Baylar bayanlar nisanlimdan ayrildim ve cok zorlandim bu surecte cunku nisanlimdan ayrilma sebebim hakaret kufur kotu sozler duymamdi asiri kiskanclik ve baski vs vs cok uzuldum ama kendime benligimi hice sayamazdim sevgim ola ola ayrildim.. ama karsimdaki kiside hakaret edici rencide edici sozlerle defol git diyimce 40 gundur aramadim sormadim.. karsi tarafta kendini hakli gordu beni aramadi.. esas konuya geleyim ailemin yanina geldim eski sevgilim bana mesajatti ve aradi nisanlimdan ayrildigimi duymus havadan sudan konustuk sonra beni hala cok sevdgini beni bu sefer kaybetmek istemedgini ciddi dusundgunu uc aya kadar Nisan yapalim yazada evlenmek istedgni soledi ve ben soktayim.. bu kisi oyle saygili beyefendi karakterli biriki onun bana cok iyi es olucagina inaniyorum onu begeniyorum ama sevebilirmiyim yeniden? Aşık olurmuyum? Cok travmatik haketmedgm seyler yasadim nisanlimdan bunlari kolay atlatirmiyim? Gecmiste sevgilimle benim okulum yuzumden ve onunda askere gitmesiyle ayrilmistik ben şu an ogretmenim o ise memur oldu cok beyefendi hic kotu sozumuz olmadi ayrilincada cok saygili ayrilmistik ona cok inaniyorum ama korkularimda var erkekler bayanlar lutfen bana goruslerinizi soyleyin dusunuyorum ama kararsizlik var ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırkı çıkmış sorun yok bu işin şakasıydıda
Abla nişanlınla kesin bitirdinizmi? Ona dikkat et gerçi 40 gün bitmiş gbi hakaret eden bir adamla bir ömür geçmez hayırlısı olduğunu düşünüyorum Allahtan öğetmensinde hiç bir zorunluluğun yok enazından ekonomik özgürlüğün var dilerim bütün kadınlarımız senin gibi erkek baskısını çekmek zorunda kalmaz bunun için öğretmenlik hayatnda kızlara ayrı bir önem ver rica
Ondan ayrıldığın için şu an bu adam iyi geliyoda kimse kimseninde içini bilemezki bence onu iyice çöz sora sevgi senin içinde olmalı bunu hiçbirimiz olursun olamazsın diyemeyiz
Hayırlısı olsun çok konuştum fakat yanlış anlama erkek baskısı gören kadınlar gördüm hayatımda sizin gibi kendi ayakları üzerinde duranları görünce seviniyorum hem cinslerim kızmayın adam olun ONLAR BİZİM ANNELERİMİZ05 Yorumla
Soran+1 yılAyrildik kesin ailelerde biliyor.. ben size birsey diyimmi buyuk demiyim asgari ucretle calisirim meslegim olmasada yine o karsimdakinin bana insani olmayan muamelesini cekmezdim.. cunku ailemden boyle yetistirilmedim sevgi saygi icinde buyutuldum ve ailem boyle olmasaydi bile evrensel ahlak degerleri vardir bir erkek hem seviyorum diyip sonrasinda sayip sovup agzina geleni veriyorsa burada sevgiden soz edilemez sevginin oldgu yerde nefret olmaz nefretin oldgu yerde sevgi olmaz.. ben artik aşığim ölüyorum bitiyorum laflarina inanmam artik. yani soyleme bakmam eyleme bakarim.. ogrencilerime kizlara ozelikle bu konuda destek olacagim onlarin kendi benliklerine saygili olmalarini ogreticem... yorumunuz icin tsk ederim ayrica...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bir yorumdada okudum ki uzun süre filört edin iyice tanıyın demiş eminolun aynı çatının altına girmeden çözmek zor ama size güveniyorum çözebilirsiniz fakat benim bildiğim kadarıyla tanıştktan karar verdikten sora evliliğin geciktirilmemesi kürtçe bir laf varda türkçeye çeviremedim :)
- +1 yıl
Ayrımcılık yapmayın sanmayın ki erkeklerin desteğe ihtiyacı yok. şu an sizi üzen erkek bireydi belli ki bazı şeyleri öğrenememiş bu durumda onlarında desteğe ihtiyacı var demektir. İki tarafa da ilgi gösterin kızlara daha çok erkeklere az değil. Kızlara daha farklı erkeklere daha farklı yönlendirmelerde bulunun. Bazı konular ortak olacaktır bunu her iki tarafında anlamasını sağlayın. Mesela küfürü erkekte ediyor bayanda eskiden küfür eden kızlar çok azdı ama şu an kızlarda erkeklere yetişmeye başlamış durumda ağzını bozuyor. Bu her iki cinsiyet içinde kötü bir şeydir tutup erkekler küfür etmeyin demek saçmalıktır. Umarım ne demeye çalıştığımı anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılDogaclama evrensel ahlak degeri vardr kiz erkek kufur etmek hakaret etmek saygisizliktir dunyanin her yerinde boyledir ben bir bayanken agzimdan salak lafi cikmaz bu zor birsey degil dilin ustunde dis var agiz var dudak var bombos cukur degil biraz insan dikkat etsin agzinin ayarini bulsun diye.. biz kiza kufur hic yakismaz bir erkege ise cok basir kalitesiz durur eskiden delikanli erkekler vardi boyle konusmazlardi dikkat ederlerdi sonuc olarak erkek bayan ahlakli olmak erdemdir ben kizlarada erkeklerede bunun egitimini veriyorum.. ayrica kufur eden insanlar var diye kufru hakareti basitlestirip hafifletemeyiz dogaclama ben erkeklerin agzindan bozuk laflar duyuyorum caddede sokakta siz iki uc kisi gozlemleyip soyluyorsunuz bence
- +1 yıl
Ben birkaç kişiyi gözlemleyip söylemiyorum son birkaç yıldır kızlarda küfür konusunda erkeklerin seviyesine ulaştı. Siz öğretmensiniz iki kesime farklı konularda kişisel eğitim verebilirsiniz. İçlerine saygı edebi aşılayabilirsiniz. Her girdiğiniz dersin son 2,3 dakikasını buna ayırabilirseniz eminim yanlış giden bazı şeyleri değiştirebilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Öncelikle sizi tebrik ederim kendinize değer verdiğiniz için birçok bayan böyle bir karar almaya cesaret edemezken siz etmişsiniz. Ve geçen süre 40 gün az değil belli ki hatasının farkına varamamış bu da onun ayıbı hoş anlasa bile artık geçti. Memur arkadaşı sevmeye seversiniz ancak sevgi minnet bunlar zamanla olur. Asıl önemli olan tutkuyla aşkla sevmektir. Memur arkadaş romantik biri miydi? Sadece saygı duymak yetmez çoğu insan önce saygı der tamam iyi bir şeydir ancak yetmez bunu sevginin yokluğunu hissettiklerinde anlayacaklardır. Neyse eskiden neler yapardı sizin için hatırlıyor musunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle ben tsk ederim en azindan okuyup yorum yazip fikirlerinizi pylastiginiz icin... herkese tsk ediyorum burdan bana yardim etmeye calisan degerli arkadaslara... yazdgniz dogru evet saygi tek basina yetermi gecmiste de ole romantik zamanlarimiz gecmedi ama sevgi zamanla olusursa zaten bakicaz yani bir begeni var bazi acilardan uyusma var vs vs yasamadan goremeyiz bilemeyiz sevgi tutku askta olmasi lazim dogru diyorsunuz
- +1 yıl
Acele etmeyin şu an zaten nişanlınızın beklemediğiniz davranışlarından dolayı büyük bir karar aldınız. Bunu şokuyla yanlış kararlar vermeyin. Ayrıca eski sevgiliniz sanırım evlenecek birini arıyordu derken sizin de ayrıldığınızı duyunca dibinizde bitti. Kaç yıl önce ayrıldınız? Burada sevgilinizin amacı evlenmek yuva kurmak tamam sizde kurarsınız ama sıradan monoton sadece herkes üstüne düşeni yapar o kadar. Bence böyle olmamalıdır biraz bekleyin zaman tanıyın kendinize size şunu söyleyeyim biraz kafamı dinlemem gerek zamana ihtiyacım var deyin. Çok kısa süre sonra 1,2 hafta gibi tekrar gündeme getirecektir ya da hiç arayıp sormayıp olursa olur olmazsa olmaz tarzında bekleyecektir. Bu süre zarfında başka adaylara da bakabilir. Ne olursa olsun sizin her türlü zamana ihtiyacınız var. Birkaç ay bekleyin acele etmeyin konumunuz iyi işiniz var nasılsa evliliği aceleye getirmeyin.
Soran+1 yılEvet cok dogru diyorsunuz gercekten bende sizin goruslerinize katiliyorum bende oyle monoton bir hayat istemem elbette zamana cok ihtiyacim var yasadigim durumlar nisanlimdan dolayi kolay degil bende kendisine karsi cok kizginim ama bu ona inat nispeten bir davranis diye asla yola cikmam bu beni yanlisa goturur her zaman
- +1 yıl
Aynen öyle demeye çalıştığım tam da buydu yaşadıklarınızdan ötürü fevri yanlış kararlar verip mutsuz olmayın. Duygusal açıdan iyileşince birazda bekarlığın tadını çıkartın kafanızı dinleyin. Evlenmek istedikten sonra çok rahat evlenirsiniz ki öğretmen olmanızda şansınızı arttırıyor bu durumu hızlandırır.
+1 yılGeçmişe bakarak yaşama.
İyiki nişanlından ayrıldın öyle hakaretleri, kötü huyları varsa.
Pişman olacağın bir evlilik yapmadın, hatanın neresinden dönersen kârdır.
Eski sevgilin senin istediğin gibi biri sanıyorum. Bence bir kaç ay konuşun arkadaş olarak, ısınırsan sevgili olun.. nişanı , evliliği kendiliğinden gelir zaten. Anlattıklarına göre eski sevgilin sana iyi gelecek bence 👍👍👍02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah dediginiz gibi olur. nisanlima gelince cok sevdim cok fedakarlik ettim oda kendince sevmistir ama benim sevgi lugatimda saygili olmakta vardir ben birazda artik mecbur kaldim hem seviyorum diyip hemde kotu sozlerini cekemezdim cok celisirdim kendimle ve kendime saygim kalmazdi diye dusunuyorum.. eski sevgilime gelince şu an icin heyecan duymuyorum ama bir cok
Ozeliigi karakteristik anlamda istedgm
Gibi zamanla sevgi tutku olurmu
Bilemiyorum tabi zaman
Diycez bakicaz- +1 yıl
Zamanla o hakaretleri , sözleri sevgini bastırırdı iyi yapmışsın, çokta haklısın
Bakalım eski sevgilinle nasıl olacak, iyi şanslar
+1 yılkader aglarini oruyor. her iste bir hayir vardir diye bosuna dememisler. insallah mutlu olursunuz bende denemelisin yalniz daha nisanlindan yeni ayrilmissiniz eski sevgilinle gorustufun duyulmasa daha iyi olur yoksa bu sefer nisanlinin ailesi falan laf soz yapar biraz dikkatli ol ne de olsa camur at izi kalsin manrigiyla hareket eden insanlar oldukca, zor gercekten ama asla vazgecme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet nisanlimin ailesi benim yasadigim sehirde degil... zamana birakmam gerektigini karsi tarafada soyledim karsi taraf anlayisli ben beklerim seni sen ne dersen o diyor..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
+1 yılex' ten next olmaz derler ama kötüde ayırlmamışsınız artılarını eksilerini koy bir kenara hangisi ağır basıyorsa onu yap ama yeni bir ilişkiden cıkmışsın biraz kafayı topla derim adamın evlilik teklifi etmesi sende etki bırakmaya başlamıştır konusmadanda belli işte yeniden sevebilecekmisin zaten seviyo olsaydınız o dönemi bir şekil atlatırdınız demekki güclü değildi ilişkiniz iyi düşün mantıgını kullanıp evlendin diyelim ee bişey hissetmiyorsan nasıl yürüyecek o ilişki sanada onada yazık olur. belkide cok iyi gidecek herşey mutlu olacaksınız kısmet herşey top sende :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen size soyle ifade ediyim nisanlimi cok seviyordum oda beni sevdgini soylerdi gosterirdi ufacik bir sorunda agzina geleni verirdi kufur hakaret ederdi ben nisanlimi cok sevmeme ragmen ayrildim neden mi saygisizliktan dolayi bir erkegi ne kadar severseniz sevin saygi olmayinca o erkekten kalben ruhen bedenen uzaklasiyorsunuz gelelim eski sevgilime ondan hoslaniyordum cekim vardi gecmistede suanda ise gecmisteki duygulari hissetmeye basliyor gibiyim ama buna emin degilim mantik evliligi benimde tercihim degildir acikcasi mantik evliligi olucaginida sanmiyorum biraz kafami dinlemek konusunda cok haklisiniz ama karakterini huyunu cok iyi biliyorum aradan 4 sene gecmis duygularimi dusuncelerimi iyi tartmam lazim.. zaman cok iyi gelicek bana sanirim
- +1 yıl
sayıgının olmadıgı yerde sevgide olmaz iyi dayanmışsın ilerde daha kötü olabilirdi zararın neresinden dönersen kardır. yani aradan yıllar geçmiş o zamanın düşüncesiyle bu zamanın arasında uçurum var güzel tartman lazım olayı ilk önce kendine zaman ver olayı yavaştan al acelesi yok geç olsun temiz olsun
eski sevgilinin evlenme teklifini kabul et.
Bu devirde baskı kurmayan beyefendi erkek çok çok az zaten , fırsatı kaçırma derim. Mutlu olmak seninde hakkın :)03 Yorumla
Soran+1 yılEvet beyefendi ölcülü bide saygili ben ayrildgim nisanlimdan cok cektigim icin daha iyi idrak edebiliyorum bazi seyleri..
Soran+1 yılElbette acelemiz yok aynen biraz bakmak lazim
Gizli cevap veren bayana katiliyorum. Hemen Nisan sonra dügün yapmayin.. 6 ay kadar konusun baktin olacak gibi Nisan yaparsiniz. Br alti ayda nisanli konusursunuz seneye yaza dùgünü yaparsınız insallah..
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaman konusunda cok haklisiniz bende boyle dusunmustum...
Soran+1 yılTsk ederim sagolun bir de bir erkek olarak sunu sorayim size ben nisanlimin ilk sevgilisiyim cok guzel gecirdik sizce en ufak kavgada hakaret eden kotu soz soyleyen bir adam yuzukleri attiktan sonra dönmeye kalkarmi 40 gun oldu ayrilmistik daha once donen ben olmustum.. sizce zaman gectikce dönmeye kalkarmi?
Soran+1 yılGüzel günler yasandi iki sene zamanimiz gecti orayi eklememisim kusura bakmayin
- +1 yıl
Nasilki diyeri onca seneden sonra döndüyse nisanlinda dönebilir. İhtimal var tabiki.. aslinda söyle yapsan daha dogru mu olur bilmiyorum. Nisanlisini hala seviyorsan ve diyerine göre sevgin agir basıyorsa.. Grurunu tekrar kenara birak konuş ama eski sevgilinin seninle tekrar denemek istediginden haberi olmasin. Haberi olursa baska duygular yani hırs, intikam, inat gibi vs hisler isin icine girebilir. Onun icin ondan haberi olmadan son kez konuş olmayacaksa helalleş ve gönül rahatligiyla eski sevgilinle deneme yaparsin.. yani ben elimden geleni yaptim gururumu yendim konustum dersin icin rahat olur.
Soran+1 yılBen size soyle ifade ediyim inanirmisin her seferinde hatasini tolere etmekten arkasindan kosmaktan yoruldum.. ben hayatimda duymadgm kotu sozleri duydum eger onu ararsam bana cok kotu davranicaktir iyi davransa bile sesini dahi duymak istemiyorum cunku kotu sozleri kulaklarimda cinliyor emin olun iki kere ayrildik ikisindede hep donen taraf sevgisi duygusu agir basan ben oldum ama surekli ayaklar altina alinanda ben oldum sizce boyle bir insan daha anlarmi son kez konusmayi gururumu hice saymaya degermi adam sevgiden bunu yapiyor demez bana muhtac der egosunu tatmin eder oyle be yapida yani :) sizce konusulmaya degermi?
- +1 yıl
Yani ben tabi neler yasadiniz neler gordunuz herseyi bilmedigim icin bide onun tarafindan baktim. Simdi oda pismandir belki seni aricak ama onca kötü sözden sonra senin terslemenden veya konusmamandan korkuyorda olabilir diye dusündüm.. sonuc olarak kesin ayrildiysaniz hani yüzükler falan atıldıysa ve tam anlamıyla tamam bitti diyorsan ilk konustugumjz gibi hayatina devam et.
İyi geceler hanım efendi bir şey sormak istiyorum nişanlımla ayrıldık demişsiniz bu ayrılık dan ailelerinde haberi varmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılGünaydin Elbette ailelerinde haberi var
Soran+1 yılTsk ederim
Yorumunuz icin bende oyle dusunuyorum acele etmeye gerek yok zaman diyelim...
eş olucagına ınanıyorsan neden ayrıldınız ki boşuna sevgılı olmaz insan
06 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba murat bey yasim kucuktu dusunlerim bu kadar olgunlasmamisti yani kucukluk toylukmu diyim bu kadar idrak edememistim..
Soran+1 yılTabikide gorusleriniz cok onemli ben zaten kendimi hazir hissetmiyorum dedim 6 ay minimum fazlasida olabilir onu elbette dusundum
Soran+1 yılBaska dusunceleriniz elestriniz gozleminiz varsa lutfen paylasin
- +1 yıl
şu an bir düşüncem izlenmimin yok tabi ama bende durum şu oluyor ayrıldınız ya 3 gün bile olsa araya soğukluk girdimi üstesinden gelmek çok zorlaşıyor mesela ben kendimden örnek veriyim ben normalde maço erkeğim sevgilim sen ciddiliğini evimizde yaparsın diyor bugun ona sonsuzluk isim kolyesi vericem mesela bende şu var konuyla alakası yok ama neden 14 şubatta herkes birbirine hediye alıyor ki adamın biri senede bir gün yapmış çakma sevgililer hediye alıyor birbirine ben yemin ediyorum ilk tanıştıgımda şunu söyledim ben dedim süslü aşk sözleri falan bilmem dedim ama adam gibi severim dedim oda benim adam gibi seveni yüreğimde taşırım dedi bence o misal erkek arkadaşını tanımam olur gibi görüyorsan dene derim çünkü sonra pişman olmak ta var hayatta biraz zaman iste aileler tanışmadan 2-3 ay görüşelim falan de zaten seni seviyorsa 3 senede 5 senede bekler önce sen kafandan içinden eski ilişkini bitir yani hazır olunca başla tam emin olunca başlayın yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmiyorsan bana gönder diyormuşum. Bak arkadaşım hayatına biri girmediği sürece nişanlını unutamazsın karşına harika bir fırsat çıkmış sonra pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etmelisin bence. Ama biraz zaman ver. Hemen Nisan yapmayin. Nisanlinla. bittimi simdi tamamen. Seni rahatsiz. etmeyeceginden eminmisin
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aynisini dedim ben zor bir surecten gectim zor bir tecrube edindim bana biraz zaman ver dedim sen nasil istersen dedi ben sana birakiyorum beklerim sabrederim dedi.. nisanlima gelince kibirli hirsli ve asla kendinde hata gormeyen surekli benim kapatici olmama tolere etmeme duzeltmeme alismis biri oldgu icin aramayacagina eminim birde esyalarini gondermek icin Mesaj attim mesaj ulasmadi telden filan engellemis bende adresini buldum yolladim.. ben arayacagini sanmam..
Cevap sahibi+1 yılO zaman cok iyii. Sevindim adina gerçekten. Gecmisi zamanla siliceksin. Cok dusunme. duygusaL davranma lutfen. Hersey mantik çizgisinde olsun. bir takim dersler cikarmissindir zaten. herkes dengi Dengine gerçekten. Hayirlisi buymus. iyi sabrettmissin yiNe. ssabrina hayran kaldim. Yeni iliskin icinde acele karar verme. Yine aileler isin icine girmeden oturn konuşun derim. Ikinzde olgun bireylersnz. Olumlu görüyorum ben. Mutlu olmaniz dilegiyle.
Soran+1 yılCok tsk ediyorum bugun oturduk konustuk ben daha cok dinleyen taraf oldum elbette dusuncelerimi duygularimi ifade etmeye calistim elimden geldgi kadar.. sabir konusuna gelince tsk ederim sagolun ama bazen kendime kiziyorum neden bu kadar sabrettim diye demekki benimde sabrimin bir sınır ciZgisi varmis.. dedigini gibi hayirlisi buymus ve su sozunu cok dogru her sey dengi dengine.. Dusunceleriniz ve yorumlariniz icin tsk ederim hepimiz icin hersey cok olmasi dilegiyle...
+1 yılBence sen kabul edemesende adama karsi bişeyler hissediyosun adamı ovmusun :) çok güvenilir cok inanıyorum vs. Bence bir dene sevgili olun yeniden zararı olmaz :)
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilinin düşüncesi;
40'ı çıktı bunların ben bir evlenme teklifi edeyim şu kıza.12 Yorumla
Soran+1 yılAslinda oyle lay lom
Biri dgildir kendisi yani ciddiyetsiz biri degildir beni tandgi inandgi guvendgi iyi bir es olucagimi dusundgu icin boyle bir teklifte bulunmus olabilir...- +1 yıl
belkide :)
Memur adamdan zarar gelmez ama size bu tarz adamlar yaramaz marjinal gerek ablacim
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dediniz anlamadim?
evlilik basit bir iş değil, iyi düşün öyle karar ver
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende bunun farkindayim iyi dusunucem dusunuyorumda acele karar verip yanlis yapmak istemiyorum
+1 yılEvlenme odaklı düşünme bence. Evet yeniden deneyin bir ilişkiye başlayın ama akışına bırakarak
00 YorumlaSen nişanlının yanında mı kalıyordunki ailemin yanına geldim demişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok arkadasim ben gorev yerim var nisanlim ayri sehir ailem ayri gorev yerim ayri kisaca hepimiz ayri yerlerderyiz
40 ının cıkmasını mı beklemiş:D
21 Yorumla
Soran+1 yılHayir arkadasim bekledim niye beklemeyim
+1 yılEski sevgiliden yeni sevgili olmaz boşver..
02 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi dusunurdum hep ama şu an kararsizim karsimdaki insanin olumlu ozelikleri yogunlukta oldgu icin etkileniyorum sanirim zamana birakmam lazim aslinda herseyi
- +1 yıl
Bencede zamana bırak şu an zaten nişan attığın için onunda üzüntüsünü yaşıyorsundur.. Herşey bir yerine gelsin.. Yanlız kal biraz iyi olacak. Acele karar verme.
+1 yılbana biraz saçma gibi geldin
04 Yorumla
Soran+1 yılSize sacma gelen taraflarini yazin bende konusayim anlatayim
- +1 yıl
izah etmeye gerek duymuyorum.
Soran+1 yılIzah etmeye gerek duymuyorsan neden ustunden tutma gelisguzel cumleler yaziyorsun ya aciklamani dusunceni net bir sekilde yazarsin ya da insanlara saygi cercevesinde konusursun... cumlelerine dikkat et saygili konus...
- +1 yıl
ben zaten saygılı konuştum, bana saçma geldiğini söyledim. Saçmalık bunun neresinde sen bulamıyorsan ben sana bunu sana izah etmek zorunda değilim ki. Sormuşsun fikrimi söyledim, he der geçersin. Bu kadar yani bunu uzatmaya gerek yok ki
+1 yılPusuda bekleyen hain tilki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl40 ı çıksın dediğimiz olay bu olsa gerek
00 Yorumla Acele karar verme. Sonra sonuçlar daha kötü olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen acele etmemem gerekiyor etmiycemde
Hmmm ok
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz cok aydinlatici cok yol gosterici :)
Ver Allah'ım ver
00 YorumlaO_o ...
04 Yorumla
SoranYazmak icin mi yaziyorsunuz anlamadimki
Soran+1 yılBende şoktayim sanki her sey bir ruya gibi kabus gibi...
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımdan ayrildim 40 gün sonra eski sevgilimden evlenme teklifi aldim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler