisin ciddiyim ölürüm sana derken birden olumsuz konuştu dün mahvoldum
Güncellemeler
1 yıl
seni her şekilde kabul ettim ben dedi bütçesine göre hareket ettim her şeyi yaptım ama bana bir sürü olumsuz şey söyledi ben yemeden içmeden kesildim ailem de sevse biz seferber olur düğününü yapardık altında istemedim diyor babam ama senden vazgeçti kafana takma kızım dedi babam aramış bugün kızınıza yetemem dedim bir şey istediğim yok Allah yukarda
Evlenme teklifi aldım ama 1.5 ay sonra attım yüzüğü?