Nişanlımdan ayrildim 40 gün sonra eski sevgilimden evlenme teklifi aldim?

Baylar bayanlar nisanlimdan ayrildim ve cok zorlandim bu surecte cunku nisanlimdan ayrilma sebebim hakaret kufur kotu sozler duymamdi asiri kiskanclik ve baski vs vs cok uzuldum ama kendime benligimi hice sayamazdim sevgim ola ola ayrildim.. ama karsimdaki kiside hakaret edici rencide edici sozlerle defol git diyimce 40 gundur aramadim sormadim.. karsi tarafta kendini hakli gordu beni aramadi.. esas konuya geleyim ailemin yanina geldim eski sevgilim bana mesajatti ve aradi nisanlimdan ayrildigimi duymus havadan sudan konustuk sonra beni hala cok sevdgini beni bu sefer kaybetmek istemedgini ciddi dusundgunu uc aya kadar Nisan yapalim yazada evlenmek istedgni soledi ve ben soktayim.. bu kisi oyle saygili beyefendi karakterli biriki onun bana cok iyi es olucagina inaniyorum onu begeniyorum ama sevebilirmiyim yeniden? Aşık olurmuyum? Cok travmatik haketmedgm seyler yasadim nisanlimdan bunlari kolay atlatirmiyim? Gecmiste sevgilimle benim okulum yuzumden ve onunda askere gitmesiyle ayrilmistik ben şu an ogretmenim o ise memur oldu cok beyefendi hic kotu sozumuz olmadi ayrilincada cok saygili ayrilmistik ona cok inaniyorum ama korkularimda var erkekler bayanlar lutfen bana goruslerinizi soyleyin dusunuyorum ama kararsizlik var ne yapmaliyim?
Nişanlımdan ayrildim 40 gün sonra eski sevgilimden evlenme teklifi aldim?