Arkadaşlar bir çocukla konuşuyordum benden etkilendiğini biliyordum ben de karakterini seviyordum annesi babası o küçükken ölmüş ama o çalışıp çok iyi yerlere gelmiş birisi onu takdir ediyorum ve karakterini gerçekten seviyorum yakın hissetmeye baslamıştım dün görüşmek istedi seni manzarası cok guzel bir yere götürecdğim orda güzel güzel sohbet ederiz her şeyi konuşuruz dedi dün konuşurken tam istediğim gibi bir kızsın da demişti yani sorun ne neden bugün hiç aramadı sormadı ben de hazırlanıp salak gibi ortada kalmamak için duş aldım ama hazırlanmadım bile moralim çok bozuldu ağlamaklıyım bir erkek neden buluşalım deyip ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi aramaz sormaz
ben de atlamış gibi olmak istemediğim için ondan bir adım gelmeden aramak istemedim çünkü teklif eden o onun araması lazımdı bugunun planını bana haber etmesi lazımdı tekrardan bana hiçbir şey söylenmeden arayıp boğmak da istemedim belki niyeti yoktur vazgeçmiştir diye
bu arada 2 saat önce limanda yer bildirimi yapmış belki buluşacak başkasını bile bulmuş olabilir hiç bilmiyorum
ne yapmalıyım çok moralim bozuldu
ben de atlamış gibi olmak istemediğim için ondan bir adım gelmeden aramak istemedim çünkü teklif eden o onun araması lazımdı bugunun planını bana haber etmesi lazımdı tekrardan bana hiçbir şey söylenmeden arayıp boğmak da istemedim belki niyeti yoktur vazgeçmiştir diye
bu arada 2 saat önce limanda yer bildirimi yapmış belki buluşacak başkasını bile bulmuş olabilir hiç bilmiyorum
ne yapmalıyım çok moralim bozuldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer