2 yıllık bir ilişkim 16 gün önce çalgılı çengili nişanla devam ediyordu. Ne olduysa o nişandan sonra oldu.. Annesi zaten kaprisli bir kadın bana nasıl konuşmam gerektiğini felan öğretiyor.. Ben artık dayanamadım sinirlendim benimkine söyledim... Tabi onlarda bizim ailenin bazı saçma sapan konuşmalarını duyunca annemle annesi laf dalaşına girdiler.. Derken konu çok uzadı.. Benim ailemden herkes çocuğa ve annesine iğneleyici laflar söyledi... Tabi bu gelişen olaylardan benim hiç haberim yok... Nişanlım beni benim hiç suçum günahım yokken senin ailen şöyle senin ailen böyke ben uğraşamam diyerek beni bıraktı.. O kadar üzgünümki nişan fotoğraflarım hazırlanıyor benim nişanım bozuluyor.. Birde nişanlım çok anneci her şekilde annesini savunuyor... Haklı mı haksızmı umrunda bile değil.. O seslenmeyince annesine benim sesim çıktı. Ben ne yapıcam? Yasımı bile tutturmadılar benden taktığı 3 5 takıyı istediler ve gelip aldılar.. Herşey o kadar ağrıma gidiyorki kendimi rezil hissediyorum.. Herkese rezil oldum.. Kaynanam beni kuzenimle kıyasladı o daha samimiymiş böyle oluncada annemde kapıma damat diye getireceğim o kadar çok insan vardıki seni seçtik diyemi böyle oldu diyerek nişanlıma yüklendi... Benim kızımı alacak insan çok dedi... Oda ver kime veriyorsan felan dedi... Ben ortada kalan oldum.. Güya beni çok seviyordu ama beni yarı yolda bıraktı. Biliyorum benim aileminde hataları var kabul ettim zaten ancak onun aileside bizden az kalası değiillerdi. Ben her ne olursa olsun başımıza gelen herşeyde onun yanında olmayı kabul etmiştim ama o ailesinin artık beni istememesinden ötürü beni bıraktı. Takıyı aldıktan sonra benimki whatsapptan engeli kaldırdı sonra tekrar engelledi ve sonra tekrar açtı şimdi tekrar engellledi Ne yani amaç ne? ve bu fotoğrafı paylaşmış ne anlatmak istiyor?
Kıyamam ya size yazık üzüldüm sizin adınıza büyüklerin kaprisinin faturasını siz çekiyorsunuz belliki hala seni seviyor bu çocuk unutmamış ama dediğin gibi ailesinin baskısı söz konusu ne senden vazgeçebiliyor nede ailesinden vazgeçebiliyor ne de senden bu dengesiz tavırlarının sebebi bundan bence
Işte hep bu hep bunun suçu 👇 👅👅 Susması bilmiyorlar biri ortalığa bir taş atıyor gelde çıkar Hayır O olsin yapacak bir şey yok inslalah karşına iyi biri çıkar yine.. Zaman en büyük ilac sana ne desek boş bir süre travma yaşayacak ama atlatacaksin.. Milletin lafına takılmayın.
unutmak kolay değil evet şimdi unut onu diyerek topu sana atmayalım. ama sanırım o artık sıkılmış ve ayrılmaya vakit aramış gibi geldi bana. bence yani. dik dur eğilme KizlarSoruyor seninle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Barışırsınız zamanla geri döner Biranda bitmez hiç bir şey ama sen geri dönebilecek misin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum döneceğinide sanmıyorum. Ailesi beni istemiyor ve o ailesi için bana dönmez
üzüldüm olanlara. kolay değil tabi, zor bir sürec seni bekliyor. ama olanlardan sonra devam etmesin zaten. ikinizinde ailesi fenaymış öncelikle. aileler böyle oldukça mutlu olamazdınız. evlenip bosanmaktan iyidir. oda sen gibi üzgün ama dediğin gibi annesinin sözüne cok bakıyor. zaman lazım, unutacaksın. ilerde iyiki olmamış diceksin bunu bil. bunu bil ki için rahat olsun. sen yanlış yapmadın. bu çok önemli.
En İyi Cevaplar