2 hafta önce ayrıldım sevgilimden bn onu unutamadım sizce o beni unutmuşmudur 1 yıl 2 ay çıktık?
çoktannn...
yok ya hemen unutamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
seviyorsa unutmazz..
en nihayetinde bir bahanesini bulup arıcaktır seni..
seviyorsa o içindeki özlem onu boğacaktır geri..
amaa sen hiç yazmıcaksın ona ki seni kaybetmenin ağır duygusunu yaşamalı..
Döner merak etme ama seviyorsa tabiki..
Tıpkı benim gibi.. Gururlu erkek..
bizim gibiler özlemekten ölsekte yazmayız karşı taraf yazana kadar..
Ama bir yere kadar; öyle bir an gelir ki parmaklarına hakim olamazsın. bir şeyi bahane eder yazarsın. Sen neden yazmıyorsun peki?
peki nasıl konnuşmalar, okudun mu?
aranızdaki sevgiye göre değişir. Zaten sırdan bir ilişki ise çoktan unutmuştur. Ama bazı erkekler yıllar geçse bile unutmaz. eski sevgiliin karakterine bağlı bu
Unutur eninde sonunda ama bunun süresi onun ne kadar duygusal olduguna göre değişir bence. İlk başta çok acı çeksen bile acılar zamanla azalır. Kadınlar erkeklerden daha bağlıdır ve daha zor unuturlar. Seni unutmadığını sandığın bir erkeği çok kısa bir sürede başka bir kızla görüp şok olabilirsin.
unutabilir merak etme. ama cevap atarsan daha cok zorlaştırırsın unutmasını.
Benim şahsi görüşüm bu. ama cok fazla takıntılı tipler de vardır. sonra unutmazsa niye unutmadı diye bana kızmayın :P
:)) peki. daha yaşında çok genç zaten. Sen önüne bak. eskileri de unut ;)
mutluluklar.
Unutmaz öyle hemencecik. . Balık hafızalı olmasi gerekir insanin:). . oda özlüyodur hatta.. yaşanmislik var sonuçta..
Cevap
4Cevap
Kişisine göre değişir. ben 3 ayda unuttum.
imkansız çok sevdiyse.
eğer yok sevmeyip takılmalık gözle baktıysa hani seviyor gibi yaptıysa unutmuştur bile.
Rica ederim.
Geride kalan ve ilk seni seviyorum diyen unutamaz
Hemen unutulmaz kaç yıl çıkmışsınız sonuçta
Çoktaaan
coktannnnnnnnnnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar