Evlenen ve nişanlanmadan bir hafta önce bana bi veda bile etmeden beni yüz üstü bırakan sevgilim zannettiğim ve aslında nisanlanm+?

ak üzere olan adam üstelik beni her yerden engelleyen hiçbir açıklama yapmadan ve nisanlisini benimle aldatan adam (benim sevgilisi öldüğünden haberim yoktu) geçen durduk yere aradı numarasını değiştirmis aradi ama onun sesi değildi bi arkadaşına aratmis herhalde sonra yine engelledi şaka gibi djshs ben naptım ona hiçbir şey sevdim sadece o beni elde etmek için çirpinan kendisiydi. Sonra nisanlamip beni her yerden engelledi. Ama erkekler böyle yapar dersiniz dimi ama hayır o melek gibi bi erkekti çok garip. Neden aramış olabilir sizce evli adam beni ilgilendirmez öylesine soruyorum size amaç muhabbet yani karısı da bana yazdi sonra instagramda fake bi hesaptan eşimle en son iletisiminiz ne zaman oldu dedi halbuki bir senedir hiç konuşmadik nisanlandi beni engelledi. karısı neden bu kadar işgillemiş bilmiyorum ama kadinlar anlar tabi. Arkadaşlar çocuk beni o kadar kötü bıraktı ki hayata küsmüştüm çünkü hiç beklemediğim bir hareketti.

Evlenen ve nişanlanmadan bir hafta önce bana bi veda bile etmeden beni yüz üstü bırakan sevgilim zannettiğim ve aslında nisanlanm+?