Millet 5 yıllık ilişkim karşı tarafın maddi olarak geçinemeyiz demesi üzerine bitti bana evlenme teklifi etmişti pırlanta baget tektaş almıştı bende ayrılınca doğal olarak yüzüğü kendisine geri iade ettim. Ama dün kapalıçarşıya gittim ve bana aldığı yüzüğün karat ve model olarak daha iyisini kendi paramla kendime satın aldım. Şimdi yüzüğümün fotoğrafını instagram hikayemde paylaşmak istiyorum ayrıldığım adamın kendisi ve çevresi görsün diye ve bir diğer önemli nedense "Hani ben evimi ve arabamıda yanımda bir erkek yokken satın aldım şimdi pırlanta yüzüğümü satın alırkende bir erkeğe ihtiyacım yok onu da kendim aldım" gibi bir yazı yazıp paylaşasım var çünkü ben bu adama gel benim evimde oturalım kira ödemekten kurtul dedim o bana tamam beni kira ödemekten kurtardın ama ben faturaları mutfak masrafınıda tek başıma yapamam onlarda da bana ortak ol dedi bende kabul etmedim evlenip çocuğumu yapınca çalışmak istemediğimi söyledim işi bırakıcam diye benden ayrıldı. Yani sen tek başına bir fatura bile ödeyemezken ben tek başıma neler neler yapıyorum anlamında paylaşmak istiyorum. Onun etrafındaki bütün arkadaşları kirada otururken o kendi evinde oturacaktı neyse olay bu yani yüzüğümü paylaşıyım mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne odun ve angut adamlar var anlamıyorum.. İyiki ayrılmışın
Sence yüzüğümü paylaşıyım mı instagramda
Seni unutmadım anlamına da gelir.
Bende tam tersi olarak düşüyorum yani ben zaten bu hayatta herseyi tek başıma başardım senin veya herhangi bir erkeğin hayatımda olup olmaması benim için bir anlam ifade etmiyor aksine ben seni kiradan kurtarırken sen bir faturayı bile tek başına ödemekten kaçtın anlamında bir mesaj verir diye düşündüm. Çünkü Yüzüğün fotoğrafını paylaştığımda üzerine "Evimi ve arabamı alırken bir erkeğe ihtiyacım yok ve şimdi pırlantamı alırken de bir erkeğe ihtiyacım yok" yazıp paylaşıcam
Oldukça doğrudan yazılmış bir mesaj bu :))
Pff ya paylaşasım var ama bilemedim şimdi ikilemde kaldım amacım seni unutamadım falan fişman değil aksine ayrıldığımız için şükrediyorum ama bana evlenme teklifi ettiği yüzüğü geri verdim falan ya hani bak o yüzükte benim için bir kayıp değil ben kendime gitti ve aldım demek istiyorum aslında o yazıcağım yazı ile fakat millet kendine yedirememiş ayrılığı falan diye anlar mı acaba öyle algılanmak istemiyorum çünkü yedirememe gibi birsey söz konusu bile değil
Senin acilen bir manita hatta mümkünse göstermelik bir fb bulup paylaşman lazım bence 😆😅
bence gereksiz bir hareket olur, geçim sıkıntısı için ayrılmakda bi ayrı olay zaten demek senin işin maaşın için evlenmek istiyordu seninle
Ya da en iyisi ben şimdi değilde doğum günümde paylaşırım kendime doğum günü hediyesi olarak almışım gibi yaparım. Aynen öyle ben kadın halimle geçim sıkıntısını dert etmezken onun aldığı maaşın miktarini bile bilmezken o erkek haliyle geçinemeyiz dedi ve gitti ki ben onu İstanbul gibi bir yerde kira ödemekten kurtarmıştım illa ki aklına dank edecek pişman olucak ama iş işten geçti bir kere
Bence paylasma askım ilerleyen zamanlarda takarsın gozukecek sekilde paylasımda bulunursun
Öyle yaparsam başka biri almış gibi anlaşılmaz mı ben kendime kendi paramla bir erkeğe ihtiyacım olmadan aldığımı belirtmek istiyorum onun çevresindeki erkek arkadaşlarının eşlerinin hepsi kocaları birsey almadan kendilerine birsey alamazken ben herseyimi bu zamana kadar tek başıma yaptım ama onlar evli ben ise maddi olarak geçinmeyiz gibi bir saçmalık yüzünden terk edildim neymiş efendim çalışmak istemiyormuşum işi bırakıcakmışım diye
Askım sen haklısın zaten ama paylasırsan su an gorgusuz gibi algılar cunku erkek beyni boyle gelismemis ne beklersin ki…
Ya bir kadının çalışmak istememesi kadar doğal birsey olabilir mi? Ben evlenince çslışmıcam dedim diye bastı gitti ki ben ona bu hayattaki en büyük desteği sunmuşum gel benim evimde oturalım kira ödeme o para cebine kalsın demişim onun yaptığına bak