+1 yılKolay değil, emek vermişsin ve de en önemlisi yıllarını vermişsin. Ama aşk ağlamakla, yalvarmalarla olmuyor cidden. Sözle değil de davranışla ve yapılanlarla belli oluyor. O acılı halde iken aldığım hediyeyi istemek aklıma gelmezdi. Hatta acı geçince de hediyeyi istemem. Bunu karşı taraf kendisi düşünür. 4 yıl işte.. İnsanlar 1 seneyi dolduramıyor ama sen 4 yılını veriyorsun ve sonuç bu. Cidden bazılarından adam olmuyor. Göz yaşı ve ağlamakla da aşk olmuyor. Acınacak bir durum yok, suçlu hissedecek de. En az 5-6 ay böyle hissedersin zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimki de toksik bir ilişkiydi 5. Ayımıza girecektik onun son zamanlarda tekrardan dedikleri tartışmalarımız beni çok yordu beni anlamadığını söyledi halbuki ben teselli etmeye anlayışlı davranmaya hep çalıştım ayrılmak istedim ve bitti üzülme en iyisi böyle olacakmış unutmaya çalış zamanla daha iyi birisi karşına elbet çıkacak İnşallah.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke anlattığın gibi olsaydı beterin beteri derler ya anneme babama kadar sövmeleri sinir krizleri olmaya başladı işsiz kaldı bana sardı en ufak şeyde kavga vardı duygu sönürüsü tehtid vardı ama başlarda o kadar tatlıydık ki biz bu 3-4 aya kadar çok güzeldik çok özeldik en azından benim için
- +1 yıl
İnsan tanıdıkça görüyor onu iyice hallerini davranışlarını demek ki o gerçekten öyle değilmiş ilk zamanlar gibi herkes ilk zamanlar böyle olur sonradan aylar yıllar geçtikçe durumu görüyorsun benimki de ilk zamanlar çok iyiydi yapacak bir şey yok artık üzülme unutup aşacaksın zamanla.
Soran+1 yılBazen çok iyi olurdu güller çiçekler getirirdi seviyorum diye kapıma kadar sonra böyle oldu çok özleyeceğim ama haklısın
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkinci yüzünü göstermesi daha iyi olmuş evlendikten sonra yarı yolda bırakacağına şimdiden bıraksın yüzüğü ver neyapıyorsa yapsın senin için zor bi dönem olur ama atlatırsın hiç üzme kendini değmez böyle kişiliksiz birine
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzüğü bahane olarak kullanmış konuşmak istemiş yüzü yokmuş yalvarıyor ama affetmedim bitirdim
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ama biliyor musun çok emek verdim
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu şekilde bittiyse kafede buluşmayıp bir başkası aracılığıyla gönderseydin daha iyi olurdu bence.. ve şu var ki.. cılkı çıktıysa , olmuyor demektir , zorlamanın anlamı yok..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bitmiş bir ilişki için biz ne söylesek de belirli bir süre aklınızdan cikmayacak bu yaşadıklarıniz. Bilim birlikte olduğunuz sürenin yarısi kadar süre geçmeli diyor genel anlamıyla ilişkiyi unutabilmek için geçerli süre olarak. Bunun kolay bir yolu yok. Fakat daha fazla zorlaştırmamak sizin elinizde. Yüzügu ortak bir tanıdığınıza verin o teslim etsin. Sosyal medya hesaplarınızi kapatın bir sureligine ve stalk yapmayın ne yapıyor diye merak etmek ancak hatıraları canlandırır. O artık yok yeni "siz" varsınız. Yolunuza devam edin. Nasıl geçecek denilen her şey geçiyor hayatta.
17 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyor heryerden çok oynuyor psikolojimle
Soran+1 yılÇok zorlanıyorum gerçekten onunbötle görmek çok zorluyor beni
- +1 yıl
Çok güzel izah etti doğru söylüyor benim 1 yıllık ilişkim bitince bir yıldan fazla zaman geçti hatta unutamadım kolay olmadı. ilk başta çok ağır geçti dediğin gibi şiddetli baş ağrısı mide bulantısı üzüntüden stresten bitkisel hayatta gibiydim yavaş yavaş unuttum sonra hayatıma biri girince kendime geldim. Dediği gibi en iyisi bir süre 3 5 ay o yokmuş gibi davran çok zor ama uzak dur ciddi anlamda uzak dur istediğin kadar ağla üzül içini dök rahatla ama onunla iletişim kurma destek al bir arkadaşından ailenden. Değecek biri olsa seni bu hale getirmezdi inan zamanla geçecek bende köpek gibi sevdim ama bitti o sevmeler inan👌
Soran+1 yıl@Kkırrrpapatyası çok kötüyüm içim çok kötü öyle yalvarıyor ki kendini öldürmekle tehtid ediyor ilkim birbirimizin yapma etme diyor çok yalvarıyor
- +1 yıl
Şöyle düşün seviyorsun bundan eminsin peki şans verdiğinde ben sana söyleyeyim “içine birşeyler sinmeyecek sevsemde hata mı ettim barışmakla ya yine aynı şeyleri yaşatırsa şu an bile onun yüzünden bu hale düştün…. bu adamla bir ömür geçer mi diye sor kendine? Buna çaba emek ne için ne uğruna dönüyor?
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Canım yüzüğü ver ve ayrıl. Hatta sen gitmesen biriyle yüzüğü göndersen çok daha iyi olur. Ama içine sinmeyecek belli ki son kez gör bakalım. Demek ki benim için hayırlısı değilmiş diyerek yoluna devam etmen gerekiyor. Evet zor ama geçmeyecek bir acı değil. Sadece olan zamanlarına oldu. her şey bir tecrübe
14 Yorumla
Soran+1 yılVerdim yüzüğü salmadı beni bir süre ağladı yalvardı onu öyle görmek canımı çok yaktı ama mutlu bir geleceğimiz yok
Soran+1 yılİçimdeki ses hala ona inanıyor sanki kıyamaz sana diyor ama mutlu da değiliz hep ite kaka ilerliyoruz
+1 yılHayırlısı buymuş demekki üzülme şimdi değil ama ilerde anlarsın banada ailem kızardı onla olmaz diye 5 yıllık iliskim bitti simdi onlara hak veriyorum zaten sizinde bitmek üzereymiş önüne bak boş ver
110 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzeldik ki bu kadar çirkinleşmeyi hak etmedik saygıyla bitseydi bu kadar üzülmezdim ama son radde anneme babama küfür edip bela okuyup tehtid etmesi oldu çok çabaladım yemin ederim elimden geleni yaptım o eski tatlı hallerini video çektiğim çocukluklarını çok özleyeceğim keşke o kadar tatlı kalabilseydik
- +1 yıl
maalesef cok acı ama kabullenmeye calıs asla eski günleri düsünme onu hatirlatan ne varsa at zor oldu ama ben basardim sende yapabilirsin
Soran+1 yılDesteğin için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama buyuklerinin istemedigi bi iliskide israrci olma sana ders olmustur umarim bizim goremediklerimizi onlar goruyor onlara inan her zaman
Soran+1 yılÖyle gerçekten evlenme teklifi etmişti ve babam 1 yıldır bizi bekletiyordu tartıştık bile adamla bildiği varmış
- +1 yıl
Allahın sevdiği kuluymuşsun ki kurtulmuşsun haline şükret bence bide bu taraftan bak. Geçmişi düşünüpte üzme kendini. Başımıza gelen her kötü olayda bi hayır vardır diyip ilerlemek gerek. Fazla takılma.
Soran+1 yılHaklısın herkes böyle söylüyor teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim en cok degeri kendine ver bundan sonra uzulmezsin🤗
Soran+1 yılKendime aileme ve kedilerime umarım sende hiç üzülmezsin teşekkür ederim tekrar
- +1 yıl
İste bu böyle devam et rica ederim 😊
Kardesim ver gitsin gidene asfalt dök seni sevse öyle seytanca davranmazdi ben sahsen gidenlere üzülmüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bazen bitmesi gereken şeylerin bitmiş olması daha hayırlıdır
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur bendeki bu enayilik ömür boyu heralde
Soran+1 yılBeni mutlu eden insan yok 4 tane kedim var seviyor gibi yapıyordu gösterince surat asıyordu onun yapamadığını ben ağlarken surat astığı kedim yaptı kedilerim yeter ailem yeterli
Soran+1 yılİnsandan insana hayır gelmez abi en iyisi hayvanlar zaten tüyleri kadar ömürleri olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani şöyleki iliski zaten sana zarar veriyormus toxit bi ilişki hani ayrilmaniz bence daha iyi olmus bi sure üzülürsün ama ömrün boyunca üzülmezsin en azindan ama bu kdr ilerleyip evlenme teklifi edipte boyle olmasi kotu olmus sende cok yumuşak olma verme yüzüğü bozdur ye parasini
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın küçük ve harcadığın zamana emeğe üzülüyorsun ama bitmesi gereken bir ilişkiymiş üzüntünün sonunda yeni bir sen var iyi ki bitmiş diyeceğin zamanlar var ayrıca kendini toplayıp yeni bir ilişkiye başladığın da iyi ki bitmiş diyeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni bi ilişki yaşayamam her şey bitti bende
- +1 yıl
O iş öyle değil kendi toplayınca gel bu yoruma bak
Soran+1 yılAbi sanki içim parçalandı benim hiç istemedim ki böyle olsun
- +1 yıl
Geçiyor tecrübeyle sabit
Yerinde olsam yuzugu uzaktan yavasca ona dogru atip hic muhattap olmadan salina salina donerdim. dondukten sonra yatakta tepinerek aglayadabilirdim o ayri konu.
13 Yorumla
Soran+1 yılAğlayamıyprum ki artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk zamanlar tabi üzülürsün ama sonra geçiyor sakın vazgeçme kararından ayrıl
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum hemde ben burada canımdan kopmuş gibi hissederken o yüzük istiyor
Cevap sahibi+1 yılişte nasıl bir insan olduğu belli
+1 yılNe yaşadın bilmiyorum 4 sene vermessin belki emekten belki aşktan belki zamandan ötürü kötü hissediyorsun 7 senelik ilişkim bitti insan zor atlatıyor etkisinden kurtulamıyor üstünden onca sende geçse
02 Yorumla
Soran+1 yılHep hala umutla dolu içim sanki düzelecek gibi ama bu ilk değil hep böyleydi hatasını anladığını sanıp affettiğimde hep aynısı oldu çok ypruldum ne yapmam gerek bilmiyorum
- +1 yıl
Canını sıkma kimseyi dinleme içimden geçeni yap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet böyleymiş bazen aşk acısı çekmekte iyidir… böylesi daha hayırlı olabilir
10 Yorumla 4 yıl az bi zaman değil 1 hafta imkanın varsa bi yerlere git çünkü kolay kolay atlatılacak bi durum değil çok üzüldüm ama kendini çok dinleme evet kendini dinleme zamanında gelecektir ama biraz tek kal kafa dağıt insanların sana yorum yapmasına çok müsade etme
00 Yorumla
+1 yılEğer toksik bir ilişki ise zararın neresinden donurlurse kardir mantığıyla yaklaşmak gerek. Her ayrılık sancilidir. Buda ödeme gereken bir bedel
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda çok güzeldik hatta 2-3 aya kadar bile güzeldik çiçekler böcekler pastalar hep üzse bile mutlu etme çabası vardı ama son zamanlarda bencilleşti çalışmaz oldu umursamaz oldu bi şeye sinir olunca küfür edip sen görürsün diye tehtid edip engellerdi kendimi açıklayana kadar bin çaba harcardım soğuk odaya girip babam duymasın diye ağlardım üşütüp hasta olsam inanmazdı
- +1 yıl
Allah kurtarmış işte daha ne. Biliyrm Şu an çok Üzgünsun anılar batıyor sana. Ama geçecek.
Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Kıymet bilene bakır altın kıymet bilmeyene altın bakırdır şimdi sen ne olmak istersin onu düşün ha ben altın olup el üstünde olmaktansa bakır olup kalaylanmayı düşünüyorsan ayrı mesele 😂🙃🙃
00 YorumlaKöpek gibi pişman olsun istiyosan süslen püslen umursama sakın masayada oturma gayet sakin ol ver çık o sırada seni kız arkadaşın arasın geliyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılO şekilde oldu kısmen ağlıyor yalvarıyor affetmem için
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl012 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok Sezen Aksu küçüğüm havasındayım
- +1 yıl
Aç dinle o zaman bu döktüğün gözyaşları değmezmiş diyicen dönüpte arkana baktığında yıllar sonra
Soran+1 yılDaha 7-8 yaşındayken bile ben büyümek istemezdim hep çocuk kalıp babamın benimle hep ilgilenmesini isterdim büyüdüm bok oldu hayatım İnan çok çabaladım kendimden çok ödün verdim onca çaba emek göz yaşlarım affedişlerim sevgim boşaymış çok üzüldüm
- +1 yıl
Yaşın kaç bilmiyorum ama hayattaki en zor şey tecrübedir kazanmak için kaybetmen gerekir bu sayede olgunlaşır ve büyürsün
Soran+1 yıl21 yaşındayım bu yaşımda 50 yaşında gibi hissediyorum gram huzurum kalmadı kavgadan tartışmadan psikolojim bozuldu atacağım adımı 10 kere planlar oldum yine yaranamadım her şey için çok erkendi fark edemedim cahilmişim hala cahilim enayiyim
- +1 yıl
Sen daha hayatın fragmanını gördün yarın evlenip anne olduğun zaman bugünleri hatırlayıp güleceksin Kafeye gitme yüzüğü biri ile gönder
Soran+1 yılEvlenip sorumluluk almaktansa baba evinde kalmayı diliyorum ilişkiler benden uzak olsun deneyeceğim tavsiyen için teşekkür ederim
- +1 yıl
Gün gelecek karşına öyle biri çıkacakki önceki sevgilimle evlenmedim diye şükür edeceksin iyi geceler
Soran+1 yılAbi burası küçük yer burada sevgili olduğumuzu sokak hayvanları bile biliyordu artık ki
Hayatımda da birini istemem artık- +1 yıl
Öyle düşünme büyğk lokma ye büyük konuşma sadece
https://youtu.be/MPb68tS8J38
Soran+1 yılTeşekkür ederim abi destek oldun
+1 yılAllah kurtarmış seni. Üzeleceğin tek ley giden 4 senen olsun. Bence kafede buluşup vermeseydin iyiydi. Kargola. Hiç muhatap olma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıl çok uzun bir zaman. Neden o kadar beklediniz ki? Damat adayı da özgüven sorunumu vardı ki seni 4 yıl bekletti?
00 Yorumla Verme pislik neyi düşünüp istemiş neyse ki kurtulmuşsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılVerdim maalesef
+1 yılYüzüğü kendi ailenden birine ver benim babam biri bana böyle yapsa yüzüğü şeyine sokar sem yüz yüze gelme
00 Yorumla
+1 yılHiç buluşma birine ver versin veya kargoyla gönder.
02 Yorumla- +1 yıl
bir şey olmaz kimsenin düştüğü yok rahat ol.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNeden üzülüyorsun ki?
Senin gibileride anlamamış değilim vallahi..: )
Ver kurtul işte..01 Yorumla
Soran+1 yılSorun yüzğğ vermek değildi verdim ama çok üzüldüm çok seviyordum hala seviyorum ama bi geleceğimiz yok
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Antidepresan kullan veya ortama gir düzelir 1-2 aya.
020 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim o kadar çabaladım ki o tatlı eski hallerini o kadar özledim ki niye neden diye sorgulamadan edemiyorum tuttum kendimi ama olmuyor ağlamadan mideme vurdu artık geçmiş karşıma yüzüğü istiyorum diyor
Soran+1 yılSonu değilde insan o halleri özlüyor bende çok farkındayım herşeyin sadece bu kadar basit miydi herşeyin boka sarması düşünüyorum
Soran+1 yılİnşallah kendime güleceğim günler çabuk gelir obsesif kompulsif bozukluğum var kendi kendime kafaya takıyorum
Soran+1 yılAbim kullanıyordu bi antidepresan hangisi bilmiyorum koca gün uyuyup ruh gibi geziyordu öyle olmak istemiyorum
Soran+1 yılPek bilgili değilim daha önce doktor önerdi ama kullanmadım doktor bile senin kadar açıklamamıştı bana teşekkür ederim
Soran+1 yılReçeteyle satılıyormuş nasıl alayım abi sende adam mı kandırıyorsun moralim bozuk ya
Soran+1 yılGoogle da öyle yazıyor yine de sorarım eczaneye siz kullandınız mı acaba tam bilgi verir misiniz yan etkileri hemen olur mu
- +1 yıl
Yani ben kullanmadım ama doktora gitsende aynısını yazıp başlarından savmaya bakıyorlar genelde, sabah erken saatlerde ve hergün aynı saatte içmen gerekiyor.
Yan etkileri kiminde çok uyku getiriyor kiminde uykusuzluk, bazılarında mide bulanması gibi yan etkileri oluyor kişiden kişiye göre değişiyor.
Soran+1 yılMidem rahatsız zaten tanıdık doktora sorarım mide hapıyla kullanılır mı diye üzülünce mideme vuruyor kusturuyor bişey olursa sorarım yine teşekkür ederim
Soran+1 yılYok ya nerde bende sağlık ocağında çalışıyorum af edersin kolun kopsa 1 gün rapor zor veriyor bunlar bide o ilacı yazacak nerde
Soran+1 yılYa benim bu psikolojik rahatsızlık tanı konulmadan önce devlette sıra bile bulamadım ama gittim yazmadı da sadece tanı koydu bir iki konuştu gittiğim doktordan daha bilgilisin hani sen anla
Soran+1 yılYok küçük bi yer burası şerefsiz dolu hiç gidemem milletin gözünü bayram ettirmek için ilaca da en kısa sürede başlarım heralde kafanı da şişirdim kusura bakma
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Allah seni belkide bir beladan kurtarmistir.. Birde böyle düsün..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnut gitsin uğraşma boşuna zaman kaybı uğraşma değmez hayat işte üzülme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende 4 sene konuştuğum kızla ayrıldım fyseydi resmen evlenseydim belki katil olacaktım terk ettim başkasıyla evlendi boşandı türlü türlü işlere karışmış Allah korumuş her işte hayır var
04 Yorumla
Soran+1 yılSeverken geleceğin olmayacağını bilip ayrılmak çok zor
- +1 yıl
9 sene etkisinden çıkamadım yaş geçti
Soran+1 yılBende öyle durumdayım çok zorluyorum kendimi içimi parçaladılar sanki
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
+1 yılSen simdi yuzugu verdigine mi uzuldun yoksa cocugun gitmesine mi😂
00 Yorumla
+1 yıl3 5 gün ağla geçsin gitsin örnekleri var bende işin sonu bok telini bile değiştir
00 YorumlaHayat mutlu olabilmek için çok kısa. Mutsuzsan mutluluğa yelken aç. Belkide kaderinde o yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen verme, biriyle gönder. Kendinden mahrum bırak böylesini
00 Yorumla
+1 yılüzülmen normal ama en iyisi buymuş bence seni yormayan birini bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun sreyi uzun tutma hemen vaşka biriyle birlikte olmaya çalış yoksa unutamazsın
00 Yorumla
+1 yılŞimdi o yüzükle gidip başka birine evlenme teklifi edecek. Hayat ne garip..
00 Yorumla
+1 yılSen diyorsun toksik olduğunu. Bitince rahatlarsın. Hic üzülme
09 Yorumla- +1 yıl
@mutlukaan iyiyim evladim sen nasilsin
- +1 yıl
@mutlukaan evişi muhendisliği
- +1 yıl
@mutlukaan hyr
- +1 yıl
@mutlukaan neden olmasın çıtır severiz
Bu erkeklerin sevgili veya nişanlılık zamanında aldg şeyleri geri isteme terbiyesizlig nedir ya.
00 Yorumla
+1 yılCafe de buluşmaya bilene gerek yok. Evine gönder gitsin.
00 Yorumla
+1 yılÖyle boyle hayatina devam etmen gerek benim de 7 yilik iliski biti ayakta durmamiz gerek bazen ne olursa olsn guclu olmamiz gerek elbet bu günler de gecer ne kadar aci da ceksen unutacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılFırsat vermiyor İnan bana çok zorluyorum kendimi çok seviyordum hala seviyorum ama geleceğimiz yok çok hayırsız ne çalışır ne para kazanır alkolü var küfürü var yalvarıyor bana ama mutlu olamayız
- +1 yıl
Uzildum ya adina benimkide calismiyordu isi umursamiyordu bazen boyle olmasi gerek guclu olmamiz gerek
Soran+1 yılGüçlü olmaya çalışıyorum ama oradan buradan yazıp söyledikleri beni üzüyor
- +1 yıl
Benimde oyleydi hatimi degistirdim ne kadar zorda olsa uzak durmaya calisiyom sende aynisini yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşmak için bahane etmis dikkat et bu son buluşmalar iyi olmuyor genelde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılBaya bi illet birisin sanırım herkes kurtul dediğine göre 🤔
00 Yorumla
+1 yılsende verdiklerini iste.. sevistigin her gune bir tarife uygula.. her sevismenin bedeli 500 de
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
- +1 yıl
yoo niye komik olsun oyle adama boyle cevap iyi olur kiymetini bilmemis asagilik adam
- +1 yıl
yuzugunude basina cal o andaval asagilik utanmaz adamin..
Soran+1 yılKendimi suçlar oldum üzüntüden hasta oldum
- +1 yıl
yahu uzulmezmi insan. tam dort sene omrunden gencliginden insanligindan hayatini caldi.. 100 bin lira parani calsa bu kadar muhim degil amabu omur omur.. gebertsen yeridir boyle itleri. erospunun biride benim on yilimi ve gelecegimi aldi
Soran+1 yılHala da kendimi kötü hissediyorum yarı yolda bırakmış gibi
- +1 yıl
edilmezmi gene iyi dayaniyorsun valla
Benim de 4 senelik ilişkim yeni bitti sürekli stalklayıp duruyorum. Gerçekten çok zor 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek ayrılmak zor
+1 yılGeri dönüş olmayan bir durum rabbim yardımcın olsun bir şey diyemiyorum gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin benimde duam bu
+1 yılcefayı bu çocuktan sonraki erkekler çekecek, başıma geldi ordan biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonrası zor
Bak bu bile burada vallaha bilşaha tilşaga ben seni öldürevem dürüst ol canımı ye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Bence bitir hatta yüzüğü başkasıyla gonderr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVereceksin tabi 4 sene kadınlık yap. ama bitsin olacağa bak
02 Yorumla
Soran+1 yılArayıp ağlayıp özür dileyip duruyor ona gelecekte mutlu olamayacağımızı söyledim Ciğermi söktüler sanki ama olmadı gereken bu
Cevap sahibi+1 yılSanmam
+1 yılAblacım zamanla bu ilişki bittiği için rahat ve huzurlu hissedeceksin
00 Yorumla
+1 yılgeri verme terk et gitsin satar kendi hayatını yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBu süre içinde beraber olmussaniz zaten istediğini elde etmiş ve sogumustur artık.
00 YorumlaYüzüğü hak etmediğini geçte olsa farkına varmıştır belki de
00 YorumlaToksik ilişkiyse neden üzülüyorsun hayırlı değilmiş demek ki sevin bence
00 Yorumlaboş ver en iyisi kendi yoluna bak çevren öyle diyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılToksik ilişki madem, kabullenmelisin ayrılığı..
11 Yorumla
Soran+1 yılBırakmıyor yalvarıyor
Dertlesebilrz dinlemek isterim özelden yazarsan 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettim
Soran+1 yılTamam hayatım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun mesleği neydi bacım
03 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz eşyacı
Soran+1 yılYa ben mutlu olamazsam diye düşünüyorum
Neden ayrıldınız. Sebep ne
012 Yorumla
Soran+1 yılHep olan şeylere katlanamamaya başladım anneme küfür edip bana tehtid edecek raddeye geldi mutsuzduk
Soran+1 yılMutlu olduğumuz gün 1 ise üzgün 10 du
Soran+1 yılOnunla çok şey oldu o kendini oldurtmadı
Soran+1 yıl4 yılda olmaz mı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNereye varmaya çalışıyorsun
+1 yılsadece onu suçlamışsın , adam ne derdi acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık ilişkide defalarca sahte kaza yaptım diyerek barışmamı sağladı iş yerinde dansöz gelip çekerken videosu geldi birlikte olduk diye affettim ağzından küfürü düşmedi çalışmasını beceremedi iş sevmedi işsiz kaldı alkol içse kavga ettik anneme babama kadar küfür etti çalışmadan evlenmeye çalışıyor hep kendini öldğrmekle tehtid ederek barıştırdı benimse tek büyük hatam 6 yıl önceki eski sevgilimin resmini kullanmadığım bilgisayarda unutmam
- +1 yıl
Bunlara rağmen 4 sene devam etmişsin , oğlanı suçlayamazsın
Soran+1 yılDüzelir diye çok umut ettim ve çoğu zaman tehtidle geri yanına döndürdü
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yüzüğü geri vereceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılVerdim
Sorun nedir peki? Kurtulamayacak bir durum mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılKüfür alkol işsiz güvenmiyor anneme babama hakaret küfür
Gidip ne vercen yüzüğü ver birine versin
022 Yorumla
Soran+1 yılOrtak arkadaşlarımız yok benim arkadaşlarımdan birisi de gidip vermez son kez yüzünü göreyim bende yeri büyüktü kendini küçültene kadar
Soran+1 yılDoğru 4 yıl enayi yerine koyuldum ben
Soran+1 yılYa abi harbi çok sevdim çocuk aklımla öyle böyle değil yani ne dese tamam dedim benimde hatam oldu ama onun hataları benimkilerle kıyaslanmayacak kadar büyüktü affettim düzelir dedim çok da güzeldi sonra birden bişey oldu
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılEnayi yerine konulduğumu tekrar anlayıp tekrar depresyona girip ona belli etmeyeceğim hayatıma 4 kedim ve ailemle birlikte devam edip üzüntüden midem bulanmasın diye mide hapı kullanıp yorumlarda abinin söylediği hapı alıp her gece ağlayacağım
Soran+1 yılAbi sende sinir mi çıkarıyorsun benden aptal saf deyip duruyorsun napim ben
Soran+1 yılDeğmedi vallahi midem rahatsız olmasa ben bunun yüzünden alkolik olmuştum abi
Soran+1 yılAbi ne diyorsun ayıp da kalmamış sende
Soran+1 yılAf edersin de siz bir tarafınız tatmin olunca milli olurken kızlara gelince laf eder mi oldunuz feminist damarımı attırma benim abi dedik canım saçma yerlere gidiyorsun sana mı kaldı kızların bir yerleri
Soran+1 yılO ayrı dediğin şey ayrı zaten moralim bozuk nerelere çekiyorsun konuyu
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat