Nişanlım nişan attı?

3 senelik çok güzel bir ilişkim vardı. Her ilişkide olduğu gibi sorunlarımız oldu hepsinin üstesinden geldik. Çok güzel bir evlilik teklfi yapmştım sonrasıdan sözümüz oldu 1 sene sonra da çok güzel bir nişan merasimi yapmıştım tüm masrafları ben karşılayarak. Nişandan önce nişanlım gözlerimden estetik ameliyatı olmamı istemişti sırf ilişki bitmesin diye estetik ameliyatını olmştum. Nişandan bir sene somra da düğünümüz olacaktı düğüne 5-6 ay kala nişanlımın abiside sevgilisyle düğün kararı almış ve bizim düğünden hemen 1 ay sonra düğün yapacaktı. Nişanlım ailesi nişanlım çalıştığı için düğünden 1 hafta önce 50 bin kredi çektirmek istediler ve nişanlımın tavrıda benim gönlümün olmasını istediğini söylemiş ailesine kredi çektirme isteklerinin sebebesi ise abisinin de düğünü olacağı için maddi sıkıntıya düşmekten korkmaları. Düğünümüze 6 ay vardı ve düğünden bir hafta önce kredi çektirmek istiyorlar. Nişanlım 7 senedir çalışıyor kendisi hep ailesine vermiş kazandığını ve 7 senedir kendine hiç çeyiz almamıştı. Onuda biz beraber alıp biz ödeyecektik. Ben ise maddi manevi evliliğe hazırdım tam anlamıyla. Bana aileme söylemememi söylediler. Ben bu teklif üzerine nişanlıma olmaz çekme demedim dediğim şeyler huzurusz oluruz maddi sıkıntıya düşersek dile gelir bunun başka çözümü olmalı diye sersenişlerde bulındum. Sonra 20 bin sen çek 30 binide 1 sene içinde verelim düğünden sonra diye teklif ettim. ailesi hiç bişekilde razı gelmedi bitirdiler kendi içlerinde sonra ben bitmesin yeter ki çekelim verelim 50 bini desemse hiç bir şekilde dönüş yapmadılar ailemi araya soktum başkalarını araya soktup hiç birşekilde dönüş yapmadılar annemi babamı hiç muhattap almadılar. Nişanlım aramızda geçen bütün konuşmaları ailesine anlatmş ve ailesini bana düşman etmiş bitmemesi için çok çaba sarf ettim ama olmadı. 3 senedir emek verdiğim insan beni bu sebepten dolayı yarı yolda bıraktı maddi manevi çok yıprandım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Nişanlım nişan attı?