2 gün önce buluştuk sonra hiç yazmadı neden sizce?

Bulustuk konusma tarzi hareketleri cok itici geldi cok saygisizca buldum yanimda siyaset konustu trafikte bir adam kardesim devam eder misin dedi kibar bir şekilde ona bile bağırdı önümde kova var görmüyor musun diye çok rahatsız oldum gerizekali dedi sürekli insanlara kavgaci ve kibarlıktan uzak bir tip yqnimda ilk bulusmada böyle davranan birinin bana saygı duyacağını da hic sanmıyorum

ben yanında fazla şıktım ona birkaç gömlek fazla kaldım kendi saçı başı dağınık geldi bir tshirt bir de pantolon giymiş ayakkabıları bile kirliydi hiç beğwnmedim
bense bebek mavisi çiçekli bir elbise topuklu ayakkabı (5 cm), giyip kırmızı ruj sürmüştüm yanında fazla bakımlıydım boyum da ondan uzundu buna ragmen saygılı karakterli olsaydı arkadaş olabilirdim ama ben hukukcuyum ve ağır efendi insanları severim böyle saygısız cocuk gibi davranan insanları çevremde barındırmam
o kadar cok sıkıldım ki yanında bir an once kalkıp gitmek istedim ve erkenden evime döndüm

yazmaması işime geldi yazsa da cevap vermeyecektim bana göre biri değil karakter olarak üstünüm ondan

eaki sevgilimden bahsettim bana yazan erkekleri gösterdim onların mesajlarını okuyup güldüm sirf soğusun diye

Astımım olmasına rağmen yanımda sügara içti gelirse atıcam dedi benim hicbir arkadaşım bana olan saygısından yanımda sigara içmez bu da rezil bir davranış saygısızlık bencillikti bana göre

bu faktörleri geçtim maddi olarak da benden çok aşağıda biri kahve içtik bana hesabi odetti 😂 kahveleri sen al dedi gittim aldım

ilk bulusmada hesapları bana odeten biri adam olamaz zaten böylesi ilk kez denk geldi son olur umarim

ne düşünüyorsunuz?
2 gün önce buluştuk sonra hiç yazmadı neden sizce?