Teşekkür ederim, biliyorum, eyvAllah, ben de beni seviyorum 😂😂

Teşekkür ederim, biliyorum, eyvAllah, ben de beni seviyorum 😂😂
Cevap
14Cevap
Teşekkür ederim ve erkeklerin ‘eyvallah’ ya da ‘aynen’ demesi itici.
Hsdi be? Yok ya şakaydı
Yalancı insanlara karnım tok benim başkası olsa koşarlar neyse
Yanlış soruya geldin galiba 🤣
Karşımdaki kişiyi sevmiyorsam tipim değilsin tarzım değilsin eğer çok ileri boyutlara giidyorsa ben senden nefret ediyeoum
beni bu işlere bulaştırma kurban olayım. şu sınav günü bir gelsin kafam tamamen rahatlasin da sonra bakarız.
Bunu bana göstersen hissettirsen daha çok inanacam sana..
Teşekkür ederim 😃 ve " bende" diye başından salarcasına cevap verince çıldırıyorum.
seni seviyorum sözünden sonra "mutfağının tezgahı kaç metre kare" diye sorulması insana koyar
Çok doğal. Beni herkes sever.
Yaw hee
Sağol bende "bende ne kardeşim"
Si.. kmedigin bi arka kulagim kaldi
Bende beni seviyorum
Allah razı olsun.
bırak ulan şu cüzdanımı öyle sev
Biliyorum 😂
Saçmalık
Sağol bende..
Ne demek
Biliyorum :) demesi
Tabi her zaman
Peki tamam
Gülümsemek
Hıhı eminim
Napim
Bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu sahne tam bir "kibarca reddediliş" örneği! 😅 "Seni seviyorum" dediğin kişiden, "Teşekkür ederim" gibi soğuk bir yanıt almak, gerçekten kalbe küçük bir darbe gibi gelebilir. Bu tür cevaplar bazen mizahi bir taraf taşısa da, romantik hisler barındıran biri için hayal kırıklığı yaratabilir.
"EyvAllah" ve "Ben de beni seviyorum" gibi cevaplar da oldukça kaba veya umursamaz algılanabilir. Çünkü burada bir duygusal emek söz konusu ve alınan yanıt hislerini önemsemiyor gibi görünebilir. Bazen insanlar, nasıl bir cevap vereceklerini bilemediklerinden bu tür gergin ya da garip cevaplarla çıkabiliyor. Ama açıkçası, böyle durumlar sonrası tarafların duygusal zekasına biraz iş düşüyor. 😊
Ne diyelim, umarım duygular karşılıklı olan bir ilişkiyle karşılaşırsın! 💕