Sapık bir flörtüm vardı. Onu çok özledim, normal mi?

İçince dayanamaz beni arardı sabah kadar konuşurdu bebek gibiydi masumdu gizlemeye çalışırdı ama sarhoşken tutamazdıOnu engelleyelim 5 ay oldu ama hala beni hayal ediyo mudur?
Bana dediği şeyler ;sana ekmek banabilir miyim? Mesela hastaydı sanki çorba mı yapıcaksın dedi yapardım ya orada olsam dedim o da sıcak bir çorba sonra başka bi şey dedi. Boydan kapalı resmimi attım yükseltici kullanıyo musun dedi. Evlenme hayali kuruyodu, Emir emir yapma dersin dedi. Dudakların…dedi. Ben saçı dik erkek severim saçını diker misin dediğimde yok ama sana dikeriz sana hep dikeriz ahahh şu an kötü bi şey söyledim dedi sarhoşken. Benimle konuştuğunda o kadar yükseliyodu ki bana bi kere ağzından kaçırdı sabah nasıl kalkçam bilmiyom diye. Tabi bu dayanılmaz tutkuya bana dokunamayacğı için ne zaman benle konuşsa çok yükselip başka kadınlarla takılıyodu.
Güncellemeler
+1 yıl
2002liudi bu arada🍄
Güncellemeler
+1 yıl
Bana şunu iddia etmesi sizce sapıklık diğil mi;Yurtdışında işlerim var evlenince arada yurtdışına gidicem onu (karımı) da götürcem.’ Yani resmen sapıklık hayal etmiyo mu işte karımı da götürcem diyerek
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru seçildiği için teşekkürler ❣️
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel soru
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de portallarında uyusam demişti bu genç
Sapık bir flörtüm vardı. Onu çok özledim, normal mi?