Nişanlım (erkek arkadaşım) yüzük attı?

Bir hafta olcak istemiyorum diyor kafasında bitirmiş güvenim yok evlenince mutlu olamayız diyor. Çok inatçı ne yaptıysak vazgeçiremedik aileler birbirinden memndu benim ailem onu onun ailesi beni seviyordu ne kadar dil döktüysek dönmedi. Nazara mı geldik çünkü bir anda oldu hala bir umut hatasını farkeder belki diyorum düğüne 2 ay vardı çoğu şey hazırdı tek mobilya kalmıştı bu haftada onu alıcaktık
Güncellemeler
5 ay
Şöyle arkadaşlar bir ay oldu nişanlanalı zaten biz ve nişandan sonraki ilgizliği beni rahatsız ediyordu ve sürekli dile getiriyordum bazen güzelce anlatıyordum bazen kavga ediyordum ya da tartışma oluyordu mesela bana görüldü atıyordu bende tepkimi göstermek için instadan fotoları kaldırıyordum en sonda bir hafta önce bana tüm gğn yazmadı bende yazmadım sonra kayınvalidemden Ankara'ya gittiğini duydum ve sinirlendim aradım tartıştık defol git o zaman dedim kapadım ve burada bitirdi.
Güncellemeler
5 ay
Şuanda da bahaneleri güvenim kalmadı en ufak şeyde bitirmeye geliyor fotolar kalkıyor vs gibisinden ama kendindeki eksilipi görmedi ya da bu yüzük atma sebebimi tamam o zaman uyarırsın bende yapmam demi
Nişanlım (erkek arkadaşım) yüzük attı?