Sevgilim beni terketti iki hafta sonra da hemen nişanlandı travma yaşıyorum napıcam?

Beni sevdiğini aşık olduğunu ve bana hatta karıcığım bile diyordu askerden geleli 7 ay falan oldu ama benim geçen yıldan sorumlu olduğum derslerim kalmıştı hemde bayağı vardı onları vermeye gittim istemeye gelin diyemedim bana dedi ki okulu bahane ediyorsun aylarca evlenmek için ısrarda bulundu şu okul dersimi vereyim acele etmeyelim dedim kafam karıştı açıkcası birazda sonra ve martın 7 sine kadar böyle geçti onu çok seviyordum onsuz yapamıyordum aşıktım ona bana sana son kez soruyorum nişan olsun istiyorum yüzükler takılsın istiyorum dedi ben onu gözümden dahi sakınırdım onsuz asla yapamazdım ben zamana ihtiyacım var şu son 5 dersim aradan çıksın lütfen dedim zaman ver işede girerim hem kendi yuvamızı kendimiz kurarız falan dedim sonra ben anlamam bana net tarih ver dedi şu tarihte nişan olsun de biz gelelim dedi benim diyeceğim bir şey yok net tarih şu an veremem dedim senle nişanlanmamız 2 yılı bulur dedi ben hayır öyle bir şey yok dedim umursamıyorsun dedi alakası yok dedim yanlış anladın dedim beni hiç bırakmazdı hissetmedim de gideceğini sonra 3 gün yazmadı ara verelim dedi hüzünlü müzik paylaştı instagramdan ara verelim dedikten sonra bende kızdım ona ara verdiği için yazmaıdm 3. gün akşamı bana bitti dedi ve ben yalvardım yakardım gitme diye hüngür hüngür ağladım ama gitti sen sevgili olmaktan başka ne bilirsin dedi sonra dönmesi için yüzyüze görüştüm dönmedi dediğin gibi olsun takalım yüzükleri dedim bitti istemiyorum dedi sonra öğrendim ki o başkasıyla söz nişan aşamasına gelmiş benim haberim yokmuş beni bırakır bırakmaz 1 hafta içinde başka kızla sevgili oldu ve hemen o kızla söz nişan yaptılar şok oldum dayanamadım yüreğim kaldırmadı bunu haketmedim 😭 halen travmayı atlatamıyorum suç benim mi?
Sevgilim beni terketti iki hafta sonra da hemen nişanlandı travma yaşıyorum napıcam?