"teşekkür ederim." acı değil de, daha çok trajikomik bir cevap.
Sizce?

"teşekkür ederim." acı değil de, daha çok trajikomik bir cevap.
Sizce?
Ben artık açıkçası seni seviyorum cümlesinin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum hatta ben aşka inanan bir insan dahi değilim doğruyu konuşalım, insanlar birbirinden nasıl menfaat edecekse fikirleri ortaklıkları kültürleri nasıl aynı oluyorsa yani hangi dili rahat konuşabiliyorlarsa ya da cinsel olarak birbirlerini tam anlamıyla tatmin edip etmeyeceklerini emin olduktan sonra birlikte olmaya başlıyorlar, daha sonra da bunun adını aşk ve sevgidir diyerek birlikte olmaya başlıyorlar ancak günümüzde aşk diye bir şeyin varlığının olduğunu hiçbir inancım yoktur.
Eğer gerçekten aşk varsa neden ben geçen gün bedensel engelli birisini sevebilir misiniz diye sorduğumda birçok insan bana ayak bağı olur ben istemem ben gezmeyi seven bir insanım ben öyle bir insanla yapamam hatta bana oyuncak ayı ile birlikte olurum ama seninle birlikte olmam diyen insanlara bile şahit oldum, şu anda çalıştığım bir işim bir gelirim bir mesleğim yok özel bir firma üzerinden sigortam yatıyor durum böyle olduğu için şu anda evlilik yapmak istesem herhangi bir gelirim olduğu için evlilik yapamam.
artık günümüzde Koru sevgi aşk herhangi bir karın doyurmuyor bir insanla beraber olmaya başlayacağınız zaman size ilk önce sorduğu şey kendi adına evin var mı gelirin var mı herhangi bir işte çalışıyor musun artık önceliklerimiz bu oldu dolayısıyla ne kadar seni seviyorum diyen bir insan olsa da bu kelimenin artık samimi ve gerçekçi bir cümle olmadığını anlayacak kadar tecrübe edindim.
Bundan dolayı beni sevdiğini söyleyen insanı değil bana sevdiğini hissettiren insan lazım yani ne kadar menfaatçi ne kadar menfaatçi değil ha tabii ki her sevginin içinde birazcık menfaati olur hiç kimse menfaatsiz kimseyi sevmez ama günümüzde öyle bir hal aldı ki aşk ya da seni seviyorum kelimesi çok basit kaldı kimse kimseyi sevmiyor bunu gerçekçi olalım insanlar sadece yalnızlıklarını ve cinsel menfaatlerini korumak için seni seviyorum kelimesini kullanıyor. Çünkü insanların sevgisi menfaati bitene kadar ondan sonrası tamamı ile yalan dolan olarak geçiyor.
En iyi görüş seçimi için teşekkürlerimi sunuyorum
Peki.
Sinir bozucu bencede :D
😂😂😂
Cevap
8Cevap
Seni seviyorum denebilir aynı şekilde
Ben mi dedim sev diye olabilir dkdjdj veya bu beni hiç alakadar etmez ya da bu senin sorunun
Bende olsam bende severdim :D
"Sevme beni" noktayı koyar bu cümle. Sadece tamam dersin. Bir daha da anmazsın biter içinde hepsi.
Benim başka dolandırıcılarım var teşekkür ederim derim 😂
Sana bu konuda kızamıyoru haklısın bende kendımı seviyorum :) sevilmeyecek gibi değilim :)
Bende Sinir Oluyorum mk
doktor değilim ama hastam çok sağ ol derim..
Ben Seni kardeşim olarak görüyorum
Ben seni sevmiyorum
Herkes seviyor
Bu tiple mi?
Ben seni sevmiyorum
Dedim olabilir ahshsh
goruldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar