Eski sevgilim 3-4 haftaya kadar kimse ile evlenmicem diyip ümitler verdi ve evlendi bu vebalmidir?

Söyle anlatim size, benim 7 yillik sevgilim resmen gitti evlendi. 5 yili sorunsuz brbrdik sonra ailelere söyledik sorunlar cikti vs. Daha sonrasinda 1 yil gizli yürüttük. Ondan 1 yil sonrada kavga ettik daha sevgili degiliz dedik güya ama sevgili gibi herseyi yasadik. Bana karisti etti felan hersey normal sevgili bildigin söz olarak sadece sevgili degiliz diyirdu. Ve güya o sevgili olmadigimiz sürecte bana hep diyordu senle evlenemedim ama kimseylede evlenmem son nefesime kadar senin olcam en azindan kopmamis oluruz birbrmzn oluruz sende evlenme. Bende tabi kabul ettim kendimi kapattim herkese. Ve ne oldu sipsak 1 hafta icinde gitti dayisinin kizi ile nikahlandi resmen ve ben kala kaldim ortada. Bide utanmadan diyor sevgili degildik zaten. E onca sözler yeminler? Simdi bu sizce hakkima girmis demekmidir? Hakkimi helal etmiyorum zaten ama bu ahim tutar mi?
Eski sevgilim 3-4 haftaya kadar kimse ile evlenmicem diyip ümitler verdi ve evlendi bu vebalmidir?