Ayrılık doğru bir karar mı olur?

Arkadaşlar merhaba, ya benim uzun süreli bir ilişkim var en kısa zamanda da nişan yapmayı planlıyoruz. Ama erkek arkadaşım geçen sene mezun oldu, atanamadı ve hala işsiz. Hiç olmazsa iyi bir iş bulana kadar asgari ücretli bir iş bul ve çalış dedim. Kendisi Bodrumda yaşıyor, bir tane kuzeni var otelde çalışıyor çok da iyi kazanıyormuş. Bende otelde çalışayım zamanla yükselirim ve iyi para kazanırım diyor. Şimdi de otellere iş başvurusu yapıyor ama hiçbir dönüş almadı. Bende diyorum ki bak nişan planımız var, otellerden de iş çıkmadı sen başka işlere de bak, mağaza market artık her ne olursa. Tamam diyor, ertesi gün tekrar otellere bakıyor. Ya dedim niye böyle yapıyorsun olmuyor işte, gelecek sezon bakarsın bu dönem artık başka işlere bak diyorum. İşte otelde çalışsam daha iyi, yemek var servis var lojman var harcamam daha az olur daha iyi para biriktiririm diyor. Tamam dedim tabiki daha iyi ama anla işte olmuyor, neden zaman kaybediyorsun diyorum. Tamam başka işlere bakıcam diyor ama yine başvurduğu otellere bakıyor başka otellere bakıyor uğraşıyorum diyor. Hiçbir şekilde anlamıyor. Ve işsiz. En azından başka iş bulsa biraz birikim yapmaya başlardı, zaten kira derdi de yok. Artık gerçekten bana gına geldi ve ayrılmayı düşünmeye başladım. Sanki duvara konuşuyorum, bana tamam diyor ve yine aynı. Haksız mıyım? Gerçekten beni aşırı strese sokuyor.
Ayrılık doğru bir karar mı olur?