Ayrılık kararı aldım ama doğru bir karar mı?

Bir süredir kötü bir ruh halindeyim, kendimi yetersiz gördüğüm bir dönemden geçiyorum. İlişkimde de hep kaygılı bi tiptim. Komik gelecek ama astrolojik yorumlar da chatgpt de ilişkim hakkında olumsuz şeyler söyledi. Şöyle ki sevgilim bana göre daha yüzeysel birisi. Bense fazla düşünen biriyim. Sürekli sevgi görme ihtiyacı hissediyorum çünkü her şeyi çok sorguluyorum. Ve bir noktada sanki artık uzaklaştı gibi geldi benden ama halbuki iletişimimizde değişen bir şey yok sadece hissel. Ve ben sürekli ilişkim konusunda kaygılı, kafada kurup ağlayan sürekli iletişim halinde olmak isteyen biri olarak bulmaya başladım. En sonundaysa bugün ayrılık kararı aldım ama bu sağlıklı bir karar mı yoksa içinde bulunduğum buhrandan doğru olduğunu zannettiğim bir karar mı emin değilim. Onu hala seviyorum ama ilişkide en çok seven taraf gibi hissediyorum ve böyle hissetmek istemiyorum. Yönlendirmenize ihtiyacım var şans vermeli miyim yoksa artık bitmeli mi

Güncellemeler
11 ay
Ayrıldım demedim karar almıştım ama vazgeçtim. Bir süredir kaygı bozukluğu ve panik atakla uğraşıyorum. İlişkime yansıtmamıştım bu zamana kadar ama bu sıralar hayat biraz üzerime geldi. sağlıklı bir ruh halinde almamıştım o kararı. Bu rahatsızlığı bilen bilir dünyanın en güzel şeyini bile göremez olursunuz kaygılarınızdan ve her şey ciğerinize oturur. Kimse sınanmadığı acının masumu değil, hayatınız devam ediyor bu kadar yargılayıcı olmayın
Ayrılık kararı aldım ama doğru bir karar mı?