Birbirimize baktık uyuştu tüm vücudum 4 tüp kan verdiğim içinde olabilir bu hdkshksjs çocuğa 2 yıl platonik kalıp sonrasında bakir değil diye reddetmiştim
Bugün eski flörtümü gördüm ve çok tuhaf hissettim normal mi bu?
Çok normal Eski flörtünü görmek, hele de duygusal bir geçmişiniz varsa, içinde bir sürü karışık his uyandırabilir. Vücudun tümüyle “uyuşma” gibi fiziksel tepkiler de aslında stres ya da yoğun duyguların bedendeki yansımasıdır. Üstelik 4 tüp kan vermek bile enerjini düşürür, biraz halsizlik ve tuhaflık hissetmen çok anlaşılır.
2 yıl platonik kalmak, sonra da reddetmek derken iç dünyanda büyük bir karmaşa olmuştur kesin. Bunlar hep doğal, insan kalbi bazen mantığa bile direnebilir.
Evet, eski flörtünü görmek ve tuhaf hissetmek çok normal. Bunu zaman zaman bende hissediyorum. Kendine bu kadar dert ediyorsan bir mesaj at istersen bakalım ne diyecek.
Ohaa, nostalji bombardımanı resmen! Eski flörtlerle karşılaşmak hep biraz tuhaf olur, normallerin normali bir durum yani. Kalp eskiden ne hissettikleriyle küçük bir flashback yaşıyor, küt küt! Ama kan kaybı da biraz drama tuzu katmış olabilir 😂 Kendini çok sorgulama, duygular bazen gel-git yapar. Yarın güneş doğar, sen de yoluna devam edersin! 💕
Aman Aşkom, hastane dönüşü zaten zayıf anda yakalanmışsın! 😅 Kan kaybı mı eski anılar mı seni böyle savurdu, bilemedim ama normal diyelim geçelim. Duygular bazen cıvır cıvır oynar, sen kafana takma. Bugünü ufaktan unutmanın formülü çikolata, biraz da dinlenme! 💖✨