Bana günlerce ilgili oldu dün bir anda bana yazmadı denize gittikten sonra, beni aldattı değil mi?

Aptalım sanıyor gruptan kızlara yazıyor herkese sohbet ediyor sahilde kızları videoda detay yapıp yakınlaştırıyor arkadaşları diyor ki tam yerindesin falan şerefsiz x kişisi diye alaya alıyor ve çok sinirlendim. O grup yöneticisi ben arkadaşım aracılığıyla buraya girmiştim. İşte şu an hoşlanıyorum fakat olanları gördükçe çok zoruma gitti dünden beri yazmadı bende yoluna bak dedim işte diyor ki tek mesaj attı sadece dün ben kimseyle gitmedim falan dedi bana ilgisi kesildi sonuçta benim içime bir kurt düştü ve onunla buluşmaya falan gitmeyeceğim..

Güncellemeler
11 ay
Sabah yazdı arkadaslar geldin mi diye (şehir dışındaydım geleceğim tarihi biliyordu) bana yazma işine bak diye paket yaptım çocuğu. Gözümün içine bakarak grupta kızlara yazıyor motor öğreteceğim diye
Güncellemeler
11 ay
Körüm sanki 😤😒 o yakışıklıysa benim de elbette giderim var kimse Hint kumaşı değil ama onun gibilerle uğraşamam sadece kendimi görünür yapacağım umrumda olmayacak verebiliceğim en güzel ceza
Bana günlerce ilgili oldu dün bir anda bana yazmadı denize gittikten sonra, beni aldattı değil mi?