Eski sevgilim geçen gün aradı, sesimi özlemiş yaşadığım şehire gelmiş 1dk konuştuk kötü oldu kapattı.
Ertesi gün mesaj attım sınava gireceğim yazma lütfen dedi tamam dedim. Sonra ne yazdı ne etti..
Eski sevgilim geçen gün aradı, sesimi özlemiş yaşadığım şehire gelmiş 1dk konuştuk kötü oldu kapattı.
Ertesi gün mesaj attım sınava gireceğim yazma lütfen dedi tamam dedim. Sonra ne yazdı ne etti..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüz verme. Ego açlığını gidermeye çalışıyor. Aman diyeyim
Üzerine ne yazdım ne ettim daha resmen posta koydu
Sende bundan sonra konuşmak isterse aynı tepkiyi göster
Anlamadığım nokta sesini duymak istedim diye arayan o, ertesi gün mesaj atıyorum sanki arayan o değilmiş gibi posta koyuyor. 2 gündür yazmadı ctesi geçti baksana
Neyin kafasını yaşıyor acaba..
Aslında en başta konuşmak istediğinde sen tepki gösterecektin
İşte aptalım ben. İyi davrandım , sonra ben yazınca bildiğin posta koydu a. k olaya bak. Aptalım ben cidden danqalagim deliriyorum.
Amacı sinir edip napiyosun sen amacın ne diye soylenmem mi ne bilmiyorum her şey beklenir kadınlardan, sana yazdım dönmedin bile dememimi bekliyor diyecegimde niye öyle bişey yapsin
Sana seni özledim falan dedi mi
Demedi ama öyle gibiydi yani sesinden belliydi sonra kötü oldu kapatmaya çalıştı dur kapatma falan dedim kapattı ardından aradım acmadi
Sende deli gibi neden aradın ki 😒
Bitmiş gitmiş aradı diye neden konuşursan
Arayınca açtım bende iyi niyetten ne bileyim.. kapatınca noldu diye aradım acmadi
Özledim dese ne olacaktı yaptığıyla alakası yokki
Özledim dese senin amacın ne diye sorgulayabilirdin diye sordum
Sesini duymak istedim aynı anlama gelmiyor mu? Yaşadığım şehire gelmiş onuda söyledi. Şuanda amacın ne diye sorgularimda terslemis etmiş beni ne yazacagim
Bişey yazıp sorgulayacak mısın yani
Hayır tabiki de kıza yazmışım sınavım var yazma lütfen demiş,2 gündür bişey yazmamış. Bunu yapan sesini duymak istedim diye arayan kız
Ay ben senin yerinde olsam sinirden çatlardım.
Zaten catliyorum sinirden halime baksana. Sesimi duymak için aramış düzgünce konuşmuşum. Ertesi gün mesaj atmışim posta koymuş. Sonra ne yazmış ne etmiş. Bu ne poktan bişey ne aptalca amaç ne
Sinirlenip yazmamımi istiyor napiyosun amacın ne diye vs bilmiyorum. Ctesiydi bugün yazmadı bile
Belkide şuanda başkasıyla
Amacına ulaşmış gibi sanki, baksana sana kendini hatırlatmış ve şu an onu düşünüp duruyorsun
Sinirden düşünüyorum ama sinirden düşünüp soğuyorum sinirleniyorum. Ben boyleysem sesimi duymak için arayan o normal bir halde mıdır acaba buda ayrı soru, sesimi duyunca kötü olmustu
Tek sinirden bu halde değil gibisin 🙂
Ayrılan o muydu
Sinirden sinirden..
Neyse takma kafana hiç bişey olmamış gibi davran aradı konuştunuz bitti
İşte kafada soru işareti cuma sınavları bitti bugünde yazmadı belkide başkasıyla vs vs sorular
Başka birisi olsa seni arama ihtiyacı hissetmezdi
her şey geliyor insanın aklına, bugün ctesi müsait gün. Bugünde yazmadiysa baskasiyladir diyorum kendime.. sesini duymak istedim diyen insan görüşmek konuşmak istemez miydi dusunsene
Belki arayıp görüşmek isteyecekti ama sonra vazgeçti ve kendini geri çekti bu da bi ihmal
Olabilir.. vazgecirecek bişey yapmadjm
Bilemiyorum valla
Belki yine arar
2 gündür ne yazdı ne aradı bu saatten sonra arasa ne fayda
Sınavı varmış ama
Bugün ctesiydi bugün sınavı yoktur o yüzden diyorum.. bugün bile yazmadı, sesini duymak için aradım diyen insan
Ayrica yazdığımda resmen tersledi posta koydu baksana
Bilemedim ama seviyor bence yine de araması ilgini de özlemiş olabilir
Şunu anlamıyorum, seviyor diyorsun bende öyle diyorum sesimi duymak için aramış tamam. Mesaj atmışim bak bugün ctesi, sesini duymak için arayan insan konuşmak istemez mi? Mesaj atmışim terslemis sınavım var diye. Konuşmak istemez mi seven insan?
O zaman sadece ilgine ihtiyaç duydu o an sonra sallamadı yine
Bilmiyorum belkide şu an kizmami bekliyor veya yazdım neden dönmedin diye soylenmemi umursamami bilmiyorum ama yaptığı insanlık degil
Evet hoş olmamış kafanizi. karistirmis
Aynen, madem böyle yapacaksin yapma
Bazıları ince dusunemiyr