Düğüne 1 ay kala nişanlım nişanı attı?

Arkadaşlar nişanlım beni çok sevmesine rağmen annesiyle tartıştım diye nişanı attı ve bunu ne bana aileme söyledi 1 hafta boyunca kaçtılar sebepleri bile kendisi bana söylemedi sonradan teyzeme söylemiş bunlar son zamanlar yüzlerini belli ediyordu ve benim içime hiç sinmiyordu korkuyordum ve hep dua ediyordum mutlu olamicaksam eğer bir engel istiyordum Allahtan ve böyle şeyler çıktı konuşmak istedim bana düşman oldular muhattap bile olmadılar ne benimle ne ailemle ve 1 gün sonra nisanlim gidip orası burası açık kızları eklemiş hesabından çok şaşırdım anneside herkese beni kotuluyormus yüzüme kızım kızım deyip içten içe kinlenmis bana açıkça oğlumun onu sececegini mi sandı oğlum benden vazgeçmedi demiş sizce bu olanlar doğru mu yani ben şoklardayım ummadığınız taş baş yarar ya o hesap yıkıldım bu olanlar karşısında annesi o bizi hiç sevmedi ısınmadı söyle kötü böyle kötü demiş ama bana çok sicak davranıyordu başkalarına anlattığı sorunları daha önce hiç duymamıştım madem ben bu kadar kötüydum bunu bliyordun neden ev tuttun bizi neden kartları bastirdin düğün düğün diye peşimden koştun anlam veremiyorum bide nisanlimi 6 ay bekledim polis okulundaydi ne olduysa zaten o silahı beline taktıktan sonra oldu değişti herkes
Düğüne 1 ay kala nişanlım nişanı attı?