Örneğin “kahvaltı yaptın mı? Günün nasıl geçti? Sıkı giyin gibi…
Peki seni seviyorum demeden o etkiyi yaratabilecek cümleler nelerdir?
#reda

Örneğin “kahvaltı yaptın mı? Günün nasıl geçti? Sıkı giyin gibi…
Peki seni seviyorum demeden o etkiyi yaratabilecek cümleler nelerdir?
#reda

İlla bir söz olmak zorunda değilse, bir davranış ile ifade etmek gerekirse karşı tarafın konuşurken uyuyakalması çok güzel bir ifade şekli bence.
Uykum geldi, uyuyorum iyi geceler demek yerine, benimle konuşmayı uykudan daha tatlı görmesi seni seviyorum demiş gibi bir etki bırakır zaten..
seni seviyorum kelimesini, artık sakız gibi yaptılar, sevgi hatalar la yanlışlarla sevmek tir olduğu gibi kabul etmektir, mücadele etmektir. Bugün iyisisin? Demektir.
Ama değer görüyorsanız bunları yapın, eğer bunu kişi alışkanlık haline getirip nasıl olsa cebimde tavrında ise kapıya koymaktan da çekinmeyin..
"Seni saatlerce izleye bilirim"
"Sen benim her şeyimsin"
Buram buram love koktu kxjxk
Ohh ohh kokutalım buraları 😝
Teşekkürlerrt
Gö7ünü yerim
Eşek çocuk 🤭
😃
Cevap
43Cevap
Bugün bir planın var mı, günün nasıl geçti ve bence en güzeli seni özledim
Özledimi daha önce hiç duymadım
Bence yakında duyarsın 😇
Seviyorum seni olabilir. sjsj
Bazen cümleye bile gerek olmaz. Ona ihtiyaciniz varken yaninizdaysa, siz elinizi uzatmadan o tutabiliyorsa, acınızı gozunuzden hatta ses tonunuzundan anlayabiliyorsa o iki. kelimeyi duymadan da bilirsiniz herkesin karsisina kalbi gibi biri çıkar dilerim. Ben benimkinden razıyım, 🥰🥹 ameliyat sonrasi ağrılar icinde sayiklarken bana katlandığı için, her ihtiyacım olduğunda beni benden once anlayıp kostugu için, elimi her uzattiginda orada oldugu icin, halsizlikten kullanmadığım elim-ayagim olduğu icin, sayamadigim bir çok şey icin..
Sevdiğinizi göstermenin en etkili yolu, ona gününün nasıl geçtiğini sorup detayını öğrenmek olabilir. Ona öğününde yemek yiyip yemediğini sormak olabilir. Telefonda aradığında ses tonundan bile bir insan bunu hissedip anlayabilir. Bla bla bla diye gider..
Cümleden ziyade sevgimizi ve ilgimizi hissettirmek sözden daha kıymetli bana göre
"Teşekkür ederim.."
Japonya'da insanlar bazen "Seni seviyorum." demezler Onun yerine "Teşekkür ederim." derler Bence gayet uygun Hayatımı güzelleştirdiğin için bana yaşama amacı verdiğin için güzel gülümsemen için beni sevdiğin için bu güzel anıları bana bıraktığın için 'teşekkür ederim.'
Sen seviyorsun diye görünce aldım, burayı görünce seninle de gelmek istedim, bu dizi güzelmiş seninle başlayalım mı, bunu beraber deneyelim mi, sence bu gömlek bu pantolonla uymuş mu, sence şu işi ya da şu sıkıntıyı ne yapmalıyım, bugün yemek yedin mi, günün nasıl geçti, tüm gün aklımdaydın vs vs
Can Yücel ne güzel anlatmış bunu.
Bilmiyorum ben seviyorsam sevdiğimi söylerim bana da saçma sapan şeylerle anlatmaya çalışmasın kimse adam olan seviyorum der
Sözle değilde davranışla yapılması daha iyi.
Hani olur ya bazı hareketler dusunceler o insan sana seni seviyorum demese de olur ya öyle işte
Her zaman yanındayım. İyi misin. Sigarayı bırak lütfen. Uyumadan önce pencereyi kapatmayı unutma..
Arabada bir eli direksiyonda.. diğer eli.. elimin üstünde yol gitmiştik.. unutamadığım bir yolculuktu..
Havalar soğuksa “Sıkı giyin, üşütme.”
Uzak mesafe ilişkisi falansa “Eve vardığında haber ver.”
Davranışlarda yeter seni seviyorum demesede olur. Mesela hava soğuk üstünü kalın giy veya kıskanması gibi bi çok şey
Nedense aklıma hep ilk olarak kahve yapıyorum sana da yapayım mı geliyor bir de iyi misin diye merak etmek olabilir.. Ve daha bi dünya cümle..
havalar çok soğuk bugün sıkı giyin üşütme.
kendine dikkat et
sana her zaman ihtiyacım var
Seni sevmiyorum
Evine vardın mı?
Sıkı giyin üşüme
Sağlığına dikkat et gibi gibi
Seni özledim
Gördüğüme çok sevindim
Kendine dikkat et
Kokusunu içime çeker, "ben bu gülü koparırım" derim. 😂
Davranışlar, düşünmek, düşünerek davranmak bence güzel bir ifade biçimi.
“Gücüm herkese yetiyor da, bir sana yetemez.. ve herkese yetecek o gücü de senden alıyorum”..
Karşı tarafın hiç beklemediği bir anda sinemaya götürmek bilet almak
sen seviyorsun diye aldım (yiyecek) varınca haber ver 🤗
Böbreğini yerim diyebilirsin. Akılda kalır hem. Yamyam gibi bir sevgi sözcüğü ama olsun.
Ben gözlerime bakabilirim saatlerce sevdiğim birinin.
Bi şey oldu sanıp kalbim sıkışarak makyaj yapıp giyinip yanına gitmem de benim için seni seviyorumdu
Evet ya önrmsenmek önemli sevdigini söylemesede olur
Kendine dikkat et bana lazımsın. dfsfs
Seni hissetmek istiyorum 😀
Kebabımı senle paylaşabilirim
Sen hariç diğer kızlar dünya ahiret bacimdir “ 💅
İyi ki varsın
Gözlerim, hareket ve tavırlarımla hallederim.💃
İçim içime sığmıyor seni düşünürken.
Senin varlığın hayatımı çekilir kılıyor.
Senin yanında kafamdaki tüm sesler duruyor.🩷
Mutluluk senin bakışlarında saklı
Beden dili cümleleriyle
Tek kelime ile HERŞEYİMSİN
"iyi ki" ile başlayan her cümle
Seninle hayal kuruyorum...
seni sevmiyor değilim.
2 dk sesini duyayım :)
aynı şeyleri herkes ezberleyip ezberleyip söylüyor sizden istediğini aldığı müddetçe :D
Senin mesajını bekledim
Bu sıcakta dışarı mı çıkılır enayi
Burnumda tütüyorsun
Eve gidince ara.
Bu cümle..
Aklıma sen geldin
Aç mısın 🤣
gozlerinin icine bak
seni çok özledim
Şarkıyla
eve varınca çaldır.
Öperek