Nişanımıza 2 hafta kala ayrıldım, onun hatasıydı. Yine de beni özlüyor mudur? Yoksa çoktan hayatına birisi girmiş midir?

2 yıldır sevgiliydik, her şey yolundaydı. İşler ciddiye binince saçmalamaya başladı. 'Onu isterim, bunu isterim'ler başladı. İstediği olunca mutlu olmuyor bir başka şey istiyordu. İstediği olmayınca ise delirip kavgalar çıkarıyordu. Yaptığı bu saçmalıklar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım çünkü ben de sinir hastasına dönüşmüştüm. İlişki döneminde fark etmediğim şeyleri iş ciddiye binince gördüm anlayacağınız. Bittiğini söylediğimde 2 gün boyunca yalvardı yakardı ama düzeleceğine inanmadığım için yok dedim. Çünkü bana göre bunları ilişki içindeyken de düzeltebilirdi. Sonra da ne bir arama ne bir mesaj gelir oldu. Sizce beni gerçekten sevmiş midir? Ya da elinden oyuncağı gittiği için üzülmüş taklidi mi yapmıştır o 2 gün? İçim parçalanıyor, tüm yaptıklarına rağmen sevgimde bir gram eksilme olmadı. Dolayısıyla özledim. Sizce o da özlüyor mudur ya da hayatına devam edip başkasını almış mıdır? Ayrılalı 1 ay oldu.

Nişanımıza 2 hafta kala ayrıldım, onun hatasıydı. Yine de beni özlüyor mudur? Yoksa çoktan hayatına birisi girmiş midir?