- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence onun ilgisini özlemişsinizdir yani sonuçta size değer verip seven bir insan vardı. Dolayısıyla o gidince boşlukta hissetmişsiniz kendinizi. Bu açıdan baktığımız zaman bence normal ama sapık olması normal bir şey değil tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
112 Yorumla
Soran+1 yılBoşluktan oluşan bir durum değil çocuğun gösterdiği ilgi resmen saplantı yani insanı hayallerde gibi hissettiren bi şey. Ama yurtdışında işlerim var yurtdışına gitçem onu (eşimi) de götürcem diyişi çok sapık değil mi ihtiyaç olarak çanta gibi taşırım orada günlerce sapıklık yaparız eşimle diyor resmen
- +1 yıl
Tabii ki sadece o niyetle yanında istemesi bence de sapıklık.
Soran+1 yılNiyetini söylemedi lakin bana yurtdışlarına işe gidicem onu da götürcem derken bence beni hayal ediyodu o yüzden öyle ‘o’ diye bir anlam yükledi. İhtiyaç çantası gibi taşıycam demek bununki
- +1 yıl
Evet maalesef öyle gözüküyor.
Soran+1 yılSjsksk bi de bana portakallarında uyusam demişti
- +1 yıl
Yok artık cidden sapıkmış :)
Soran+1 yılHahahah hem de bir ay önce rus eskortla takıldıktan sonra sarhoşken beni arayıp demişti bunu
- +1 yıl
Kafası güzelmiş gerçekten :)
Soran+1 yılKüçük çocuk ya 20 yaşında🧸
- +1 yıl
Evet yaşı da küçükmüş yani bu yaşlarda erkek ne yaptığını bilemeyebilir tam olarak :)
Soran+1 yılHahah ama enerjisi 200 adam toplamında çocuğun sksjjd
- +1 yıl
Doğrudur tabii ki daha çok genç :)
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla seni arzulaması hoşuna gidiyor. Çünkü seni sevdiğini düşünmene sebep oluyor. Bu da haliyle iyi hissettiriyor. Fakat sapık olan birinden asla hayır gelmeyeceğini, duygularına değil, hormonlarına hitap edeceğini belirtmek isterim. Bu tarz erkekler kadınları sadece ihtiyaçları doğrultusunda kullanmasını bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal benim de öyle bir flörtüm vardı ve ben de onu çok özledim
123 Yorumla
Soran+1 yılOffff ❤️🔥
Cevap sahibi+1 yıl@S97S98 :))
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yıl@S97S98 aaammiiiinnn
Soran+1 yılSiz ayrılalı kaç ay oldu bacı
Soran+1 yılBacı diye sordum?
Soran+1 yılYa kıza sordum kıza
Cevap sahibi+1 yıl3 ay olduu
Soran+1 yılDaha yeni
Cevap sahibi+1 yılEvett ama artık özlemiyorum çabuk unuttum ya skznkxoqkks
Soran+1 yılSddgfgfgg şimdi yeni biri mi var hayatında
Cevap sahibi+1 yılYoookk ve olmaması çok iyiii
Soran+1 yılGgkjjhjh bu eskisi ne iş yapıyodu
Cevap sahibi+1 yılOkuyordu ksnxkxöqkskkd ve şey diycem sen nasıl hep aktif olabiliyorsun sjbxkxöwks
Soran+1 yılGeveleri aktif oluyom sen de gece yazıyon
Cevap sahibi+1 yılBen pek girmiom yaa arada bakip çıkıyorum
Soran+1 yılHe he
Cevap sahibi+1 yılHe heee
Matrak kafalara yıkılıyorum hastasıyım ama içten.
010 Yorumla
Soran+1 yılBayılıyorum ben de bizim gibi samimi insanlara❤️
Soran+1 yılYess 🌸 Rabbim denk getirsin. Bizim sınıfta amfide hiç yok gibi
Soran+1 yılE et her yerde var mahallede iş yerinde ama bi okulda yok hiçbir okulda yok nerdeyse
Soran+1 yılAyy evet djsjdksnns herkes sanal yapmacık bi moda giriyor sanki ordaa
Soran+1 yılHangi bölüm okuyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSapığa özlem duyanı ilk defa görüyorum. Millet kafayı yemiş kafayı.
21 Yorumla
Soran+1 yılAga millet böyle sapıklık isteği duymasa sen olmazdın kimse olmazdı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapıkça bile olsa seni arzulaması araması kadınlık egonu okşuyormuş demek ki..
şu an sana böyle şeyler söyleyecek başka bir erkek olmadığı için etrafında boşluğa düşmüşsün..
Duygusal boşluğa..
Egonun yeniddn okşanmaya ihtiyacı var..
Ama site de sana bu lafları edicek çok sayıda sapık var... istersen burdan yeni bir sapık yapabilirsin kendine..
Kendini gizlemeseydin ve cinsel bir soru sorsaydın hemen gelir bulurlardı seni sitede ki sapıklar01 Yorumla
Soran+1 yılYok burdaki abazalar umrumda değl ben kolay kolay beğenmem o da kriterime uyan bi erkekmiş çıkıp geldi işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılMa vallahi banada takıntılı biri var sonuç olarak ayrılır sogur diye sevgili oldum şimdi kaçırma, tehdit dinliyorum 🙄
11 Yorumla
Soran+1 yılBu 5 aydır yok 😗😔
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında şu an ve evet normal çünkü gösterilen ilgi her zaman özlenir
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah bu çocuğa nasıl bi enerji vermiş be
Cevap sahibi+1 yılKaçırma öyle ilgi gelmeyebilir
Soran+1 yılAyy evet. Ama evlensen ıssırır pestilini çıkarır bu
+1 yılBu nasıl bir hikaye bunu nasıl öizleyebiliyorsun anlamıyorum sen senden çok etkilendiğini düşündüğün için bu da seni etkiliyordu sen bu yükselmeyi özlemişsin bence
015 Yorumla
Soran+1 yılHayırr olay benim yükselmem değil onun tutkusu ve masum şımarık bi çocuk olması daha 20 yaşında ablası
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın peki
Soran+1 yıl21. üç ay sonra 22🫠🤫
- +1 yıl
İkinizde daha küçüksunuz ondandır bu sapitmalariniz yaş olarak sizden küçüğüm ama çok şükür doğruyu ayiricak kadar aklım var
Soran+1 yılHahahah senin yaşındayken ben tiksiniyodum be arkadaşım bana sen evlenince nasıl olucak bilmiyorum demişti 😃 Zaten büyüyünce olgunlaşıyorsun
- +1 yıl
Bu olgunlaşmış halin mi? Allah iyiliğini versin hiç gulesim yoktu 🤭😂
Soran+1 yılVücudun olgunlaşıyor bebeğim.19 yaşındayken kız arkadaşım bana senin evlenince bile nasıl olucak bilmiyorum demişti..
- +1 yıl
Neyse ne beni ilgilendirmez ne yaparsan yap
Soran+1 yıltamam canım mutluluklar 😘
- +1 yıl
Asıl sana mutluluklar bebeğim sapik flortunle
Soran+1 yılSana da sapık bi flört. Mutluluğu öğrenirsin 😍
- +1 yıl
Eksik kalsın. O mutluluğu sadece sen yasa sana daha çok yakışıyor
Soran+1 yılAnlam şimdi annene de yakışıyor derdim de neyse uyu artık
- +1 yıl
Terbiyesizlesme.
Soran+1 yılSen öyle yaptın amaa.
+1 yılDeğişik fanteziler dönen bir ilişki. Düşünseydi duramazdı ama inan. Gerçekten birinii istediğinizde sizi kim tutabilir ki? 🙃
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korkusu tutar sadece.
+1 yılOyle bir anlattisin var ki insan seni merak ediyor😃😃
07 Yorumla
Soran+1 yılShshsjdkdkdkj çocuk çevresinde Rus kadınlar varken bana gelmiş
- +1 yıl
Ooo masallah o zaman, ama bu tekrar onlara gitmeyecegi anlamina gelmez😀
Soran+1 yılBana dokunsa denemez ama başkalarını demi
- +1 yıl
Bence ozleme, seni uzer bu arkadas. Sana gelse de yine gider, alismis cunku
Soran+1 yılTövbe Estağfirullah. Gitmez. O zaman sevdiği kız yoktu bekar tek yaşayan adam kimle takılırsa takılsın ne önemi vardı
- +1 yıl
Umarim yanilmazsin
Soran+1 yılİnşAllah
Normal. Hoşuna gidiyormuş içten içe.
Bu arada, ben az önce ne okudum öyle yahu?01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk dürüst işte orjinal biri sjjskd
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılArada oluyor o geçer jsjsjsj
10 Yorumla
+1 yılÖzlediğin o değil sana göstermiş olduğu saplantının kendini değerli hissetmesi. Bu noktada arayıp sormadığı için boşluğa düştün. Ters psikoloji, peşinden koşmayı bıraktı egonu tatmin etmiyor artık hepsi bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal boşluğa düşmek değil, değerli hissetmek bi de aşk hissi.
+1 yılSana böyle şeyler söylemesini özlemişsindir heralde, başka ne olacak ki
00 YorumlaSüper oğlanmış. Çok şey kaçırıyosun.
112 Yorumla
Soran+1 yılValla ya hem tecrübeli hem genç sevimli hem de parası bol ve bana saplantılı aşık gibi değil mi
Soran+1 yılOff evet ama 5 ay oldu soğuttu arayı eski tutkum yok
Soran+1 yılYo başka hanımın adı ben değil sonuçta başka insan olmak bi şey değiştirmez seven adama
Soran+1 yılDokunduğuna da evlenmek istemiyor bu ama hasarlı kız istemiyor düzgünü arıyor kısacası boş yaptın
Soran+1 yılOlmuyor helal o kir değil
Soran+1 yılDoğru düzgün dediğin şey benim yaptığım oluyor. Sen pezeevenk olduğun iÇin eskort arıyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuda değişik bir ilgiymis aşık mi oldun kız
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay olmuş ben onu engelleyeli..2 ay sonra geldi onda da kıskanmış beni @mk yazdı kıskançlıktan
- +1 yıl
Vay
Soran+1 yıl😞😏bakalım nolucak 5 aydır hayatımda bi erkek bi şey yok
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım
Soran+1 yılAminn
+1 yılNormal değil ama dediğiniz gibi hayali sizi şehvetli seksle rahatlamaniza yardımcı oluyordu tabi oda aynı şeyi yaşıyordu binada sanal seks diyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılZanda bulunma kardeşim. Öyle olsa etkileniyordum yazar insan. Ben o an öyle hisler yaşamıyordum sadece ilgisi gururumu okşuyodu. Sonuçta dedikleri soradan şeyler değil çok nadir rastlanabilecek laflar.
- +1 yıl
tamam güzelim kizma
Soran+1 yılHiç rahatlama felan yaşamadım o anlarda ondan korktum sadece. Ama o bence çokça yaşamıştır. Benim ilk düğünde çekindiğim kapalı fotomu görünce bu gerçek mi nasıl ya çok güzelsin bebek gibisin bu ne dedi sonra dedi ki benim şimdi kapatmam gerek.. Ya ben.. Bi arkadaşa bakıp gelcem dedi sabah 4te
- +1 yıl
Tamam canım sen çok tatlısın bı affetsin hasretinle yanıyorum seni istiyorum
Soran+1 yılAbim yürü git ya
Soran+1 yılKim bilir o ilk gördüğünde telefonu 4te kapatıp yapacak kadar ne zevk aldı.. Heralde hayal ederken ölüuo gibi uçmuştur
- +1 yıl
Gel bereber gidelim yatağa seni soyayim her yerini yaliyayip öpeyim kokliyayim canım benim dünya guzelim
Soran+1 yılBana bak abaza seni şikayet ederim defol git
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyan anlayan bir bordo bereli özet geçsin
00 Yorumla
+1 yılovv çok sakat işler bunlar. bence öyle birini hiç özleme. sevkipeşinde koşan insandan hayır gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok benimle ders çalışmanın peşinde koşacaktı kanka
- +1 yıl
o zaman özle sen bilirsin.
Soran+1 yılHayırlısını verir Rabbim🧡
Sayenizde aşktan meşkten hayattan soğuyorum yaa
Siz bu yaşa bu kadar yontulmadan nasıl geliyorsunuz03 Yorumla
Soran+1 yılAbim senin yaş 40 senin pilin bitmiş o çocuksa cıvıl cıvıl sevimli
Soran+1 yıl20 yaşındaki çocukları nasıl anlayacaksın
+1 yılAh canım çok mu yalnızsın kıyamam
01 Yorumla
Soran+1 yılOyy totiş Özgür kız senin gibi özgür özgür pavyonlara barlara meze olmuyoruz
Adam sana resmen koşmuş 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılŞsksjjsjdj adam kendinden geçmiş resmen
+1 yılbence sen azmışsın. söndürmek lazım seni
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin aw o benim flörtüm
- +1 yıl
söndürmek lazım derken ben söndüreyim demedim niye alındın ki. Ama yandığını tespit ettim sadece. Tabi biri gözümün önünde yanar da ben söndürmezsem vicdansızlık olur da ne bileyim yine de bu tür durumlarda hastanın doktoru reddetme hakkı vardır.
Soran+1 yılYanmıyorum. Onun sevgisini özlüyor…5 ay oldu yok
- +1 yıl
Beş ay çok uzuuun bir zaman. Seksting ve mastürbasyon bir süre yangını sınırlı alanda tutmaya yarayabilir. Dene bence
Soran+1 yılSaf mısın flörtümle hiç temasımız olmadı ki @azgın 32 yaşındaki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlediysen bile iş işten geçmiş, önüne bak.
011 Yorumla
Soran+1 yılDeme 🙉 be
- +1 yıl
Aynen öyle, seni çoktan unutmuştur bile.
Soran+1 yılYaaa kudurukluk yapma.2 buçuk ay önce bana geldi kıskançlıktan @mk yazdı
- +1 yıl
İyi söyle bir daha yazsın.
Soran+1 yıl@mk yazıyor ya içindemi kalmış
- +1 yıl
Neden kendisine sormuyorsun?
Soran+1 yılNasıl soram küsüz
- +1 yıl
İşte buzları erit, bir şey yap olma küs falan. Açılmak isteyen, özleyen sensin.
Soran+1 yılO daa. Çinkü bana 2 ay önce gelen oydu. Üstelik ilk mesajı da instagarmdaki takipçi sayımın artması hakkındaydı☺️
- +1 yıl
Eeee tamam daha ne?
Soran+1 yılAma ştr o gün engelledi hemen Çinli benim engelim çok koymuş sanırsam
+1 yılSenin de hoşuna gitmiş belli ki :d
01 Yorumla
Soran+1 yılSonradan 🤭 o zaman o derken bu çocuk sapık mı diye korkuyodum düzeltmeye çalışıyordum
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Stokholm sendromu yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka çocuk benim namusuma el sürmemiş
Soran+1 yılAga o senin dediğim tcvz edenler için geçerli
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende iyi değilsin heralde hshdjs
120 Yorumla
Soran+1 yılŞskskdkdjdj öyle
Cevap sahibi+1 yılTavan mı hormonlar akjds
Soran+1 yılO konuda sıkıntı yok ben ruh olarak iyi değilim tabi komik trollsü bi tipim sksmdkdm
Cevap sahibi+1 yılO konuda nasıl sıkıntı yok ajjd
Soran+1 yılYani istek ne çok ne de yok
Cevap sahibi+1 yılHmm dizginleyebiliyorsun kendini yani
Soran+1 yılDepresyondayım çok yok
Cevap sahibi+1 yılNormal de peki 🤔
Soran+1 yılSeni ne ilgilendirir? Benim abimsin. Kocam değilsin.
Cevap sahibi+1 yılCici baban olsam o zamaannn
Soran+1 yılCici ben bisküvim bile olamazsın abazalğı bırak ezik duruyo
Cevap sahibi+1 yılOlgun kadınlardan hoşlanıyorum napayııımmm
Soran+1 yıl21 yaşında kıza bulaşma o zaman by.
Cevap sahibi+1 yılAnnen kaç yaşında peki
Soran+1 yılAnnem babamla 25 yıldır sadakat içinde evli. Abazaın işte elin evli yaşlı kadınını bile isteyecek kadar 🫤🤢
Cevap sahibi+1 yılHımmmm okkk
Cevap sahibi+1 yılNeyinde uyusam ksjs
Soran+1 yılPortakal
Cevap sahibi+1 yılBüyükler mi minnaklar mıı
Soran+1 yılS*g
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTipik ergen muhabbetleri
63 Yorumla
Soran+1 yılOyy totiş kıyamam.
- +1 yıl
Site de velet dolu. Zaman geçtikçe kalitesiz ergenlerle doldu site.
Soran+1 yılOyşş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen kız kduurmus sus ya beynine yazık 🤣🤣🤣
015 Yorumla
Soran+1 yılSen şu radyo tv mezunu psikolojik dengesi yerinde olmayan karı mısın
Cevap sahibi+1 yılHahahha kendinden nasılda bahsediyor basit kız seni 🤣🤣🤣
Soran+1 yılO manyak ezik kadın mısın gerçekten 🫣🫠
Soran+1 yılAbla ben bakireyim soruda çocuğun dokunmak için evlenme hayali kurmasından da algılayamadığına göre beyin sinirlerin yıpranmış ablamm kusura bakma zatrn psikolojik dengen yerinde değil zatrn bipoların şizofrensin bi de ben üstüne geldim kusura bakma hadi çocuğunun altını temizle kocandan yediğin tokatların üstüne bi de genç bi kız üstüne geldi ablamm oyşş kusura kalma.
Soran+1 yılOyy ablam🥺🥺💔
Soran+1 yıl*ezik kompleksli anneler sorunlu kompleksli çocuklar yetiştiriyor. Türkiye’ye bela oluyolar. Krndin için değilse de çocuklar için doktorunu ilacını ihmal etme kıyamam eşin de mi yardımcı olmuyor Allah yardımcın olsun çok acı bi durum inşallah çocuk doğurmak bizi de böyle delirtmez Rabbim.
Soran+1 yılNur suresi 23. ayette eğer bi kadına zina ettiğini iddia ediyosan ve o zina etmemişse hem dünyada hem ahirette lanetleniyosun.🙂Kim evlenmeden çırılçıplak soyunup verdiyse o irispidir benim yaram yok bu konuda yarası olan gocunur ben ucuz değilim şerefim utanmam var.
Soran+1 yılSen burada kendin yıllardır evlisin evlendin eşin ezdi diye çoğu genç kıza saldırırsın ama bu bize bir şey kaybettirmez. Kendin için akli dengeni kazanmalısın. burada bana 5 dk çemkirirsin okur geçerim ama sen bu psikolojik hastalıklarla kendi hayatını mahvedersin ve çocuğunu kompleksli birey olarak ülkemize salarsın.
Soran+1 yılBak ben namazlı oruçlu dindar biriyim duam tutar ve sana seni sevmesem de dua ettim erkeklerin eşlerine kaba davranması sonucu Kırmızı odadaki Alyanın annesi gibi deliren kadınlar görmek beni üzdü ve sana dua ediyorum Allah yardımcın olsun. Senin hayatın mahvolmuş defolup gitmiş elinden.
Soran+1 yılSarılıyım kız sana. Sarılacak kimsen olsa sana Tokat atan erkekle bırakmazdı annen baban seni. Şaka maka üzüldüm kadınların delirmesine. Ben de bir kız, bir kadınım. Kırmızı odadaki Alyanın annesi şizofren olup intihar etmişti.
Soran+1 yılBaksana bu sorudaki çocuk bile bir tek seni kudurtmuş. Diğer yorumlardaki insanlar ne kadar mutlu. Seni ne delirtti bu kadar? Eşin mi küfretti, parasızlık mı? Eşinin sülalesi mi? Lohusalıkta musallat mı olundu. Sorudaki çocuk senin kocan değil, niye rahatsız olursun? Çok zor bir durumdasın, şurda bir tek sen böyle değişik hisler beslemişsin. Anlıyorum, kadınsın, doğumdan sonra psikolojin yıpranmış olabilir ülkemizdeki tonlarca dolu olan aşağılık koca ve kayman yapısına denk gelmiş olabilirsin. Ama kurtul bu negatif enerjinden canım benim. Hayat kimse için feda edilmez. Eşin sana tokatlar vurdu diye kaynanan görümcen çirkef çıktı diye bu hastalıklarda kalınmaz.
Cevap sahibi+1 yılTedavi ol ülkenin yaranınaa 🤣🤣🤣
Soran+1 yılBenim kadını bana satmak nasıl bi eziklik ben yırtık poşet yazıyorum papağan gibi onu yazıyor ezik zekası yok sadece benim zekamın söyledim lafları yazabiliyor yazık ablammm hadi çocuğunun altını temizle psikolojini temizle psikolojik ilaçlarını ihmal etme bu mallıkla intihar da edersin
Soran+1 yıl*benim lafımı
Soran+1 yılYırtık poşeti ben yazdım. Hani bakire kıza poşet diyosan sen yırtık poşet oluyosun ucuz karı BİM poşeti kadar değerin yok 😝 Neyse akşam akşam yine renklendirecek malzeme çıktı artık eşinin Tokat attığı yüzünü yıka da kokuşmuş yatağına gir ve uyu psikolojin bozuluyor sonra ablamm.😘🥺Bb.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sen onu yükseltmeyi özlemişsin glfdsjlfjpu
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha havalısını zengini yükseltmek bana daha iyi gelmez mi abin artık bu yok ya çünkü 🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onu değil de sanki azmışsın biraz
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilgisi…Baksana demek ki tutkuyla seviyor beni
Cevap sahibi+1 yılSevmekten ziyade seni şey yapmak istiyor ya ne sevmesi
Soran+1 yılAbi aşık olmasa bu kadar saplanmaz çünkü çevresinde Rus kızlar var
Cevap sahibi+1 yılAşık insan böyle konuşmaz. Daha edepli ve terbiyeli konuşur. Dolayısıyla bu aşk değil azgınlıktır.
Soran+1 yılSarhoşken bunları söylüyor normalde gizliyor tatlı masum ya
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın sen
Soran+1 yılAğustos’ta 22 olacağım Allah nasip ederse
Cevap sahibi+1 yılÖzlem devam ediyor mu?
Soran+1 yılYani.. Benimle konuştuğu fake hesabı kapatmıştı 3 hafta önce. Şimdi geri açmış, kesin benim için midir?
Cevap sahibi+1 yılBelki o hesapta konuştuğu başka kişilerde vardır
Soran+1 yıl😒😒 Öyleyse gebeersin
özleniyor bazen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik işte
10 Yorumla Neyin kafası bu ne yaşıyorsunuz siz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma kafa nasik güzel 😂
00 Yorumla
+1 yılBurcu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılKova
hiç normal değil bir psikoloğa görün.
021 Yorumla
Soran+1 yılNiyekii
Soran+1 yılHahahahh evet ya onun yüzünden bu yıla kadar ilk defa p… izledim onun haberi yok tabi
Soran+1 yılEvet 21 yaşıma kadar hiç izlememiştim. Bi de sadece bi tane beğendim izledim her gün izliyorum aynı videoyu
Soran+1 yılYok la Ramazan’da 30 gün hiç izlemedim sonra yine açtırma yanı videoyu. Bi tek onu izledim çünkü onlar daha duygusal masum geldi bi dekarın iğreenç değildi genleşe ordaki kadınlar ucuz iğreenç kadınlar. Başka öyle video yok mu ya
Soran+1 yıl*sonra yine açtım aynı videoyu 30 gün sonra olacaktı. İPhone klavyesi çokk garip şeylere çeviriyor
Soran+1 yılAma en çok heyecan veren his orgazm bence. Onu da yeni öğrendim flörtümle de ayrıldıktan sonra yani daha yeni sösmmsm
Soran+1 yılYuhh amca sen 41 yaşında mısın
Soran+1 yıl134 mü?
Soran+1 yılİyiymiş kız.
Soran+1 yılNe çıkacak ben bebenin ismini bile yazdım öyle bile kimlik çıkmaz
Vay be acıklı bir hikaye
016 Yorumla
Soran+1 yılAcıklı tabi böyle seveni nerden bulucam bi daha
Soran+1 yılDalga mı geçiyosun
Soran+1 yılKanka bana sarhoşken niyetini söyledi seni çiftlik evime kaçırırım ama dayanırsam kaçırmamam dedi. Adam bu kadar zor tutuyo kendini
Soran+1 yılKıdurukkklarr gelmeden kskkskrkrm
Soran+1 yılHahahh benimle konuşurken oraya geliyomuş orası huzur veriyomış ben de huzur veriyormuşummm
Soran+1 yılYok yatarak. Tabi konularak sen iyi misin uzak mesafe ilişkisi
Soran+1 yılSen de sapıksın çocuğu yalamamı felan istiyon heralde
Soran+1 yılHangi yalan hangisi
özle
06 Yorumla
Soran+1 yıl2000 abi
Soran+1 yıl6 aydır konuşmuyoruz uyumlu olsa ne olacak
Normal değil 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılAhahah trolsen basarılı
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun trolü mü olur ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen miyim la o :/
012 Yorumla
Soran+1 yılHyrr o 20 yaşında çocuk ve böyle siyeler kullanacak bir erkek değil ki.
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler ne? Pavyon mu burası tinder mı burası? Madem öyle bir yer senin ne işin var? Ne malca bir laf bu böyle
Soran+1 yılKızlar isimli site burası. Babam bile dedi o sitede erkek mi varmış diye
Cevap sahibi+1 yılO sen ve babanın cahilliği. Siteni orjinali girlsaskguys Türkçeye çevirince uzun olmasın diye böyle yapmışlar adını. Kızlar sorularını kime soracak kızlara mı? Öyle olsa arkadaşlarına sorarlar zaten tabi ki en çok erkek fikri alacaklar. Ya kime ne anlatıyorsam mal bir düşüncenin mal bir eseri
Soran+1 yılYahu abazalık olmasa bi kız mesela erkeklersoruyor isimli sitenin üyesi olmaz
Cevap sahibi+1 yılBu kadar abazanın olduğu sitede sen napıyon o zaman ben de onu diyorum sana? Madem burası tinder sapık dolu senin ne işin var
Soran+1 yılKızlarsoruyoe sitesi burası. Ben soru sormak iÇin üye oldum sonra gördüm içinde iyi kötü insanlar olduğunu ama erkekler hiç ilgimi çekmedi.
Cevap sahibi+1 yılTamam bizde soru cevaplamak için buradayız ve soru sormak için yaptığın genelleme saçma mk. Burası abaza doluysa burayı kullanan kadınlar da Abaza erkek peşinde o zaman.
Soran+1 yılHayır çoğu kadın abaza erkeği ezik bulur
Cevap sahibi+1 yılBak ben ne diyorum o nedir. Abazayı mabazayı bilmem de ap. tal çok gerçekten
Soran+1 yılTöm
Cevap sahibi+1 yılTam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzet geç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne