Eski sevgilim ayrılalı onca zamandan sonra bana istek attı ben kabul etmedim bir hafta sonra nişanlandı?

eski sevgilim 3.5 yıllık ilişkimiz vardı ayrılalı da 6 sene olmuş nereden baksan bana 4 senedir falan instagramdan istek atıyor her yaz denebilir ve ben kabul etmedim asla mesela beni görüyor yolda bir gün sonra istek atıyordu kabul etmiyordum bir haft bekletip geri çekiyordu sonra her sene yazın istek attı kabul etmedim geçen hafta yine istek atmış bana kabul etmedim tabi gün içinde geri çekti ben de artık en sonunda bi mesaj atıyım da istek atıp durmasın dedim bi sonu gelmiyor yani rahatsız oldum hep bi istek atıyorsun bana karşı hislerin mi var yazdım bilerek hisleri olmadığını biliyorum sinirlensin bi düşünsün diye neyse 4 gün sonra bana bi kız istek attı hiç kabul etmem tanımadığım insanları bu sefer ettim ilk defa 3 gün sonra kız story attı bugün baktım 2-3 saat önce eski sevgilimin nişanlacağı kızı atmış bana istek atan kız büyük ihtimalle arkadaşlar bi baktım kızı istemeye geliyor böyle kız balkona çıkmış sonra diğer story de eski sevgilimin kafası böyle eğikti kahve içerken tanıdım o mu acaba diye bi şaşırdım diğer story bakınca beraber böyle fotoğraf çekilmişler resmen sözlenmişler yani 1- eski sevgilimin istek atmasına mı şaşırıyım ki hep yaptığı şey 2- kızın arkadaşın istek atıp benim bilerek görmemi sağlamalarına mı şaşırıyım 3- kız daha 18-19 yaşında yani eski sevgilim 24 yaşında yani kız küçük baya minyon yani amaç nedir anlayamadım

Eski sevgilim ayrılalı onca zamandan sonra bana istek attı ben kabul etmedim bir hafta sonra nişanlandı?