Nişanlım beni bıraktı?

Çocuk beni çok seviyormuş gibiydi nişanlandık işte 1 ay nişanlı kaldık sonra nişan attık annesi sürekli üstüme geliyordu fotoğrafıma çok çirkin çıkmışsın falan yazmıştı. Ben de dediğinizi önemsemiyorum tarzı bir şey demiştim. Annesi de ona hemen bu kızı terk ediyorsun falan demişti. 1 ay nişanlı kaldık. Sonra tekrar geldi barışmak için. Kendimi senin için düzeltmek istiyorum falan dedi. Sonrasında senin başkasıyla yatma potansiyelin var dedi tekrar bıraktı. Aynı adada yaşıyoruz arkadaşlarımız ortak sürekli karşılaşıyorum. Geçen arkadaşım dediğim kız da ona sulandı barda benim önümde el ele dans ettiler gülüşerek. Ben onun için nelere katlandım zamanında annesi bana ne küfürler etmişti arkamdan kapımdaki süpürge olur anca vs. Demiş. Bir de demiş ki TC vatandaşlığı için olmasa oğlumla bu kızı asla evlendirmeye kalkışmam falan. Şimdi çocuk annesinden ayrı evde yaşıyordu yanına taşındı annesinin. Benden ölesiye nefret ediyor. Kafayı yemek üzereyim nasıl çıkacağım bu üzüntünün içerisinden siz olsanız neye inanırdınız napardınız?
Nişanlım beni bıraktı?