İlişkim bitti ve evlenme teklifi için aldığı pırlanta baget yüzüğü geri iade ettim ama aynı yüzüğü kendime satın aldım paylaşym mı?

Millet 5 yıllık ilişkim karşı tarafın maddi olarak geçinemeyiz demesi üzerine bitti bana evlenme teklifi etmişti pırlanta baget tektaş almıştı bende ayrılınca doğal olarak yüzüğü kendisine geri iade ettim. Ama dün kapalıçarşıya gittim ve bana aldığı yüzüğün karat ve model olarak daha iyisini kendi paramla kendime satın aldım. Şimdi yüzüğümün fotoğrafını instagram hikayemde paylaşmak istiyorum ayrıldığım adamın kendisi ve çevresi görsün diye ve bir diğer önemli nedense "Hani ben evimi ve arabamıda yanımda bir erkek yokken satın aldım şimdi pırlanta yüzüğümü satın alırkende bir erkeğe ihtiyacım yok onu da kendim aldım" gibi bir yazı yazıp paylaşasım var çünkü ben bu adama gel benim evimde oturalım kira ödemekten kurtul dedim o bana tamam beni kira ödemekten kurtardın ama ben faturaları mutfak masrafınıda tek başıma yapamam onlarda da bana ortak ol dedi bende kabul etmedim evlenip çocuğumu yapınca çalışmak istemediğimi söyledim işi bırakıcam diye benden ayrıldı. Yani sen tek başına bir fatura bile ödeyemezken ben tek başıma neler neler yapıyorum anlamında paylaşmak istiyorum. Onun etrafındaki bütün arkadaşları kirada otururken o kendi evinde oturacaktı neyse olay bu yani yüzüğümü paylaşıyım mı?

Pırlantanı Paylaş
Paylaşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İlişkim bitti ve evlenme teklifi için aldığı pırlanta baget yüzüğü geri iade ettim ama aynı yüzüğü kendime satın aldım paylaşym mı?